- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarhana çorbası meyve salataKızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bugün öğle yemeğinde italyan makarna varmış çokta güzel yapıyor vicdansızlarr
15.11.2017
TARHANA ÇORBA
İTALYAN MAKARNA
İÇECEK
MEYVE
SALATBAR
Ben ne edeyim şimcikkk offf![]()
Bana bu acı gerçeği söylediğin için teşekkür ederimTarhana çorbası meyve salata![]()
Gunun menusu
Sabah 1 has ymrta 3 zeytin 1 kupa yesilcay
Ara:2 kuru kayisi
Ogle :yarim avuc ici kadar kuru dut kuru uzum 500 gr yogurt icine ohh misss
Ara:1 elma
Aksam: (kv deydik.patatesli tavuk yapmsti el acmasi patatasli borek ispanakli borek yapmisti )
Yemek icinden tavuklari yedim 2 yemek kasigi kadar 1 kase yogurt
Su 2 lt
Spor
1000 ip
30 reverans hamlesi
30 bacak acik squat
80 bacak acma
60 side lying leg lift
20 sn duvara oturma
30 roundhouse squat kick
100 bacak makas
30 lunge knee hops
Iyi gecelerrr![]()
Ayyy canım arada vucut süpriz yapıyo hastalık olmasındaSabah 10.00
Pastırlamal yumurta
1 el büyüklüğünde lavaş
5 zeytin
Peynir
1 incir
Ara 12:30 3 dilim ayva inçe
Ara 14:30 1 mandalina
Ara 16:00 1 bardak süt
Akşam 17:30 bir gözleme misafirlikte
Ama olduğu gibi çıkardım yağı Farklı geldi sanırım
1 küçük paket çubuk karaker
Su 2 lt
Zayıfladığında kepekli makarna ile kendin yapıp yersin daha güzelini yapacağına eminim :)Bana bu acı gerçeği söylediğin için teşekkür ederim![]()
DiyosunZayıfladığında kepekli makarna ile kendin yapıp yersin daha güzelini yapacağına eminim :)
Canım bazen oluyo öyle detoks yapabilirsen 2 gün deneGünaydın tatşişko kızlar... nedense tartıda eksi göremiyorum ilk kez. fikri olan var mı cumaya 2 gün kala ne yapmalıyım ?
Elma tarçın detoxu yaptım bugün yapmıcam artık işe yaramıyor ne yapacağımı şaşırdım bildiğin Detox var mı işe yararCanım bazen oluyo öyle detoks yapabilirsen 2 gün dene
Bir kaşık ye canım akşam hafif geçirirsinKızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bugün öğle yemeğinde italyan makarna varmış çokta güzel yapıyor vicdansızlarr
15.11.2017
TARHANA ÇORBA
İTALYAN MAKARNA
İÇECEK
MEYVE
SALATBAR
Tatmazsam zaten bir yerlerim kesin şişer.Bir kaşık ye canım akşam hafif geçirirsin
Suyun içine salatalık elma limon nane taze zencefil kabuk tarçın at akşama kadar iç elma bana da çok işe yaramayacak gibi geldi yapmadım o yüzden bugün bu suyu bende yapcam yarında ayran detoksu yapmayı düşünüyorumElma tarçın detoxu yaptım bugün yapmıcam artık işe yaramıyor ne yapacağımı şaşırdım bildiğin Detox var mı işe yarar
tabiki miss gibibtarhana veee boool salataa disari cikma imkanin varsa peynir alsan salatayaKızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bugün öğle yemeğinde italyan makarna varmış çokta güzel yapıyor vicdansızlarr
15.11.2017
TARHANA ÇORBA
İTALYAN MAKARNA
İÇECEK
MEYVE
SALATBAR
himm nazar mi deydi kiz sana allah kem gozlerden korusunGünaydın tatşişko kızlar... nedense tartıda eksi göremiyorum ilk kez. fikri olan var mı cumaya 2 gün kala ne yapmalıyım ?
Bende öyleyim mutlaka tadına bakarım duramam aklımda kalır sonra akşam sadece salata ye yada brokoli al onu haşla yeTatmazsam zaten bir yerlerim kesin şişer.
Akşam yemek yememeğe razıyım![]()
Brokoliyi anca yoğurtlayıp yiyebiliyorum benBende öyleyim mutlaka tadına bakarım duramam aklımda kalır sonra akşam sadece salata ye yada brokoli al onu haşla ye
Şirketin yakınında alışveriş merkezi var onun içinde de migros var.tabiki miss gibibtarhana veee boool salataa disari cikma imkanin varsa peynir alsan salataya
himm nazar mi deydi kiz sana allah kem gozlerden korusun
Altin sutu denesen canim
Brokoliyi ben az tereyagiyla biraz sıvı yağ karıştırıp tavada çeviriyorum en son içine sarımsak katip bir iki daha çevirip kapatıyorum ister yoğurtlu ister sade dün akşam böyle yedim bendeBrokoliyi anca yoğurtlayıp yiyebiliyorum ben
Ispanak vardı dün akşam, ondan kaldı bu akşama da.
Ondan yerim az sadece.
Hmm güzele benziyor sen böyle anlatınca.Brokoliyi ben az tereyagiyla biraz sıvı yağ karıştırıp tavada çeviriyorum en son içine sarımsak katip bir iki daha çevirip kapatıyorum ister yoğurtlu ister sade dün akşam böyle yedim bende
Güzel oluyor ben seviyorum böyle zaten çok pisirmiyorum ben az pişmiş de yiyebildigim için az pisiriyorum tuz da koymuyorum yağda çevirince tuzu çıkıyor brokoli nin yok hic bilmiyorum denemedim ben kahve pek sevmem zaten çok nadir içerim nasılmış o tereyağı mi koyuluyor icineHmm güzele benziyor sen böyle anlatınca.
Sen şeyi duydun mu hiç, tereyağlı türk kahvesi :)
Üstelik içinde tarçında var.
Karatay usulüdür bu.
Tok tutuyor.
Aslında ekstra bir hazırlanış şekli yok. Tek yapmamız gereken şeker yerine tereyağı ve hindistan cevizi yağı koymak. Evde yoksa hindistan cevizi yağı sadece tereyağı da eklersen olur. Ben içine tarçında koyuyordum.Güzel oluyor ben seviyorum böyle zaten çok pisirmiyorum ben az pişmiş de yiyebildigim için az pisiriyorum tuz da koymuyorum yağda çevirince tuzu çıkıyor brokoli nin yok hic bilmiyorum denemedim ben kahve pek sevmem zaten çok nadir içerim nasılmış o tereyağı mi koyuluyor icine