• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Aslında ekstra bir hazırlanış şekli yok. Tek yapmamız gereken şeker yerine tereyağı ve hindistan cevizi yağı koymak. Evde yoksa hindistan cevizi yağı sadece tereyağı da eklersen olur. Ben içine tarçında koyuyordum.
Millet bununla zayıflıyormuş ya La :))
Ay bu millet nelerle zayıflıyor da benim buna inanasım gelmiyor hiç içim açmadı şuan yağlı kahveyi zaten sevmem kahve sen iciyormusun düzenli

Elma tarçın detoxu yaptım bugün yapmıcam artık işe yaramıyor ne yapacağımı şaşırdım bildiğin Detox var mı işe yarar
Buralardan öğrendiğim ayran detoksu var ama ben denemedim birde şu meşhur vicdan çorbası ama onun tadını benden başka kimse sevmedi galiba onu denedim 2 gün mucize yaratmadı yine detoks yapmak istesem ayranı yaparım

Buralardan öğrendiğim ayran detoksu var ama ben denemedim birde şu meşhur vicdan çorbası ama onun tadını benden başka kimse sevmedi galiba onu denedim 2 gün mucize yaratmadı yine detoks yapmak istesem ayranı yaparım
Ayranı bir gün yaptım ben fazlaca ise yariyor iki gün yapsam 1 kilodan fazla garantiydi bende o zaman

Ay bu millet nelerle zayıflıyor da benim buna inanasım gelmiyor hiç içim açmadı şuan yağlı kahveyi zaten sevmem kahve sen iciyormusun düzenli
Bi ara anacığımla her akşam içerdik.
Haftasonlarıda sabah kahvaltıdan sonra içersin.
Bu aralar içmiyorum.

Günaydın tatşişko kızlar... nedense tartıda eksi göremiyorum ilk kez. fikri olan var mı cumaya 2 gün kala ne yapmalıyım ?
Arada böyle durabilir gectigimiz gunlerde sabit degilsen bi gunluk sabit cikti diye detoks yapma normal devam et derim ben.Yarin da sabit cikarsan o zaman yarin yaparsin

Günaydın kızlar. Dün yediklerim hala rahatsiz ediyo sinir oldum kendime.Wc ye de cikamiyorum zaten o da ayri gicik.Ne bulursam yapcam bugün onun için.
Form cayi al git markete bendede vardı iki gündür akşam içtim biraz önce işlem tamam

Vucudu da boyle takviyeye alistirmak istemuyorum ama rahatsizlik veriyo artik.Onceden cok duzenliydi diyetten bi sure sonra bozuldu
Eskiden hiç sorunum olmazdı böyle bende diyete başlayınca vücut düzeni bozuldu tabi iki üç gün yapamadığım zamanlar var bende her zaman değil arada çayı içip yapıyorum napayim

Gunaydin bayanlar azonce dayanamadm meraktan tartildm bide ne goreyim 200 gr fazla ciktim:110: neden boyle olduki acaba.cuma gunude eksilmezsem tartida ayran detoksu yapicm 2 gun.kahvaltimi yapip pazara gidicem birazdan yuruyus olur banada hem

Back
X