How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sensin ŞİŞKO

Günaydın Kızlar hayırlı kandiller olsun inş teşekkür ederim iyi dilekleriniz için erken geldi ama çok şükür iyiyiz ara ara girmeye çalışıyorum ama yazmaya fırsat kalmıyor herkesi çok özledim ve öpüyorum ❤️❤️❤️

Günaydın Kızlar hayırlı kandiller olsun inş teşekkür ederim iyi dilekleriniz için erken geldi ama çok şükür iyiyiz ara ara girmeye çalışıyorum ama yazmaya fırsat kalmıyor herkesi çok özledim ve öpüyorum ❤️❤️❤️
Ayyyy kuzummmm hosgeldinn cok şükür iyisiniz:KK200:
Biz de seni özledik toparlan ve hemencik gellll:KK15:

Yaaaa hoşgeldinnnnn maşallah ikinize de ya seni gördüğüme çok sevindim

Allah analı babalı büyütsün kuzum hayırlı bir evlat olsun hayırlı bir ömrü olsun inşallah bizde seni özledik biraz toparlan gelirsin insallah

günaydın
dünkü menüm
sabah bir yumurtadan omlet peynir zeytin yeşillik domates
ara 10da bir armut 2 kuru kayısı
öğlen 12 bir tabak pırasa bir kase cacık
akşam fırında tavuk salata ayran

su 3 litre
spor 45 dk yürüyüş

bu arada regl oldum çok ödemim var umarım yarına kadar normale dönerim
Çok güzel canım menün benim şişliğim 1 hafta sürüyor hiç inmez kendileri :KK70:

hoşgeldin cnm hayırlı kandiller bebişi öpüyorum
bi kaç güne yeğenim doğacak heyecanla bekliyorum

şişlik neysede
deli gibi tatlı istiyor canım
gözüm döndü resmen
bugünü bi atlatsam hayırlısıyla
kuru meyve yedim kesmiyo
Elma ye canım kesiyor veya yeşil çay iç benim de öyle ataklarım oluyordu rüyamda deli gibi çikolata yediğimi görmüştüm bi kere uyandığımda aldırmıştım düşün yani durumlar nasıl fenaymış

Elma ye canım kesiyor veya yeşil çay iç benim de öyle ataklarım oluyordu rüyamda deli gibi çikolata yediğimi görmüştüm bi kere uyandığımda aldırmıştım düşün yani durumlar nasıl fenaymış
elma yedim geçmedi biraz sonra yeşilçay yapacağım tartı gününden önce böyle bir hata yapmamalıyım

Back