- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Aramızda 1.4 kg var geçebilirsin tabiki ben geçemessin demedimBen seni geçerim şekerim
O detoksu bende denemek isterim..tarifini verirmisin canim...takildim valla 59-60 arasi gitmiyo..vereceğim bi 3 kiloBaşarabilirsin canım detox yapabilirsin ben kabak detoxu yaptım 2 gun 2 haftadır vermediğim kiloyu verdim valla bu hafta da patates diyeti yapmayı dusunuyorum artık normal yediklerime vucudum alıştı kilo veremiyorum
Kuzum 1 hafta da 3 kg gitmesi için detox yapman gerekiyor ancak oyle gider kilo ama bak bu hafta 1 kg gitmiş 3 hafta içerisinde 3 kg daha gidebilir yada 3 gun normal beslen 3 gun detox yap oyle daha hızlı kg verebilirsin
Canım sabah 2 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir domates salatalık maydonozO detoksu bende denemek isterim..tarifini verirmisin canim...takildim valla 59-60 arasi gitmiyo..vereceğim bi 3 kilo
Üzülme canım verirsin bende 2 hafta dikkat etmedim bol su ile dengeledim sende öyle yapGeçen hafta 64
Bu hafta 65,2
Fark 1,2
canım whatsapp tarzı uygulamalara davet yasak sitede. bilgin olsun.Diyet grubu oluşturalım mı?
merhaba arkadaşlar. zayıflamak istiyorum ama bunu tek başıma yapamıyorum benimle birlikte zayıflamak isteyen varsa bana eşlik etmek isteyen mesaj atabilir. farklı bi uygulama üzerinden grup oluşturmak istiyorum burdan bildirimler geç geliyo takip edemiyorum. katılmak isteyen yazarsa özelden...www.kadinlarkulubu.com
burdan takip edemedim kızlar bildirimler çok geç geldi o yüzden farklı bi konu açtım grup oluşturmak istiyorum farklı bi uygulama üzerinde anlık mesajlaşabileceğimiz. katılmak isterseniz yukarıya link bıraktım yazarsanız dönüş yaparım
Canım zaten buraya mesaj attıktan sonra katılmış sayılırsın ilk sayfadaki sorulara cevap ver birde hafta da 2 kez tartılıyoruz pazartesi ve cuma günleri gun sonu yaptıgımız aktivite su ve menüyü paylaşıyoruz ve gun içinde musaıt olursak konusuyoruz okadarMerhaba grubunuza nasıl katılabilirim
TeşekkürlerCanım zaten buraya mesaj attıktan sonra katılmış sayılırsın ilk sayfadaki sorulara cevap ver birde hafta da 2 kez tartılıyoruz pazartesi ve cuma günleri gun sonu yaptıgımız aktivite su ve menüyü paylaşıyoruz ve gun içinde musaıt olursak konusuyoruz okadar