- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
Kiyamam ya canim benim sogansiz hayat cok zor :)Afiyet olsun canımBende soğan hastasıyım pilav ve kuru fasulye ile mükemmel gidiyor ama eşim salatanın içinde varsa yiyio yoksa bi soğan kes gel yiyielim demediği için oyle soğan yiyemiyorumm off bekarken hiç böle bir sıkıntı yok tu istediğim gibi sarımsak soğan yiyiordum
Seven insan içiin oldukca zorKiyamam ya canim benim sogansiz hayat cok zor :)
Seni de ekleyelim listeye :)Yaşınız :29
Boyunuz:153
Mesleginiz:sekreter
Şu anda çalışıyor musunuz:evet
Evli/bekar:evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:2 kızım 9 ve 2
Emziriyor musunuz:hayır
Yaşadığınız şehir:ankara
Kilo alma hikayeniz :ilk kızımda aldım ve veremedim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:artık görüntü olarak kendimi değiştirmek istiyorum
Şu anki kilonuz:en son 65 di
Hedef kilonuz:50
Ya 72.7 ama bu hafta cok cetin gecti benim icinSeven insan içiin oldukca zorsen geöen hafta kaç kg cıkmıştın da yarın 77 cıkmam dedin ,
Birşey olmaz inşallah canım bol su içmeye çalış vücut hem ödem tutmamış olurSeni de ekleyelim listeye :)
Ya 72.7 ama bu hafta cok cetin gecti benim icin
Bir de benim varis ilaci 50 mg dan 1000 mg a cikarildi o nedenle bunye biraz sarsildi gibi
Hoşgeldin canım inşallah hedefine ulaşabiirsinYaşınız :29
Boyunuz:153
Mesleginiz:sekreter
Şu anda çalışıyor musunuz:evet
Evli/bekar:evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:2 kızım 9 ve 2
Emziriyor musunuz:hayır
Yaşadığınız şehir:ankara
Kilo alma hikayeniz :ilk kızımda aldım ve veremedim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:artık görüntü olarak kendimi değiştirmek istiyorum
Şu anki kilonuz:en son 65 di
Hedef kilonuz:50
Ekleyin canım beni deSeni de ekleyelim listeye :)
Ya 72.7 ama bu hafta cok cetin gecti benim icin
Bir de benim varis ilaci 50 mg dan 1000 mg a cikarildi o nedenle bunye biraz sarsildi gibi
Hoşbuldum. Bu arada ismim semiha. Farklı bi uygulamada grup kurmayı neden denemediniz. Burası zor olmuyo muHoşgeldin canım inşallah hedefine ulaşabiirsin
Bu grup tee 2009 yılında kurulmuş canım sadece yeni isim ile tekrar açıldı aslında WhatsApp olsa cok daha iyi olurHoşbuldum. Bu arada ismim semiha. Farklı bi uygulamada grup kurmayı neden denemediniz. Burası zor olmuyo mu
Bende 3 aydır bu gruptayımHoşbuldum. Bu arada ismim semiha. Farklı bi uygulamada grup kurmayı neden denemediniz. Burası zor olmuyo mu
Aynen bende katılıyorum. Whatsap daha iyi olur tabiBu grup tee 2009 yılında kurulmuş canım sadece yeni isim ile tekrar açıldı aslında WhatsApp olsa cok daha iyi olur
Anaaam.ben de diyorum ki neden profil foto gozukmuyor :))))Beni hep yanlış etiketliyon kızzzz
Başka bi Fatma varda benim mi haberim yok
hiç sormaValla bugün bende dehşettim
Uzuuun bir aradan sonra ilk kez nutella kaşıkladım
aynen burası da çok soğuktu bugün.Selam canlarım
baya soğuk bir havaya uyandık bugün