serbest günlük

Kahvaltı: 12:30
1 dilim peynir
4 zeytin
3 dilim patates kızartması
Yeşil biber nane salatalık domates
2 dilim ekmek

Ara : 13:30
1 fincan türk kahvesi

16:30
1 fincan türk kahvesi

Ara : 18:30
Yarım porsiyon karışık ızgara ( daha az çoğu kaldı)
Söğüş
1 dilim pide
2 yudum kola

Su : 3,5 lt

merhaba kızlarr. bugün dışarıya çıktım. pantolon ve kota ihtiyacım var. kotlarımın bacak arası incelmiş kilodan ve sürtünmeden. ama almadan geldim. dedim bu kiloyla almayayım. biraz daha idare edeyim. davul oldum iyice zira.
neyse watsons a falan uğradım. bir iki ihtiyacım vardı. onları hallettim.
gelirken de azcık market alışverişi...

10.000 adımı geçmişim ama çok yürüdüm. hem spor oldu hem değişiklik. ama yalnız gidince pek tadı olmuyor. herşey insanla güzel. herkesin işi vardı yalnız gittim.

Kızlar bende bugun ve yarın karbonhidrat tüketmemeye calıscam akşam eşime börek yaparım kendmde taze fasulye ve çorba felan yerim dun makarna ve bulgur iki karbonhidrat agır oldu
karbonhidrat fazla olduğunda kilo verme duruyor ya da artı oluyor. bu bir gerçek.

Afiyet olsun canım

Benim bi ihtiyacım varsa bile kendi başına dışarı çıkmayı asla sevmediğim için cıkmıyorum of bu huyumu da hiç sevmiyorum ya

Bugun menum sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilimden az peynir
Domates yarım
Salatalık
Maydonoz

Araöğün hindiba kahvesi biraz üzüm

Akşam 20.00
5 yemek kö yeşil fasulye
2 kepçe salçasız mercimek çorbası

3 litre su 50 dk Leslie

Allah şifa versin canım
Kilo artışı olmaz inşallah
amin tatlım inşallah. ama Allahın izniyle cumadan itibaren iki ya da iki buçuk öğün yiyeceğim. karbonhidratı minimum tüketmeye çalışacağım. HBA1C değerim de yüksek çıktı. Allah büyük.
aslında depo demir ilacı daha çok iştah açıyor. diğeri daha iyi. ama mecbur bunu kullanacağım. saçlarım çok dökülüyor.

KAbızlık yapıyormuş kan ilacı inşallah sende oyle bişey olmaz kuzum
özellikle depo demir hapı yapıyor ama mecbur kullanmam gerekli. neyse evde probiyotiğim var 2 kutu. artık idare edicez.
saol canım.

Kuzum bol bol yeşil çay yada Dukan birası ve kiraz sapı iç cok faydası olacak dene 1 hafta farkı gör

Ya ne bileyim kendi başıma hiç alışık olmayınca cıkamıyorum ki yani gidecek bir yerim de yok ki nere cıkıp gezeyim
Ne eşine ne başkasına kesinlikle bağlanma bir süre sonra bezginlik verirsin o daha ağır gelir Çık dolaş alış veriş yap keyif almaya bak Ben çok severim

Ne eşine ne başkasına kesinlikle bağlanma bir süre sonra bezginlik verirsin o daha ağır gelir Çık dolaş alış veriş yap keyif almaya bak Ben çok severim
Kuzum eşime baglılık ile alakası yok kucuklukden gelen bişey babam bizi tek başımıza ve hiç dışarı salmazdı bu yüzden Boyle aslında eşim asla karışmaz bana olan güveni de tam ama işte dediğim gibi alışık bir durum olmadığı için çıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…