Kız olmadı galiba ya seni etiketleyim orda gel
hoşgeldin canım. nasılsın? kilo durumun nasıl?Eeee o zaman selam herkese monim ne kadar iyi yapmışsın burayi acmakla
Hoşgeldin nilgüşümEeee o zaman selam herkese monim ne kadar iyi yapmışsın burayi acmakla
kız gitmeyin bir yere. bak gelenler var. eskiler toplanıyor.Kızlar ben başka gruba geçtim burda kimsecikler yok ama yine buralardayım bildirimde bulunurum
Kuzum valla kimse bildirimde bulunmuyor ki napayım bende üzülüyorum 3 aydır kendi başıma bildirimde bulundum herkes bir iki mesaj anca yazabildi motivasyonum düştükız gitmeyin bir yere. bak gelenler var. eskiler toplanıyor.
haklısın kuzum seni anlıyorum. ama şimdi bak toplanıyoruz. moni de eve dönünce daha da iyi olucaz.Kuzum valla kimse bildirimde bulunmuyor ki napayım bende üzülüyorum 3 aydır kendi başıma bildirimde bulundum herkes bir iki mesaj anca yazabildi motivasyonum düştü
Kuzum sıkıntı yok burası bizim herkes toplandığı zaman ben buraya geleceğim zaten geçiçi bir süreliğine gittim en azından biraz motive olur diye yoksa burdan asla ayrılmadım sizleri de cok seviyorum hepinizle cok iyi anlaşılıyoruzhaklısın kuzum seni anlıyorum. ama şimdi bak toplanıyoruz. moni de eve dönünce daha da iyi olucaz.
Slm kızlar ben zaten mezun olmuştum ama sizlerle birlikteydim başka takıma geçtim hakkınızı helal edin sizi bırakmam uğrarım vaktim oldukça kendinize iyi bakın canlar iyi geceler
Selam kızlar, güzel kilolar verip kısa sürede hedeflerinize ulaşın inşallah.Kızlar ben başka gruba geçtim burda kimsecikler yok ama yine buralardayım bildirimde bulunurum
10.30 da uyandım yatak keyfi yaptım biraz şimdi de ilaçlarımı içtim kahvaltı hazırlayacağımGünaydın
Herkesler nerde? Yatiyormusunuz hâlâ
Ben burdayim gitmiyorum başka yereCanlarımtakımımız 3 kişilik mini bir takım, az mesaj olması normal. Diğer takımların bazıları kalabalık olduğu için haliyle mesajlarda çok, bunu göz ardı etmeyelim olur mu
Mezun ve eski üyelerimiz de yavaş yavaş dönünce takımımız canlanacak.
Ben burdayim gitmiyorum başka yere