Tamam ozaman bugün baslayalim ..kabak vardi zatenBen de kahvaltı yapmadım sadece akşamları yemeyi düşünüyorum kabağı öğle çorba ya da yoğurt düşünüyorum ben kendime göre böyle ayarladım :)
Tamam ozaman bugün baslayalim ..kabak vardi zaten
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| +60 | +60 | +60 | ||||
| +150 | - | - | ||||
@Baby Cat | +180 | +60 | - | ||||
| m | m | m | ||||
| +150 | +100 | +100 | ||||
| - | - | - | ||||
@Ballgrill | +20 | +60 | - | ||||
| m | +120 | + | ||||
| m | +210 | + | ||||
MENÜSPOR 1- 7 EKİM
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş Zerosima +60 +60 +60 Fatma__4224 +150 - - @Baby Cat +180 +60 - 60kiloyum m m m gezegenfeza +150 +100 +100 Gulhan1 - - - @Ballgrill +20 +60 - Celik198408 m +120 + nazaarboncukk m +210 +
Bügün tartiyormuyuz? ☺
Bu listeyi pek anlamadim ☺
Kızlar ben yarın patates diyetine başlamayı dusunuyorum 3 gunluk bir diyet zaten Perşembe gunu sonlanacak
Bu ay benim için cok karman çorman geçti cumartesi gunu ablamgildeydim 2 aydır görüşmüyorduk tatlı vs yedim ama 1 dilim yedim. Dünde canım cok fazla çiğköfte istiyordu 8.30 da yedim napalım cumaya kadar eksi görmek istiyorum inşallah görebiliriz
Aslında kilo almadım suyu cok az içtim onun cok etkisi oluyo
Evde sadece eşim ve ben varız hafta içi de misaifrliğe gitmiyoruz kimseyi de kabul etmiyoruz eşime birşeyler pişiririm kendimde onu yerim 3 gun boyunca nspalımBen daha önceki diyetimde yapmıştım akşama kadar dayandım akşam bozdum ama misafirlikteydim ve çok üstüme gelindi yemicem yemicem deyip yemeklere saldırmam çok komikti o anım aklıma geldi
Bu aralar ne cok şaştı vucudumGörürsün canım birşey olmaz vücudu şaşırtmışsın öyle düşün :)
Aynen karbonhidrat yüklemesi oldu vallaTabi canım aldığın kilo değildir zaten bu haftaeksiyi görürsün geri