• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Gunaydin bayanlar azonce dayanamadm meraktan tartildm bide ne goreyim 200 gr fazla ciktim:110: neden boyle olduki acaba.cuma gunude eksilmezsem tartida ayran detoksu yapicm 2 gun.kahvaltimi yapip pazara gidicem birazdan yuruyus olur banada hem
Tartıda her zaman sabah tuvalete gidip tartıldığın kilonu baz al canım yani dün sabah tuvalete gidip tartıldığın kiloyla bu sabah tuvalete gidip tartıldığın kiloyu kıyasla

Buralardan öğrendiğim ayran detoksu var ama ben denemedim birde şu meşhur vicdan çorbası ama onun tadını benden başka kimse sevmedi galiba onu denedim 2 gün mucize yaratmadı yine detoks yapmak istesem ayranı yaparım
Ayranı 2 hafta önce yaptım ayda 1 yapın diyorlar aman aman işe yaramadı. Az önce takımımda arkadaşın dediği gibi ödem yoksa Detox ne yapsın :)
Arada böyle durabilir gectigimiz gunlerde sabit degilsen bi gunluk sabit cikti diye detoks yapma normal devam et derim ben.Yarin da sabit cikarsan o zaman yarin yaparsin
Ya haftasonu bir anda artı 1e kadar çıktım onları anca attım düne kadar bugün sabit bakalım cumaya bir mucize istiyorum

Ayranı 2 hafta önce yaptım ayda 1 yapın diyorlar aman aman işe yaramadı. Az önce takımımda arkadaşın dediği gibi ödem yoksa Detox ne yapsın :)

Ya haftasonu bir anda artı 1e kadar çıktım onları anca attım düne kadar bugün sabit bakalım cumaya bir mucize istiyorum
Bendeeeeeeee

Takımındaki arkadaş doğru dimişşş

Kızlar tereyağlı tarçınlı kahve uygun Karatay a içebilirsiniz
Ayran detoksu güzel işe yarıyor 1.5 gitmişti benden tavsiye ediyorum
Benim bu hafta iyi gidiyo duraklarsam birdaha ayranı denicem çokta severim zaten ;) :KK70: kahve konusunda hala endişeliyim :kusmuk: ama onuda içicem bi gün sen nasıl oldun canım birdaha kusmadın dimi :KK200:

Back
X