serbest günlük

hayırlısı olsun canım

Ben de spora bir kendimi versem harika olacak spor salonu benim tam eve varış saatimde kapanıyor pandemiden dolayı önceden gidiyordum 1-1,5 saat takılıp geliyordum iyi oluyordu en azından aksatmıyordum

Valla benimde artık spor salonuna gitmem gerekiyor sarkma olmaması ve kas yapmak için ama gidemiyorum ki yakınımda spor salonu yok ayreten sadece bayanlara özell. Olması lazım ohooo ben evde kaldım yine
pandemi her şeyi etkiledi. en güzel spor şu an yürüyüş çıkın çıkın yürüyün

Ya ne bileyim kendi başıma hiç alışık olmayınca cıkamıyorum ki yani gidecek bir yerim de yok ki nere cıkıp gezeyim
ben tek başıma çıkmayı seviyorum yürüyüşe de alışverişe de. biriyle çıkınca yürüyüşüm, sohbete gezintiye dönüşüyor, alışverişte de her şeye her yere girip bakıyorlar bana sıkıntı basıyor, en güzeli tek başına yapmak bu işleri.
gezmek, eğlenmek, hava almak için se yanımda sevdiğim kişiler olsun istiyorum. tabiri caizse aşkla işi karıştırmıyorum

birkaç kez çıkınca alışırsın ve hatta çok ta keyifli gelir

pandemi her şeyi etkiledi. en güzel spor şu an yürüyüş çıkın çıkın yürüyün
Bugun gorumcem gelecek valla eşim dışarı çıkarz felan dedi ama bilmiyorum havalar da soğuk gidiyor yürüyüş yapar mıyız bilmiyorum

Başınız sağolsun gülüm, Allah rahmet eylesin.

selam canım, öncelikle geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede her şey istediğin gibi olur.
1,60 boya 50 kilo normal diye biliyorum ama tabii sen kendini daha iyi tanırsın. 1 kilo zor değil 1 ayda yavaş yavaş verilebilir.

Bugun gorumcem gelecek valla eşim dışarı çıkarz felan dedi ama bilmiyorum havalar da soğuk gidiyor yürüyüş yapar mıyız bilmiyorum
yürürken ısınıyor insan, soğuk havada daha kolay yürüyüş bence, terlemekten yürüyüş eziyet geliyor yazın.
sıkı giyinip yürü kuzum alışınca keyifli gelecek

Merhaba hoşgeldiniz bende bebiş tedavisi görüyorum temmuz sonunda 85 kiloydum doktorum PCO oldugunu soyledi zatennkilo vermeye doktora gitmeden once başlamıştım neyseki. 1 ay sonra tekrar kontrole gittiğimde PCO gözükmediğini soyledi doktor 5 kg vermiştim hemen hemen 1 ay içinde sadece suan tembellik var bu yüzden tedavi görüyoruz aynı kaderi yaşıyor gibiyiz şuan 75 kiloyum önümde vermem gereken daha bir sürü kilo var ama olsun 4 ay içerisinde 21 kg verebildm şuanki şlk hedefim 65 kilo olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…