- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
karbonhidrat fazla olduğunda kilo verme duruyor ya da artı oluyor. bu bir gerçek.Kızlar bende bugun ve yarın karbonhidrat tüketmemeye calıscam akşam eşime börek yaparım kendmde taze fasulye ve çorba felan yerim dun makarna ve bulgur iki karbonhidrat agır oldu
Eşime börek yaptım canım bende yeşil fasulye ile çorba içtimkarbonhidrat fazla olduğunda kilo verme duruyor ya da artı oluyor. bu bir gerçek.
Afiyet olsun canımKahvaltı: 12:30
1 dilim peynir
4 zeytin
3 dilim patates kızartması
Yeşil biber nane salatalık domates
2 dilim ekmek
Ara : 13:30
1 fincan türk kahvesi
16:30
1 fincan türk kahvesi
Ara : 18:30
Yarım porsiyon karışık ızgara ( daha az çoğu kaldı)
Söğüş
1 dilim pide
2 yudum kola
Su : 3,5 lt
Benim bi ihtiyacım varsa bile kendi başına dışarı çıkmayı asla sevmediğim için cıkmıyorummerhaba kızlarr. bugün dışarıya çıktım. pantolon ve kota ihtiyacım var. kotlarımın bacak arası incelmiş kilodan ve sürtünmeden. ama almadan geldim. dedim bu kiloyla almayayım. biraz daha idare edeyim. davul oldum iyice zira.
neyse watsons a falan uğradım. bir iki ihtiyacım vardı. onları hallettim.
gelirken de azcık market alışverişi...
10.000 adımı geçmişim ama çok yürüdüm. hem spor oldu hem değişiklik. ama yalnız gidince pek tadı olmuyor. herşey insanla güzel. herkesin işi vardı yalnız gittim.
Menü çok iyi canım afiyet olsunBugun menum sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilimden az peynir
Domates yarım
Salatalık
Maydonoz
Araöğün hindiba kahvesi biraz üzüm
Akşam 20.00
5 yemek kö yeşil fasulye
2 kepçe salçasız mercimek çorbası
3 litre su 50 dk Leslie
amin tatlım inşallah. ama Allahın izniyle cumadan itibaren iki ya da iki buçuk öğün yiyeceğim. karbonhidratı minimum tüketmeye çalışacağım. HBA1C değerim de yüksek çıktı. Allah büyük.Allah şifa versin canım
Kilo artışı olmaz inşallah
özellikle depo demir hapı yapıyor ama mecbur kullanmam gerekli. neyse evde probiyotiğim var 2 kutu. artık idare edicez.KAbızlık yapıyormuş kan ilacı inşallah sende oyle bişey olmaz kuzum
saol canım.Geçmiş olsun
Kuzum bol bol yeşil çay yada Dukan birası ve kiraz sapı iç cok faydası olacak dene 1 hafta farkı göramin tatlım inşallah. ama Allahın izniyle cumadan itibaren iki ya da iki buçuk öğün yiyeceğim. karbonhidratı minimum tüketmeye çalışacağım. HBA1C değerim de yüksek çıktı. Allah büyük.
aslında depo demir ilacı daha çok iştah açıyor. diğeri daha iyi. ama mecbur bunu kullanacağım. saçlarım çok dökülüyor.
özellikle depo demir hapı yapıyor ama mecbur kullanmam gerekli. neyse evde probiyotiğim var 2 kutu. artık idare edicez.
saol canım.
en güzeliEşime börek yaptım canım bende yeşil fasulye ile çorba içtim
bence çık. illa biri gerekmiyor.Benim bi ihtiyacım varsa bile kendi başına dışarı çıkmayı asla sevmediğim için cıkmıyorumof bu huyumu da hiç sevmiyorum ya
yeşil çay, beyaz çay, oolong çayını sırayla hergün içiyorum zaten canım. mesela şimdi beyaz çay vaktiKuzum bol bol yeşil çay yada Dukan birası ve kiraz sapı iç cok faydası olacak dene 1 hafta farkı gör
Ya ne bileyim kendi başıma hiç alışık olmayınca cıkamıyorum ki yani gidecek bir yerim de yok ki nere cıkıp gezeyimen güzeli
bence çık. illa biri gerekmiyor.
Afiyet olsun canım oyleyseyeşil çay, beyaz çay, oolong çayını sırayla hergün içiyorum zaten canım. mesela şimdi beyaz çay vakti
çarşıya git. yürüyüş yap vs. eşine bağlama.Ya ne bileyim kendi başıma hiç alışık olmayınca cıkamıyorum ki yani gidecek bir yerim de yok ki nere cıkıp gezeyim
Ne eşine ne başkasına kesinlikle bağlanma bir süre sonra bezginlik verirsin o daha ağır gelir Çık dolaş alış veriş yap keyif almaya bak Ben çok severimYa ne bileyim kendi başıma hiç alışık olmayınca cıkamıyorum ki yani gidecek bir yerim de yok ki nere cıkıp gezeyim
Kuzum eşime baglılık ile alakası yok kucuklukden gelen bişey babam bizi tek başımıza ve hiç dışarı salmazdı bu yüzden Boyle aslında eşim asla karışmaz bana olan güveni de tam ama işte dediğim gibi alışık bir durum olmadığı için çıkamıyorumNe eşine ne başkasına kesinlikle bağlanma bir süre sonra bezginlik verirsin o daha ağır gelir Çık dolaş alış veriş yap keyif almaya bak Ben çok severim