serbest günlük

Kız hele bi dur hem 10 kg vermem lazım diyon hemde hamur işi yapimmdiyon

Canım gitmene üzüldüm ama tamamiyle bırakmamana sevindim sen de çok haklısın bizim grup küçük olduğu için motivemizi toplayamadık ben de bıraktım saldım bir gün normal bir gün yer buldum kendimi haliyle menü paylaşmak istemedim ama senin istikrarın bana hep motive oluyordu inan

Düzgün menüm olmadığı için bazen yiyip bazen yemediğim için paylaşmıyodum açıkçası menümü ama hareketli olmaya özen gösteriyordum suyumu aksatmıyordum

Canım sende haklısın sonucta çalışıyorsun ayreten bir tane kuçuk kızın var sürekli yoğunsun ama bende burda kimsesiz gibi kaldım kimse mesaj yazmıyor bildirimde bulunmuyor en azından motive bulacsğım bir yer oldu benim içinde iyi oldu ben zaten hep burdayım

Olsun. Az olsun öz olsun. Uygulamasını bulamadım kadınlar kulübünün. Önceden vardı sanki
Valla bilmiyorum canım ben hep Google den girdiğim niçin hiç uygulaması olup olmadığını görmedim bu arada 1 sayfadaki soruları cevaplayabilirsin hem seni tanımış oluruz

Ay kizlarrrrr
2 tabak pilav yedim üzerine salatalik ve kuru sogan dogradim
Malum regl oncesi birkac baş kuru sogan yiyorum da :))
Millet cikolata ister ben sogan
Yarin insallah 77 falan cikmam
Afiyet olsun canım Bende soğan hastasıyım pilav ve kuru fasulye ile mükemmel gidiyor ama eşim salatanın içinde varsa yiyio yoksa bi soğan kes gel yiyielim demediği için oyle soğan yiyemiyorumm off bekarken hiç böle bir sıkıntı yok tu istediğim gibi sarımsak soğan yiyiordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…