Sensin ŞİŞKO

Sen çıtı pıtı asi siyah saçlı saçların omuz hizasında koyu yeşil gözlü spor giyinmeyi seven bir tatlışsın falcı bacı gibi oldum ayollll
ayyy bildim mi :KK70:
Siyah saçı bildin,
Çıtı pıtıyıda bildin (bana göre değilim ama)
Spor ve şık giyinirim günlük yaşantımda da...
Saçlarımı bilemedin, uzun belimde..
Gözlerimi bilemedin kahverengi :KK66:

Valla var ama falcılık sankiii ucundan :KK37:

Son düzenleme:
Kızlar bugün şans eseri bundan yaklaşık 6 yıl önceki bi nişanda çekilmiş resmimi buldum... aman Allahım kendime ne büyük bir kötülük yapmışım :( 95 kilo falanım orda boyum 175.. düğüne kdr 85e düşmüştüm o ayrı :)) ama o kadar üzüldüm ki.. annemlere gönderdim..kendine bu kötülüğü bi daha yapma dediler.. her cıss yemeden o resme bakmalıyım...

Kızlar bugün şans eseri bundan yaklaşık 6 yıl önceki bi nişanda çekilmiş resmimi buldum... aman Allahım kendime ne büyük bir kötülük yapmışım :KK43: 95 kilo falanım orda boyum 175.. düğüne kdr 85e düşmüştüm o ayrı :)) ama o kadar üzüldüm ki.. annemlere gönderdim..kendine bu kötülüğü bi daha yapma dediler.. her cıss yemeden o resme bakmalıyım...
Ben de nisan fotografima bakinca su an ne kadar kötülük yaptigimi farkediyorum

Kızlar bugün şans eseri bundan yaklaşık 6 yıl önceki bi nişanda çekilmiş resmimi buldum... aman Allahım kendime ne büyük bir kötülük yapmışım :KK43: 95 kilo falanım orda boyum 175.. düğüne kdr 85e düşmüştüm o ayrı :)) ama o kadar üzüldüm ki.. annemlere gönderdim..kendine bu kötülüğü bi daha yapma dediler.. her cıss yemeden o resme bakmalıyım...

Canım sen çok yol katetmişsin maşallah dahada edeceksin

Ewet seni iyi motive edecektir o resim...
Bende doğum yaptığımda 75 kilo idim o_O
Allahımmmm kabus gibiydi :bicak:

Ben de nisan fotografima bakinca su an ne kadar kötülük yaptigimi farkediyorum

Canım sen çok yol katetmişsin maşallah dahada edeceksin

Ewet seni iyi motive edecektir o resim...
Bende doğum yaptığımda 75 kilo idim o_O
Allahımmmm kabus gibiydi :bicak:
ayy yanlış anlaşılma olmasın kendi nişanım değil :)) ben evlendiğimde 67 kilo flndım.. inş tekrar o kiloya düşerim :))

Hayırlı akşamlar hatunlar,
Sabah8.00: 1 yumurta,peynir,4 zeytn, yarım dilim ekmek
Ara10.00: 1 armut
Öğlen 12.00: 3 dilim kıymalı pide
Ara 15.00: 1 elma
Akşam 19.00: Salata,yoğurt
Su:2 lt
Cnm kahvaltı niye böle az.. diğer öğünler güzel.. saatlerde ama kahvaltı çok az.. yeşillik,domates,salatalık yok :(

Cnm kahvaltı niye böle az.. diğer öğünler güzel.. saatlerde ama kahvaltı çok az.. yeşillik,domates,salatalık yok :KK43:
Yumurta baya tok tutuyor güzelim:) Aç kalkmıyorum kahvaltıdan ,ama yarın domates yeşillik ilave ederim akşamdan hazırlayabilirsem :))

Kaç kiloydun ki nisanda ve düğünde..
Nisanda 61 dugunde 64 65 civariydim.

Hayırlı akşamlar hatunlar,
Sabah8.00: 1 yumurta,peynir,4 zeytn, yarım dilim ekmek
Ara10.00: 1 armut
Öğlen 12.00: 3 dilim kıymalı pide
Ara 15.00: 1 elma
Akşam 19.00: Salata,yoğurt
Su:2 lt
Kahvaltini yesillik donates salatalikla zenginlestir canin.Diger ogunler iyi oglenki pide aksama kalmamistir.

Nisanda 61 dugunde 64 65 civariydim.

Kahvaltini yesillik donates salatalikla zenginlestir canin.Diger ogunler iyi oglenki pide aksama kalmamistir.
Ee iyiymiş kilon.. boyun kaçtı ki senin. Bu arada nişandan sonra nasıl kilo aldın kız:)) nişanlı kızlar genelde zayıflar ;)

7:00 Sabah limonlu su
9:00 kahvaltı haşlanmış yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği, 1domates salatalık yeşillik 4 zeytin 1kk peynir Şekersiz çay
Ara Türk kahvesi 1 incir 1 ceviz
Ara tarçınlı muz süt
18: 4 kaşık mantarlı tavuk salata yoğurt
Bol su yeşil çay

Back
X