Kız hele bi dur hem 10 kg vermem lazım diyon hemde hamur işi yapimmdiyon
Canım sende haklısın sonucta çalışıyorsun ayreten bir tane kuçuk kızın var sürekli yoğunsun ama bende burda kimsesiz gibi kaldım kimse mesaj yazmıyor bildirimde bulunmuyor en azından motive bulacsğım bir yer oldu benim içinde iyi oldu ben zaten hep burdayımCanım gitmene üzüldüm ama tamamiyle bırakmamana sevindim sen de çok haklısın bizim grup küçük olduğu için motivemizi toplayamadık ben de bıraktım saldım bir gün normal bir gün yer buldum kendimi haliyle menü paylaşmak istemedim ama senin istikrarın bana hep motive oluyordu inan
Afiyet olsun ilk defa armut pekmezi duyuyorum tadı armut gibi miPekmezi ama kayinvalidem yapti köyde ...armut pekmezi...
Pekmezi ama kayinvalidem yapti köyde ...armut pekmezi...
Afiyet olsun ilk defa armut pekmezi duyuyorum tadı armut gibi mi
Yok canim nerdeyse ayni üzüm pekmeziylen..pek bi fark yokAfiyet olsun ilk defa armut pekmezi duyuyorum tadı armut gibi mi
İyi olmuş canım bende buna benzer uygulama kullanıyordum ama artık Leslie den başka bişey yapasım gelmiyoSelam kizlarrrrrr
Nasilsiniz
Yeni bir program indirdim google play den
Eki Görüntüle 2921286 Eki Görüntüle 2921287
25 dk yaptim bile
Benim kemik agrilarim cok diye indirdim malim kilo az birax fazla olunca kemikler ağrıyorozellikle yemek yedikten sonra
Begendim programi
Tabiki dahil olabilirsiniz ama grupta az kişi oldguu için biraz az bildirim gelecektrkızlar merhaba bende zayıflamaya başlamak istiyorum ama grubunuza dahil olabilirmiyim???
Olsun. Az olsun öz olsun. Uygulamasını bulamadım kadınlar kulübünün. Önceden vardı sankiTabiki dahil olabilirsiniz ama grupta az kişi oldguu için biraz az bildirim gelecektr
Valla bilmiyorum canım ben hep Google den girdiğim niçin hiç uygulaması olup olmadığını görmedimOlsun. Az olsun öz olsun. Uygulamasını bulamadım kadınlar kulübünün. Önceden vardı sanki
Afiyet olsun canımAy kizlarrrrr
2 tabak pilav yedim üzerine salatalik ve kuru sogan dogradim
Malum regl oncesi birkac baş kuru sogan yiyorum da :))
Millet cikolata ister ben sogan
Yarin insallah 77 falan cikmam