serbest günlük

Evde sadece eşim ve ben varız hafta içi de misaifrliğe gitmiyoruz kimseyi de kabul etmiyoruz eşime birşeyler pişiririm kendimde onu yerim 3 gun boyunca nspalım 😁

Ben de bu hafta kararlıyım ayın 21ine kadar en az 5 kg hedefliyorum :) inşallah dayanırım kızı emzirince canım tatlı şeyler istiyor ama olmazsa tarçınlı su içerim o zaman da

Öyle olur arada ama veririz canım bizim en büyük faydamız spor ben mesela daha önceki diyetlerimde de yerdim yemediğim olmazdı ama çok spor yapardım öyle böyle değil şu anda da o halime dönmek için çabalıyorumm
Bende şimdi kalkıp 50 dk Leslie yapacagım daha akşam yemeği yapılacak of be bıktım vallaha şu yemek derdinden 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Ben de bu hafta kararlıyım ayın 21ine kadar en az 5 kg hedefliyorum :) inşallah dayanırım kızı emzirince canım tatlı şeyler istiyor ama olmazsa tarçınlı su içerim o zaman da
Aynen canım kararlı olmak cok iyi. Ben bir hedef koymadıgım zaman yiyiorm Allah affetsin 🤣🤣
Ama dikkat etmem gerekiyor mecburum. Bu hafta patates yiyip diğer zamanlar daha dikkatli olmaya çalışcm

👏💃👏👏Süper sadece yumurtanın beyazı daha önemli diye biliyorum yesen keşke 🤔

Bende şunu fark ettim en çok yattığım zaman Allah'a şükür ediyorum iyki dinlenme var diye benim mesai 4buçukta başlıyor miniği doyu sabah namazı kuran eşime kahvaltı yulcu et tekrar minik sonra çocukların kahvaltısı onları yolcu et yemek temizlik gece 12 ye kadar bitmiyor baktığımda da hiçbirşey yapılmamış gibi😔 çokkkk sinir bozucu ev işini hiççç sevmiyorum ama yemek yapmaktan zevk alıyorum 😃tabi yemekten de
Çocukken beyazından tiksindim, yiyemiyorum

Kaç aydır yatsamda dinlenemiyordum, çok şükür biraz daha iyiyim
Ev işi yapmayı ben çok seviyorum, yemek yapmayıda yemeyse sevmiyorum.
Aç durmak daha mutlu ediyor

Kızlar bişey sorucam, eşinizin tatil zamanlarında birlikte nasıl vakit geciriyorsunuz yani neler yapıyorsunuz..Biz sevgililigimiz dahil 1 gün bile başbaşa bişey yapmadık, özel günlerimizde dahil hep birileri vardı yanımızda, dışarı çıkalım desem hep bişey söyleyip hevesimi kırıyor..Moralim o kadar bozukki insan eşiyle vakit geçirmek istemez mi ortak bişeyler yapmaz mı, başbaşa vakit geçirmek istemez mi ? Sevilmediğimi düşüyorum 😔😔

Kızlar bişey sorucam, eşinizin tatil zamanlarında birlikte nasıl vakit geciriyorsunuz yani neler yapıyorsunuz..Biz sevgililigimiz dahil 1 gün bile başbaşa bişey yapmadık, özel günlerimizde dahil hep birileri vardı yanımızda, dışarı çıkalım desem hep bişey söyleyip hevesimi kırıyor..Moralim o kadar bozukki insan eşiyle vakit geçirmek istemez mi ortak bişeyler yapmaz mı, başbaşa vakit geçirmek istemez mi ? Sevilmediğimi düşüyorum 😔😔
😞 Seni sanırım birazcık anlayabiliyorum. İnsan özel gunumde beraber olmak yada hediye vs birşeyler istiyor değer görmek istiyor. Normalde bizim bi hafta sonumuz yani pazar gunumuz var dugun pilavı var diyip 1.40 da evden cıktı Saat 6 Da GEldi bizde 6.30 da dışarı cıktık eve 8 de geldik ben hiç bişey anlamadım orda karnını doyurdu geldi benim karnım aç karnın nasıl dedim tok dedi benim aç felan derken neyse bişeyler aldık ben ne hemen hafta dan nede bu hafta dan hiç bişey anlamadım dedim sinirlendim bagırdım bişey soylemedi tabi. Ama insan sinirleniyor beraber adam akıllı bişey yapamayınca sende güzelce konusmayı dene fikeini beyan et güzelce konus bazı erkekler sinirli yada atarlı konusulmasını sevmez ben kocama hep bagırıyom ama hak ediyo valla napim hak etmese tek laf bile etmem de napayım oda beni sinirlendiriyor bi pazar gunu var hanımla vakit geçireyim demiyor

Pazar gunleri genelde gezmek için park tarzı yerlere gidiyoruz avmye giriyoruz başka gidecek biyer yok çunku Konya'da havalar da soğuyo bundan sonra sadece arabada dolaşırız okadar yada çay kahve içebilecdğimiz bi kafeye gideriz okadar ama hiç haz almıyorum 😐😐

