Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy kuzummmm hosgeldinn cok şükür iyisinizGünaydın Kızlar hayırlı kandiller olsun inş teşekkür ederim iyi dilekleriniz için erken geldi ama çok şükür iyiyiz ara ara girmeye çalışıyorum ama yazmaya fırsat kalmıyor herkesi çok özledim ve öpüyorum
Yaaaa hoşgeldinnnnn maşallah ikinize de ya seni gördüğüme çok sevindimGünaydın Kızlar hayırlı kandiller olsun inş teşekkür ederim iyi dilekleriniz için erken geldi ama çok şükür iyiyiz ara ara girmeye çalışıyorum ama yazmaya fırsat kalmıyor herkesi çok özledim ve öpüyorum
Allah analı babalı büyütsün kuzum hayırlı bir evlat olsun hayırlı bir ömrü olsun inşallah bizde seni özledik biraz toparlan gelirsin insallahGünaydın Kızlar hayırlı kandiller olsun inş teşekkür ederim iyi dilekleriniz için erken geldi ama çok şükür iyiyiz ara ara girmeye çalışıyorum ama yazmaya fırsat kalmıyor herkesi çok özledim ve öpüyorum
Canım hayırlı ömürlü imanlı kuranli buyusun inşGünaydın Kızlar hayırlı kandiller olsun inş teşekkür ederim iyi dilekleriniz için erken geldi ama çok şükür iyiyiz ara ara girmeye çalışıyorum ama yazmaya fırsat kalmıyor herkesi çok özledim ve öpüyorum
Çok güzel canım menün benim şişliğim 1 hafta sürüyor hiç inmez kendilerigünaydın
dünkü menüm
sabah bir yumurtadan omlet peynir zeytin yeşillik domates
ara 10da bir armut 2 kuru kayısı
öğlen 12 bir tabak pırasa bir kase cacık
akşam fırında tavuk salata ayran
su 3 litre
spor 45 dk yürüyüş
bu arada regl oldum çok ödemim var umarım yarına kadar normale dönerim
şişlik neysedeÇok güzel canım menün benim şişliğim 1 hafta sürüyor hiç inmez kendileri
hoşgeldin cnm hayırlı kandiller bebişi öpüyorumGünaydın Kızlar hayırlı kandiller olsun inş teşekkür ederim iyi dilekleriniz için erken geldi ama çok şükür iyiyiz ara ara girmeye çalışıyorum ama yazmaya fırsat kalmıyor herkesi çok özledim ve öpüyorum
Elma ye canım kesiyor veya yeşil çay iç benim de öyle ataklarım oluyordu rüyamda deli gibi çikolata yediğimi görmüştüm bi kere uyandığımda aldırmıştım düşün yani durumlar nasıl fenaymışşişlik neysede
deli gibi tatlı istiyor canım
gözüm döndü resmen
bugünü bi atlatsam hayırlısıyla
kuru meyve yedim kesmiyo
elma yedim geçmedi biraz sonra yeşilçay yapacağım tartı gününden önce böyle bir hata yapmamalıyımElma ye canım kesiyor veya yeşil çay iç benim de öyle ataklarım oluyordu rüyamda deli gibi çikolata yediğimi görmüştüm bi kere uyandığımda aldırmıştım düşün yani durumlar nasıl fenaymış
elmanın üstüne tarçın dökseydin biraz keşke canımelma yedim geçmedi biraz sonra yeşilçay yapacağım tartı gününden önce böyle bir hata yapmamalıyım
hem aklıma gelmedi hemde işyerindeyim tarçın bulamam herhaldeelmanın üstüne tarçın dökseydin biraz keşke canım
az birşey bulundur çantandakolay gelsin canımhem aklıma gelmedi hemde işyerindeyim tarçın bulamam herhalde
Yok yok yapma cısssız de sen ıyyy pisss yapelma yedim geçmedi biraz sonra yeşilçay yapacağım tartı gününden önce böyle bir hata yapmamalıyım