• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Menü vereyim.Aksam yemegi biraz karbonlu oldu.Uzun zamandir sebze yiyordum agir geldi zaten midem bi degisik.Yarin oburgun 0 karbon gerekirse detoks.

Sabah 11.30
Tost
7 zeytin
Salatalik

Ara 15.30
1 bardak tarcinli süt
10 cig badem(ilac icecektim o yuzden midem dolsun istedim yoksa meyve yiyecektim.

Aksam 19.00
1 kase corba
4kofte 3 ince patatesli tepsi yemegi
Bi de tadina bakmak icin 1 yk kadar pilav gitti arada.
Bol salata

Su 2 oldu artabilir
Gayet dozunda olmuş canım abartı yok

Tekrar Hos geldin canim boyun kaçtı Bu arada:)

Offf analı kızlı :kk77: özellikle kızlarını seviyorumm ben :KK66:

O da ne demekmiş öyle :işsiz:

Harika görünüyor afiyet olsun. Ne iş yapıyorsun canım.

Istikrar kraliçesi :KK60:

Yanı aldığım kalori az canım hele ki spor yapıyorken kıtlığa girme diye bir şey var :stop:
Yani daha bi birlik wardı demek istedim canım :dua:

Oooo spora başlanmış süperr, wc için kahvaltı öncesi iki kuru kayısı üstüne 2 büyük bardak su her sabah çok iyi geliyor canım
Evet canim ben geçen yıldan beri stepe gidiyordum ama malum benim kız 1 e başlayınca birde benim okul yorgunluğu falan.. Ama baktım ki spor yapmamak beni daha mutsuz ediyor o yüzden haftada üç gün yaoacam. Bende gördüğün o fiziğin sebebi spor canım:KK66: yani kendime şartları zorlayıp zaman ayiracam:oha:

@tuzsuz_ruh su kayısı işini yapalım mi ne dersin ;)
Menü vereyim.Aksam yemegi biraz karbonlu oldu.Uzun zamandir sebze yiyordum agir geldi zaten midem bi degisik.Yarin oburgun 0 karbon gerekirse detoks.

Sabah 11.30
Tost
7 zeytin
Salatalik

Ara 15.30
1 bardak tarcinli süt
10 cig badem(ilac icecektim o yuzden midem dolsun istedim yoksa meyve yiyecektim.

Aksam 19.00
1 kase corba
4kofte 3 ince patatesli tepsi yemegi
Bi de tadina bakmak icin 1 yk kadar pilav gitti arada.
Bol salata

Su 2 oldu artabilir
Aslında normal bir menü ama senin menülerine göre accik karbon olmuş afiyet olsun canım:KK66:
Yani daha bi birlik wardı demek istedim canım :dua:
Yine oluruz canım kilolarda bu satede gider. Son zamanlarda benim modum cok dusmustu ama yeni karralarla tavan yapacak imsallah ;)

Sabah 10.00
Pastırlamal yumurta
1 el büyüklüğünde lavaş
5 zeytin
Peynir
1 incir

Ara 12:30 3 dilim ayva inçe

Ara 14:30 1 mandalina

Ara 16:00 1 bardak süt

Akşam 17:30 bir gözleme misafirlikte
Ama olduğu gibi çıkardım yağı Farklı geldi sanırım

1 küçük paket çubuk karaker

Su 2 lt

Sabah 10.00
Pastırlamal yumurta
1 el büyüklüğünde lavaş
5 zeytin
Peynir
1 incir

Ara 12:30 3 dilim ayva inçe

Ara 14:30 1 mandalina

Ara 16:00 1 bardak süt

Akşam 17:30 bir gözleme misafirlikte
Ama olduğu gibi çıkardım yağı Farklı geldi sanırım

1 küçük paket çubuk karaker

Su 2 lt
Kuzum resmen ac kalmissin aksam.cubuk kraker tutu mu mideni.Imkanin varsa soyle peynirli bi salata yapip yeseydin.

Gunun menusu
Sabah 1 has ymrta 3 zeytin 1 kupa yesilcay
Ara:2 kuru kayisi
Ogle :yarim avuc ici kadar kuru dut kuru uzum 500 gr yogurt icine ohh misss
Ara:1 elma
Aksam: (kv deydik.patatesli tavuk yapmsti el acmasi patatasli borek ispanakli borek yapmisti )
Yemek icinden tavuklari yedim 2 yemek kasigi kadar 1 kase yogurt

Su 2 lt
Spor
1000 ip
30 reverans hamlesi
30 bacak acik squat
80 bacak acma
60 side lying leg lift
20 sn duvara oturma
30 roundhouse squat kick
100 bacak makas
30 lunge knee hops

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Iyi gecelerrr:KK200::KK200::KK200:

Evet canim ben geçen yıldan beri stepe gidiyordum ama malum benim kız 1 e başlayınca birde benim okul yorgunluğu falan.. Ama baktım ki spor yapmamak beni daha mutsuz ediyor o yüzden haftada üç gün yaoacam. Bende gördüğün o fiziğin sebebi spor canım:KK66: yani kendime şartları zorlayıp zaman ayiracam:oha:

@tuzsuz_ruh su kayısı işini yapalım mi ne dersin :KK66:

Aslında normal bir menü ama senin menülerine göre accik karbon olmuş afiyet olsun canım:KK66:

Yine oluruz canım kilolarda bu satede gider. Son zamanlarda benim modum cok dusmustu ama yeni karralarla tavan yapacak imsallah :KK66:
Nasıl kuzum suyun içine kayısı mi yapalım akşam form çayımı içtim ama hala yapamadım :ruh:

Gayisiiii :)))) içli köfteyi nasıl yapiyonuz siz deyiver bana dışını ama sadece :KK70:
:KK22: ne var beeee 45 dakikacik kactiysak yani:KK31:
icli kofte disina yarma ve kucuk bulgur accik tuz giriyo biraz sulayip bekletttikten sonra
yoguruyosun sekerim

Tekrar Hos geldin canim boyun kaçtı Bu arada:)

Offf analı kızlı :kk77: özellikle kızlarını seviyorumm ben :KK66:

O da ne demekmiş öyle :işsiz:

Harika görünüyor afiyet olsun. Ne iş yapıyorsun canım.

Istikrar kraliçesi :KK60:

Yanı aldığım kalori az canım hele ki spor yapıyorken kıtlığa girme diye bir şey var :stop:
168 cm tesekkur ederimmm

Back
X