serbest günlük

LİSTEMİZ 1. ETAP

Zerosima
(64,0 ///% )h:
Fatma__4224 ( 75,3///% )h: 65
Baby Cat ( 74,2///% )h:
60kiloyum ( 89,6///% )h:
gezegenfeza ( 76,0///% )h:
Gulhan1 (60,2 ///% )h:
KumsalveDeniz ( 105,7//% )h:
beybigirll ( 66,4///% )h: 50
Ballgrill (49,7 ///% )h: 48,7

ORTALAMA

Son düzenleme:
Kızçelerim,:anne:
Artık toparlanma vakti.:KK56:

Ekim ayına gireceğiz az kaldı, bahar göz açıp gelene kadar gelecek. :KK75:Yoksa yaza, şişko ve mutsuz olarak mı girmek istiyoruz?:eek: Yine oramızı buramızı saklamakla mı geçireceğiz yazı? :skandal:Bunu gerçekten istiyor muyuz?:KK43::KK43::KK43:

Cevapları duyar gibiyim, kesinlikle ''hayır''...:KK31:

O halde silkelenip kendimize geliyoruz.:KK69::KK69::KK69:

Hazır önümüzde zaman varken, azimle hedeflerimize ulaşıp yaza üfür üfür mutlu mesut istediğimiz kiloda giriyoruz.:21::21::21:

Bunu kendimize borçluyuz.:KK56:

E hadi o zaman, kim tutar bizi.:KK73::KK73::KK73:
Ben bize inanıyorum.:KK36::KK36::KK36:
lütfen sizde kendinize inanın.:KK15::KK15::KK15:
:KK200:
''Hiçbir yemek tartıda gördüğümüz ve mutlu olduğumuz eksilerden daha lezzetli ve güzel değil.''

7f58b4463b9fdcfc878c21e42dc22f04.jpg

İsmim : Nisa
Yaşım :32
Boyum :160
Mesleğim : Avukat
Evliyim
Bursada yaşıyorum.
Kendimi bildim bileli zayıf ve az yiyen bir insandım..Hakimlik sınavlarına hazırlanırken stres, yoğunluktan bi anda 45 kilodan 54 kiloya çıktım..Bu da bende sağlık sorunlarina sebebiyet verdi..Pco, Kolestrol, Tansiyon, Hormon bozuklukları..Kendim çocukluktan beri epilepsi hastasıyım kullandiğim ilaclar,hormonlarım düzelsin diye verilen doğum kontrol haplari ile etkilesıme girdi ve kilo alımım artti..60 kiloyu gördüğümde nefes almada sorunlar yaşadım,düzenli olan adetlerim kilo ve ilaçlar yüzünden bozuldu..Kısacası 100 kiloluk insanın yaşadığı sorunları yaşadım..Şuan 49.7 kiloyum hedefim 48.7 ayda 11 kilo verdim kendi çabamla..Şuan hormonal hastalıklarım bitti, Pco yendim, Epilepsi hastalığımda düzelmeler var, kolestrol tansiyon herşey normal..Vitaminlerimde eksilme olmadan, spor yapmadan porsiyon kontrolüyle kilo verdim...Şimdi gebelik planı içerisindeyim sağlıkli gebelik için 48 kilo olmam gerekiyor.😊 Nöroloji ve Kadın doğum uzmanı tarafından planlı bi gebelik süreci olacak gebelik öncesi bakım dönemindeyim..Sizlere ozellikle spor konusunda eşlik etmek istiyorum yemek konusunda da korumaya geçicem sağlikli beslenmeye devam 😊
Allah gönlüne göre versin canım

günaydın kızlarrr :KK200: sabah erkenden kalktım pazara gittik. 10.30 da geldik eve. kahvaltı falan derken vakit geçti. çok yoruldum. şimdi de benim odamın perdeleri yıkanıyor. ütünün ardından takmak zor geliyor :KK51:
yarım simitle yumurtalı kahvaltı yaptım. akşama da hamsi ve salata var. arada da meyve falan yerim. biraz kuruyemiş...

X