serbest günlük

10.30 da uyandım yatak keyfi yaptım biraz şimdi de ilaçlarımı içtim kahvaltı hazırlayacağım 🤗🤗 sen nasılsın neler yapıyorsun
Çok şükür canım bende yorgun argın idare ediyorum.
Dün mobilyaların bir kısmı kuruldu, içlerini, dışlarını temizledim, bugünde içlerini yerlestirecem

Dun disari cikmak durumunda kaldik bugun de annem patatesli yemek yapmis ondan yemek zofunda kaldim bugun erkenden yemegi yapmis yani
Ama ekmek surmedim agzima
Tamamen başlamaya hhazirimama ufak tefek sapmalar oldu
Insallah toparlayacagim gecen hafta baya cips yedim bir senedir 1 kez yemistim cok canim cekti takim da kapaninca.
Firsat bu firsat :)
Onun odemini kilosunu atiyorum şu bir iki gun
Cumaya ne cikarim bilmem.ama baya dikkatliyim bakalim

Ya kizlar isterse 10 kisi olsun isterse sadece ben kalayim ben hep buradayim ailem benim. moni gezegen 60 kiloyum ,benim zor zamanlarimda hep yanimdaydilar 🥰bir iki sene oncesinden bahsediyorum .ehehe bir.de 10 kilo daha verirsem super olacak😊

Kizlar aksama hamur işi yapasim var xa 🤣🤣
20210922_174149.jpg

Dun disari cikmak durumunda kaldik bugun de annem patatesli yemek yapmis ondan yemek zofunda kaldim bugun erkenden yemegi yapmis yani
Ama ekmek surmedim agzima
Tamamen başlamaya hhazirimama ufak tefek sapmalar oldu
Insallah toparlayacagim gecen hafta baya cips yedim bir senedir 1 kez yemistim cok canim cekti takim da kapaninca.
Firsat bu firsat :)
Onun odemini kilosunu atiyorum şu bir iki gun
Cumaya ne cikarim bilmem.ama baya dikkatliyim bakalim
Bende daha tam başlayamadım, elimden geldiğince dikkat edeceğim inşallah

iyi akşamlar kızlarr. ay çok halsizim halâ. hep uyumak istiyorum. bir de kan şekerimden şüpheleniyorum. tahlile gideceğim. bugün bir acayip oldum karbo biraz kaçınca. bakalım kan şekeri ve insülin kaç olmuş. saçlar da çok dökülüyor 2 aydır. değerlerimi merak ediyorum.

benim bugün karbo biraz kaçtı. tahlil olayım da ona göre bakayım bir. kafamı toplasam da bir an önce beslenmemi düzene soksam çok iyi olacak.

Hayırlı akşamlar canlar :KK24:
nihayet yağmur yağıyor burada(Erdek'te köyümdeyim), aylardır tek damla düşmemişti. Ağaçlar bi suya doysun kururudulardı neredeyse susuzluktan. Hava da baya soğudu aniden.

iyi akşamlar kızlarr. ay çok halsizim halâ. hep uyumak istiyorum. bir de kan şekerimden şüpheleniyorum. tahlile gideceğim. bugün bir acayip oldum karbo biraz kaçınca. bakalım kan şekeri ve insülin kaç olmuş. saçlar da çok dökülüyor 2 aydır. değerlerimi merak ediyorum.
Demirede baktır

Hayırlı akşamlar canlar :KK24:
nihayet yağmur yağıyor burada(Erdek'te köyümdeyim), aylardır tek damla düşmemişti. Ağaçlar bi suya doysun kururudulardı neredeyse susuzluktan. Hava da baya soğudu aniden.
Bizdede güneş açsa, gerçi güneş olsada göremem kepenkler kapalı, dış cephe yapılıyor, bitiremediler nerdeyse 1 hafta oldu

X