serbest günlük

8 EKİM
EŞLEŞME RAKİPLER

Zerosima
(65,2) & Gulhan1 (60,2 )

Fatma__4224 ( 74,4) @nazaarboncukk (74,3)

Baby Cat ( 73,2 ) & gezegenfeza ( 75,8 )

60kiloyum ( 89,4 ) & Çelik198408 (76,8)

Ballgrill ( 49,3 ) kendinle yarışıyorsun:)

KİLOSU YAKIN OLANLARI EŞLEŞTİRDİM

KAZANAN % HESABINA GÖRE HESAPLANACAKTIR
İYİ OLAN KAZANSIN

PAZARTESİ KİLO BİLDİRİMİ

Zerosima
(65,2/ 65,2)
Fatma__4224 ( 74,4/75,5)
Baby Cat ( 73,2/)
60kiloyum ( 89,4/)
gezegenfeza ( 75,8/ )
Gulhan1 (60,2 /59,9)
Ballgrill ( 49,3/ 49,3)

Çelik198408 (76,8/75,5)
nazaarboncukk (74,3/)

Kızlar ben yarın patates diyetine başlamayı dusunuyorum 3 gunluk bir diyet zaten Perşembe gunu sonlanacak

Bu ay benim için cok karman çorman geçti cumartesi gunu ablamgildeydim 2 aydır görüşmüyorduk tatlı vs yedim ama 1 dilim yedim. Dünde canım cok fazla çiğköfte istiyordu 8.30 da yedim napalım cumaya kadar eksi görmek istiyorum inşallah görebiliriz

Kızlar ben yarın patates diyetine başlamayı dusunuyorum 3 gunluk bir diyet zaten Perşembe gunu sonlanacak

Ben daha önceki diyetimde yapmıştım akşama kadar dayandım akşam bozdum ama misafirlikteydim ve çok üstüme gelindi yemicem yemicem deyip yemeklere saldırmam çok komikti o anım aklıma geldi

Görürsün canım birşey olmaz vücudu şaşırtmışsın öyle düşün :)

Ben daha önceki diyetimde yapmıştım akşama kadar dayandım akşam bozdum ama misafirlikteydim ve çok üstüme gelindi yemicem yemicem deyip yemeklere saldırmam çok komikti o anım aklıma geldi
Evde sadece eşim ve ben varız hafta içi de misaifrliğe gitmiyoruz kimseyi de kabul etmiyoruz eşime birşeyler pişiririm kendimde onu yerim 3 gun boyunca nspalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…