- 18 Mart 2018
- 29.719
- 116.585
- 34
Çok şükür canım bende yorgun argın idare ediyorum.10.30 da uyandım yatak keyfi yaptım biraz şimdi de ilaçlarımı içtim kahvaltı hazırlayacağımsen nasılsın neler yapıyorsun
Aslında bende gitmezdim ama kimse kilo bildirmiyor menu spor bildiriminde bulunmuyorBen burdayim gitmiyorum başka yere
Bundan sonra ben bildireceğim inşallah...pazartesi kontrol tartilma günu varmiydiAslında bende gitmezdim ama kimse kilo bildirmiyor menu spor bildiriminde bulunmuyor
Bundan sonra ben bildireceğim inşallah...pazartesi kontrol tartilma günu varmiydi
Dun disari cikmak durumunda kaldik bugun de annem patatesli yemek yapmis ondan yemek zofunda kaldim bugun erkenden yemegi yapmis yaniLonely single girl ne durumdasın
Canim dinlesene ne güzel anlatiyo...Evet var Pazartesi gunu tek ben bildirimde bulundum
Valla cok güzel konuşmuşCanim dinlesene ne güzel anlatiyo...
Kız hele bi dur hem 10 kg vermem lazım diyon hemde hamur işi yapimmdiyon
Bende daha tam başlayamadım, elimden geldiğince dikkat edeceğim inşallahDun disari cikmak durumunda kaldik bugun de annem patatesli yemek yapmis ondan yemek zofunda kaldim bugun erkenden yemegi yapmis yani
Ama ekmek surmedim agzima
Tamamen başlamaya hhazirimama ufak tefek sapmalar oldu
Insallah toparlayacagim gecen hafta baya cips yedim bir senedir 1 kez yemistim cok canim cekti takim da kapaninca.
Firsat bu firsat :)
Onun odemini kilosunu atiyorum şu bir iki gun
Cumaya ne cikarim bilmem.ama baya dikkatliyim bakalim
yarın burada da derece çok düşecekmişHayırlı akşamlar canlar
nihayet yağmur yağıyor burada(Erdek'te köyümdeyim), aylardır tek damla düşmemişti. Ağaçlar bi suya doysun kururudulardı neredeyse susuzluktan. Hava da baya soğudu aniden.
Demirede baktıriyi akşamlar kızlarr. ay çok halsizim halâ. hep uyumak istiyorum. bir de kan şekerimden şüpheleniyorum. tahlile gideceğim. bugün bir acayip oldum karbo biraz kaçınca. bakalım kan şekeri ve insülin kaç olmuş. saçlar da çok dökülüyor 2 aydır. değerlerimi merak ediyorum.
Valla bugün bende dehşettimbenim bugün karbo biraz kaçtı. tahlil olayım da ona göre bakayım bir. kafamı toplasam da bir an önce beslenmemi düzene soksam çok iyi olacak.
Bizdede güneş açsa, gerçi güneş olsada göremem kepenkler kapalı, dış cephe yapılıyor, bitiremediler nerdeyse 1 hafta olduHayırlı akşamlar canlar
nihayet yağmur yağıyor burada(Erdek'te köyümdeyim), aylardır tek damla düşmemişti. Ağaçlar bi suya doysun kururudulardı neredeyse susuzluktan. Hava da baya soğudu aniden.