- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cAnımKaratay mı yapacaksın bundan sınra??
Ben bu kiloyu önünden geçerken görmüştüm bi ara orada hic kalmadimEki Görüntüle 2058728 Ben karatay yapmıyamda kim yapsın.@MiuLego
hippotalamus
İş yerinde tartıldım az önce...
Ben 50 kg idim 1,5 sene önce.Ben bu kiloyu önünden geçerken görmüştüm bi ara orada hic kalmadim![]()
Beklerim canımEskisehire gelince gelirim![]()
Ben susuyorumBen 50 kg idim 1,5 sene önce.
Oyuzden bu 4,5 kilo bana cok fazla geliyor.
Özellikle kıyafetlerimde sıkıntı yaşamaya başladım.![]()
Ama şöyle bişi war herkesin bünyesine göre kilo fazla gelebilir.Ben susuyorum![]()
Tabi canım takılıyorum ben de 50 kilo olamam heralde :) boyum 1.61 ama 60 kiloyken bile 36 38 beden giyiyodum.Ideal kilom 58 flndir asagisi yakismaz bana da.Uzun vadeli hedefim o zatenAma şöyle bişi war herkesin bünyesine göre kilo fazla gelebilir.
Bana da 55'ler fazla geliyor.
Kilo almaya elverişliyim önünü almazsam 65-70 olurum ben anladım bunu artık.
Benimde boyum 1.60Tabi canım takılıyorum ben de 50 kilo olamam heralde :) boyum 1.61 ama 60 kiloyken bile 36 38 beden giyiyodum.Ideal kilom 58 flndir asagisi yakismaz bana da.Uzun vadeli hedefim o zaten
Olursun olursun devam moral bozmak yokkkBenimde boyum 1.60
Benimde idealim 51
Ama olamıyorumm![]()
AynenOlursun olursun devam moral bozmak yokkk
Sen burayı ihmal edersen tabi kilo alırsın
Hadi tahmin et :) Benim hesabim yok maalesef olsa çok isterdimYa kızlar ben her birinizi yazdıklarınıza göre kafamda canlandırıyorum kitap okumak gibi, meraklar içindeyim instagram hesabı olan varsa takip etmek isterim onayınız olursa özelden hesabınızı atarmısınız
Seni Eskişehire gelince canlı canlı görmeyi planlıyorum bence çok tatlışsınHadi tahmin et :) Benim hesabim yok maalesef olsa çok isterdim
İstanbul da biraz daha durursan beni de görebilirsin.. annemlere geliyorum sık sık :)Seni Eskişehire gelince canlı canlı görmeyi planlıyorum bence çok tatlışsın
Kafama taş düştüüSen burayı ihmal edersen tabi kilo alırsın![]()
Beni tahmin eder misinYa kızlar ben her birinizi yazdıklarınıza göre kafamda canlandırıyorum kitap okumak gibi, meraklar içindeyim instagram hesabı olan varsa takip etmek isterim onayınız olursa özelden hesabınızı atarmısınız
Sen çıtı pıtı asi siyah saçlı saçların omuz hizasında koyu yeşil gözlü spor giyinmeyi seven bir tatlışsın falcı bacı gibi oldum ayollllBeni tahmin eder misin![]()