Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de öyle oluyor. anormal iştah artışı, baş ağrısı... sonra regl... sonra normale dönüşOff arkadaslar cok sukur istahim azalmaya ve fe basim agrimaya basladi
Her ay boyle istah patlamasi arfindan iki gun suren komalık bas agrisi sonra regl
Iki gunde dunyalari yedimyarina istahim azalir insallah
Eşimde ve oğlumda var Zor durum canımYa kizlar ogluma küp yapayim dedim uhu var ya hafif yapıştırıcı, elime damladi acayip alerji yapti oglumun alerji hapindan ictim baktim olacak gibi degil bir de onun surubundan ictim ooff of bu a lerji ne illet bir sey ya
aman canım yaa çok dikkatli ol. üzüldüm bak şimdiYa kizlar ogluma küp yapayim dedim uhu var ya hafif yapıştırıcı, elime damladi acayip alerji yapti oglumun alerji hapindan ictim baktim olacak gibi degil bir de onun surubundan ictim ooff of bu a lerji ne illet bir sey ya
hesap detaylarından yapılıyor.Arkadaşlar vücut kitle indeksim(VK) kilo boy nasıl yapılıyor
hesap detaylarına gir. alta in. oradaki verileri girip kaydete basacaksın. o kadar.Nasıl yapılıyor bilemedim neyse
Sag olasin canim benimaman canım yaa çok dikkatli ol. üzüldüm bak şimdi
Kendine dikkat et canımKzilar dun oyle bir yedim ki ve onceki gun de iki geve de kalp agrisi cektim
Kalbim duracak gibiydi sabah kalktigimda da agridi ama regl oncesi oldugu icin bu kadar kudurdum
Artık oruc tutmaya karar vermistim ki gece uyanamadim.ilaclarim var ama oruc tutmasam da tutuyor gibi yapicam insallah aksam ezanina kadar yemek yemicem bakalim azicik.kalbim dinlensin
Hayırlısı olsun canımHoşgeldin canım eskisi kadar seni sık göremiyoruz buralar da..
Ben dun hastaneye gittim kızçeler sol tarafta 18mm yumurtam büyümüş sağ tarafta ise 12mm şuan aşırı bir şekilde kasık agrısı yaşıyorum doktor çatlatma iğnesi vermek istemedi geçen ayda kendisi çatlamış zaten dedi hayırlısı ile bekliyoruz bakalım
Hadi hayırlısı canımgezegenfeza ahmet apa facebookta bir site hazırlamışkaydoldum ve seviye 1 e basladim Allah in izniyle bakalim insallah hayirli olur hakkimizda
Tabiki canım
Hoşgeldin
Ilk sayfadaki formu doldurursan seni daha iyi tanırız
İsmim : Nisa
Merhaba,
azimli , gerçekten zayıflamak isteyen
takım arkadaşları arıyoruz.
Birlikte, güle eğlene, birbirimizi sarıp sarmalayarak hayallerimize ulaşalım, ne dersiniz?
Yapmanız gerekenler çok basit. Hadi başlayalım.
*Saygı ve seviye.
*Kendine inanmak.
*Sorumluluk sahibi olmak.
*Kilo vermek.
*Paylaşım da bulunmak.
moni
10. Takım
KURALLARIMIZ
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü en geç 12:00 a kadar: Kullanıcı adı ve günün tarihinin yazılı olduğu bir kağıdı tartının yanına koyarak fotoğrafını çekecek. Kilo bildirimini bu şekilde ve
yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür...
*Pazartesi kontrol tartı günümüz ve Cuma liste tartı günümüzdür.
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları ve menüleri okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile ve puanı ile bildirmekle yükümlüdür..
* Kaçamak( ! ) yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre,aynı gün içerisinde ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
Kurallarımız, uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır.
Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir.
Kimse düşünmesin ki
''Ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye.
Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.
Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:
SPOR SÜRE/ADET PUAN NormalYürüyüş dk 2 Puan Tempolu Yürüyüş dk 3 Puan Leslie dk 3 Puan Eliptik dk 4 Puan Yüzme dk 4 Puan Jillian dk 3 Puan Cardio dk 4 Puan Zumba dk 3 Puan plates dk 3 Puan Step dk 3 Puan pump it up dk 3 Puan Squat 50 adet 25 Puan Bisiklet dk 3 Puan Bölgesel çalışmalar dk/ 50 adet 2 Puan/30 puan İp atlama 15 Adet 2 Puan adım 5000 50 Puan temizlik/dip bucak 1 saat 50 Puan