serbest günlük

İsminiz (İsteğe Bağlı ):seda
Yaşınız :37
Boyunuz:166
Mesleginiz:sınıf öğretmeni
Şu anda çalışıyor musunuz:doğum iznindeyim
Evli/bekar:evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:13ve 10 yaşında 2 oğlum 9 yaşında ve 4 aylık 2 kızım var
Emziriyor musunuz:evet
Yaşadığınız şehir:artvin
Kilo alma hikayeniz :bebişler bebişler desemde inanmayın 40ım çıktığında 70 kiloydum 76 falan olmuşum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz kiloluyken mutsuz oluyorum
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :hep bir kilo mücadelem oldu artık bu mücadelenin bitmesini istiyorum
Şu anki kilonuz:76
Hedef kilonuz:69 şuanlık😁
Hoşgeldin canım aramıza inşallah bi an once istediğin hedefe ulaşırsın 🤗🤗🤗

Aramızda 1.4 kg var geçebilirsin tabiki ben geçemessin demedim 🤭🤭 sadece hepimizin arasında bir kaç kilo var ben bu arada 21.5 kg verdim maalesef kilo verme olaym yavaşladığı için anca bu kadar verebiliyorum ah aahhh keşke hafta da 1.900 Gr verebilseydim ilk zamanlarki gibi 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Gaz vermeye çalıştım canım
Duraklama olmasida yavaşlamasıda normal
Yeterki gitsin az yada çok farketmez

Kahvaltı
2 yumurta sarısı
2 dilim pastırma
Bikaç ceviz
5 zeytin
Salatalık

Akşam
1 tavuk but
Fırında brüksel lahanası ve kereviz
Salata

Su
1 lt
3 kupa kahve

Spor
Ev işi ve alışveriş
Sadece yemek yerken ve kahve içerken oturdum
Sabah 10 dan beri ayaktayım

İsminiz (İsteğe Bağlı ): boncuk
Yaşınız : 26
Boyunuz: 164
Mesleginiz: Büroassistant
Şu anda çalışıyor musunuz: hayir
Evli/bekar: -
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: -
Emziriyor musunuz: -
Yaşadığınız şehir: yurtdisi, almanya-Köln
Kilo alma hikayeniz : sitressden dolayi, issizim suan, evde oldugum icin kisa bir sürede cok kilo aliniyor.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: kendimi iyi hissetmek icin
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : hayatimda Hep mücadeler etim, cok sey arkamda birakmak zorunda kaldim,
kendime ve hayatima yeni bir Sayfa acmak istiyorum, bunu yapabilmek icin ilk önce kendimi iyi hissetmeliyim. Kendimi cok yalniz hissediyorum, hic kimsem yok.
Şu anki kilonuz: Tam olarak bilmiyorum simdide gec oldu,yarin sabah tarticam ve yazicam.
Hedef kilonuz: 62

Not. Klavye degisik.

Kilo alma hikayeniz : sitressden dolayi, issizim suan, evde oldugum icin kisa bir sürede cok kilo aliniyor.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : hayatimda Hep mücadeler etim, cok sey arkamda birakmak zorunda kaldim,
kendime ve hayatima yeni bir Sayfa acmak istiyorum, bunu yapabilmek icin ilk önce kendimi iyi hissetmeliyim. Kendimi cok yalniz hissediyorum, hic kimsem yok.
Şu anki kilonuz: Tam olarak bilmiyorum simdide gec oldu,yarin sabah tarticam ve yazicam.

Not. Klavye degisik.
Hoşgeldin canım inşallah bir an once istediğin hedefe ulaşırsın 🤗🤗🤗

Az önce tartıldım 76.8 inanmıyorum ya 2 ay önce 70dim bari sütüm artaydı 😿emzirirken bu kadar erken kilo almak çokkk sinir bozucu geldiği gibi hızlıca gider inşallah
Olsun kuzum en azından farkına varıp kilo vermek istemen bile cok guzrl birşey bundan sonra daha dikkatli yemek yersin 🤗🤗

Canım sabah 2 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir domates salatalık maydonoz
Öğlen 2 kabak rendele yada ince ince doğra az yağda pişir üzerine 2 kaşık yoğurt tuz yasak
Akşamda aynı şekilde 3 gun devam edebilirsin ben iki gun yaptım gun içerisnde 2.5 3 lit su başka bişey yok bu kadar
Sağol canim denicem inşallah

Not. Klavye degisik.
Bende almanyadayim boncukcuğum,
Aramızda 200 km var
Henüz çok gençsin, akıllı kararlar verirsen herşeyi yoluna koyarsın, biraz sabır ve aklıselim davranmak

Az önce tartıldım 76.8 inanmıyorum ya 2 ay önce 70dim bari sütüm artaydı 😿emzirirken bu kadar erken kilo almak çokkk sinir bozucu geldiği gibi hızlıca gider inşallah
Ben yeni doğum yaptığım zamanlar önümdeki büyükler şerbet iç, tatlı ye sütün olsun derlerdi.
1 kupa çaya 4 tatlı kaşığı şeker atardım, ne kadar yanlışmış oysaki.
O zamanlar internet filanda yok, şimdi araştırıp okuyup neyin faydalı neyin zararlı olduğunu öğrenebilirsin.
Kolay gelsin

Cok tesekür ederim. Hayatimda cok sorunlar oldu, kendimi yalniz ve herkezden terkedilmis hissetim (ve zaten öyle) öyle kilo aldim

Spor yapamiyorum bir türlü, kosma bandim var.

Cuma ve pazartesi günler ne yapmamiz gerekiyor, onu pek anlamadim.

X