Ben 30 senelik evliyim
Nişanlıyken hiç yalnız gezmedik
Kalabalık aileye gelin geldim ve aynı evin içinde yaşadık, yalnız hicbir yere gitmedik.
Kaynanam vefat etti, bu seferde çocuklar var.
Kızım gelin olduktan 2 sonra eşimle ilk yalnız istanbul tatili yaptık.
Senede 3 sefer gidip gezip dönüyorduk.
Evimizdeyse arada sinemalara türk filmi gelince beraber gidip izledik.
Ben evde vakit geçirmeyi de severim
Akşamları oğlanlar kendi odalarında takılır, biz battaniyenin altında komedi türk filmi izleriz
En büyük zevkim, sağlığım yerinde, kafam rahat, eşim yanimda, çocuklar evde, üstümde battaniye, elimde kahve. Daha ne olsun

Pazar gunleri genelde gezmek için park tarzı yerlere gidiyoruz avmye giriyoruz başka gidecek biyer yok çunku Konya'da havalar da soğuyo bundan sonra sadece arabada dolaşırız okadar yada çay kahve içebilecdğimiz bi kafeye gideriz okadar ama hiç haz almıyorum 😐😐
Ben 30 senelik evliyim
Nişanlıyken hiç yalnız gezmedik
Kalabalık aileye gelin geldim ve aynı evin içinde yaşadık, yalnız hicbir yere gitmedik.
Kaynanam vefat etti, bu seferde çocuklar var.
Kızım gelin olduktan 2 sonra eşimle ilk yalnız istanbul tatili yaptık.
Senede 3 sefer gidip gezip dönüyorduk.
Evimizdeyse arada sinemalara türk filmi gelince beraber gidip izledik.
Ben evde vakit geçirmeyi de severim
Akşamları oğlanlar kendi odalarında takılır, biz battaniyenin altında komedi türk filmi izleriz
En büyük zevkim, sağlığım yerinde, kafam rahat, eşim yanimda, çocuklar evde, üstümde battaniye, elimde kahve. Daha ne olsun
En azından sizler birlikte bişeyler yapıyorsunuz fırsat buldukca bizde daha çocuk yok ama birlikte hiç vakit geçiremiyoruz, geçirmek istemiyor..O kadar üzülüyorum ki bu duruma 1 senelik evliyiz etrafımda herkes tatil gunlerini ailesiyle birlikte geciriyor biz hiçbişey yapmiyoruz. 2 gündür kafayi yicem soğumaya başladım. Evde bile ortak bişeyler yapmak için uğraşıyorum ama yok yanaşmıyor hep bi lafla heves bırakmıyor 😔 Ağlıcam şimdi..Kendi babaminda bi tek pazar günü vardı o pazar günleri dışarda olamasak bile evde hep birlikte yemek yapardık tv izlerdik birlikte keyifli zaman gecırmemiz için herşeyi yapardı..Öyle babadan böyle kocaya Allahim aklıma mukayyet ol

Canım daha çok yenisiniz benim eşimde aynıydı eş olmayı bilmiyordu bekar arkadaşlarıyla vakit geçirmek daha çok hoşuna gidiyordu Ama şimdi öyle değil tatlılıkla söyle kavga etmek yerine planı sen yap pazar günü sinema bileti aldım de mesela ama bi pazar günü varsa ona da bi boşluk bırak bence

😞 Seni sanırım birazcık anlayabiliyorum. İnsan özel gunumde beraber olmak yada hediye vs birşeyler istiyor değer görmek istiyor. Normalde bizim bi hafta sonumuz yani pazar gunumuz var dugun pilavı var diyip 1.40 da evden cıktı Saat 6 Da GEldi bizde 6.30 da dışarı cıktık eve 8 de geldik ben hiç bişey anlamadım orda karnını doyurdu geldi benim karnım aç karnın nasıl dedim tok dedi benim aç felan derken neyse bişeyler aldık ben ne hemen hafta dan nede bu hafta dan hiç bişey anlamadım dedim sinirlendim bagırdım bişey soylemedi tabi. Ama insan sinirleniyor beraber adam akıllı bişey yapamayınca sende güzelce konusmayı dene fikeini beyan et güzelce konus bazı erkekler sinirli yada atarlı konusulmasını sevmez ben kocama hep bagırıyom ama hak ediyo valla napim hak etmese tek laf bile etmem de napayım oda beni sinirlendiriyor bi pazar gunu var hanımla vakit geçireyim demiyor
Özel gunlerimizde hediye alsa bile zoraki birilerinin dürtüklemesiyle yoksa kendisi düşünüp yapmıyor..Hadi ben yapayım diyorum sofra kuruyorum özel, mumlu felan, süsleniyorum romantik ortam kuruyorum, adam bırak tepki vermeyi, yiyip hemen kalkıyor..Arkadaşlarinin eşleri hasta olduğunda birlikte kalkip gidiyorlar benimki daha 1 kere bile hastaligimin kontrolunde kalkip gelmedi gelebilme durumu varken..Babası bile kıziyor artık..Böyle düsundukçe parçaları birleştirdikce niye varım demeye başladım, sevmediğini düşunuyorum net biçimde..Bide bu adamdan çocuk yapma derdine düştüm ne aptalım 😔

X