serbest günlük

Ben seni geçerim şekerim
Aramızda 1.4 kg var geçebilirsin tabiki ben geçemessin demedim sadece hepimizin arasında bir kaç kilo var ben bu arada 21.5 kg verdim maalesef kilo verme olaym yavaşladığı için anca bu kadar verebiliyorum ah aahhh keşke hafta da 1.900 Gr verebilseydim ilk zamanlarki gibi

Maşallah herkesler ne güzel kilo vermiş hepinizi tebrik ederim keşke aynı şeyi kendime de söylemiş olsaydım ama malesef ben yediğim için bu hafta güzel geçmedi çünkü bizde annemler vardı hala gitmediler onlar olunca mecbur ye iç oluyor inşallah pazartesiden itibaren planlarım yüksek 2 hafta 5 kg vermek amacım hadi bakalım başarıcam bunu :)

Aslında yemenin haricinde vücudumda ödem topladığımı düşünüyorum çünkü kollarım karnım yüzüm hep şiş o yüzden bu haftadan sonra daha dikkatli olacam inşallah

Başarabilirsin canım detox yapabilirsin ben kabak detoxu yaptım 2 gun 2 haftadır vermediğim kiloyu verdim valla bu hafta da patates diyeti yapmayı dusunuyorum artık normal yediklerime vucudum alıştı kilo veremiyorum
O detoksu bende denemek isterim..tarifini verirmisin canim...takildim valla 59-60 arasi gitmiyo..vereceğim bi 3 kilo

burdan takip edemedim kızlar bildirimler çok geç geldi o yüzden farklı bi konu açtım grup oluşturmak istiyorum farklı bi uygulama üzerinde anlık mesajlaşabileceğimiz. katılmak isterseniz yukarıya link bıraktım yazarsanız dönüş yaparım

O detoksu bende denemek isterim..tarifini verirmisin canim...takildim valla 59-60 arasi gitmiyo..vereceğim bi 3 kilo
Canım sabah 2 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir domates salatalık maydonoz
Öğlen 2 kabak rendele yada ince ince doğra az yağda pişir üzerine 2 kaşık yoğurt tuz yasak
Akşamda aynı şekilde 3 gun devam edebilirsin ben iki gun yaptım gun içerisnde 2.5 3 lit su başka bişey yok bu kadar

1 Ekim Cuma
Sabah ( 10.30 )
1 adet Haşlanmış yumurta
5 6 dal Maydanoz
1 dilim beyaz peynir
3 dilim domates

Öğlen ( 16.00 )
1 adet mandalina
5 6 tane küçük çilek
1 avuç kuruyemiş

Akşam ( 20.00 )
1 kepçe mercimek çorbası
3 yemek kaşığı pirinç pilavı
2 yemek kaşığı yoğurt

Su Tüketimi : 3 lt
Spor : 2000 adım

Menum sabah 9.45
2 kuçuk kıymalı pide
1 yemek k. Domates sosu

Akşam 19.30
Mantar 4 yemek k. Sadece az yağda kavurdum başka birşey eklemedim
1 kepçe mercimek çorbası
4 yemek k. Makarna
Salata

3.5 litre su
50 dk Leslie 150 puan

canım whatsapp tarzı uygulamalara davet yasak sitede. bilgin olsun.

Merhaba grubunuza nasıl katılabilirim
Canım zaten buraya mesaj attıktan sonra katılmış sayılırsın ilk sayfadaki sorulara cevap ver birde hafta da 2 kez tartılıyoruz pazartesi ve cuma günleri gun sonu yaptıgımız aktivite su ve menüyü paylaşıyoruz ve gun içinde musaıt olursak konusuyoruz okadar

İsminiz (İsteğe Bağlı ):seda
Yaşınız :37
Boyunuz:166
Mesleginiz:sınıf öğretmeni
Şu anda çalışıyor musunuz:doğum iznindeyim
Evli/bekar:evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:13ve 10 yaşında 2 oğlum 9 yaşında ve 4 aylık 2 kızım var
Emziriyor musunuz:evet
Yaşadığınız şehir:artvin
Kilo alma hikayeniz :bebişler bebişler desemde inanmayın 40ım çıktığında 70 kiloydum 76 falan olmuşum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz kiloluyken mutsuz oluyorum
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :hep bir kilo mücadelem oldu artık bu mücadelenin bitmesini istiyorum
Şu anki kilonuz:76
Hedef kilonuz:69 şuanlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…