herşey yazıldı. hayırlısı olsun bakalım.Demirede baktır
ben bir şişim sorma . yarın kaç çıkarım bilmiyorum.Kızlar yarın tartı gunu unutmayın lütfen bildirin kilo alsanız da verseniz de en azından hepimiz için motivasyon kaynağı olmuş olursunuzbenim yarın 9.15 de doktor randevum var muhtemelen 8 gibi tartılmış olurum
Kesinlikle havalar cok sogudu bugun bide hava yagmurlu olmasına ragmen ben cıktım pencereye su felan tutup sildimSelam canlarım
baya soğuk bir havaya uyandık bugün
Olsun güzelim bendede kabızlık sorunu var femara ilacını kullandıktan sonra oldu ama yeter ki tartılınben bir şişim sorma . yarın kaç çıkarım bilmiyorum.
benim de son birkaç gündür beslenmem bozuldu. bir de tabi dolunaydan ödem var.Olsun güzelim bendede kabızlık sorunu var femara ilacını kullandıktan sonra oldu ama yeter ki tartılın
Hayırlısı olsun canım haftaya daha dikkatli olursunbenim de son birkaç gündür beslenmem bozuldu. bir de tabi dolunaydan ödem var.
Kolay gelsinSlamlar kızlar dün uğrayamadım acayip yogundum aksam da kız yordu beni erkenden uyumuşum bugünde biraz işleri toparladım daha bir sürü yapacak şey var ama buraya da uğrayayım dedim
Tabiki seve sevekızlar merhaba bende zayıflamaya başlamak istiyorum ama grubunuza dahil olabilirmiyim???
Yok artıkAy kizlarrrrr
2 tabak pilav yedim üzerine salatalik ve kuru sogan dogradim
Malum regl oncesi birkac baş kuru sogan yiyorum da :))
Millet cikolata ister ben sogan
Yarin insallah 77 falan cikmam
Yok artikAy kizlarrrrr
2 tabak pilav yedim üzerine salatalik ve kuru sogan dogradim
Malum regl oncesi birkac baş kuru sogan yiyorum da :))
Millet cikolata ister ben sogan
Yarin insallah 77 falan cikmam
Benim için hergün bir milatKizlar simdi elle manuel bir liste hazirlayacagimmoni gezegenfeza @Zerosima @Fatma4224 60kiloyum ben, kilo hedef yazicam ve hepimiz gaza gelecegiz okey mi kizlarrr
Yarin bir milat miiii??????
Sıkıntı yok canım akşam bildirebilirsen ozaman bildir ama karın tokluğu ile artı gözükebilirGünaydın kızlar sabah ben işe geç kaldım tartılmayı unuttum yaa
aynen öyle olcakSıkıntı yok canım akşam bildirebilirsen ozaman bildir ama karın tokluğu ile artı gözükebilir
Günaydın canım, tabiki katilabilirsinGünaydın arkadaşlar size katılabilirmiyim