- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Yaa şöle bi salıp akşam ne yapsam demeden makarna yapim yaa :))Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin 2 hafta ne ki..
Tam buğdaylı yap gitsin kızz ben geçen akşam yoğurtla yedim mis gibiiYaa şöle bi salıp akşam ne yapsam demeden makarna yapim yaa :))
Ayy maşallah
Seni 7. Takıma alalım cnm.. detoks için henüz çok erken .. kilo vermen durunca detoksGünaydın kızlar hepinize dün bir uyuyakalmışım artık bayağı ders çalışmam lazım vizeler yaklaşıyor bizim bi de önerebiliceğiniz bi detoks çayı veya menüsü var mı
Tamam canım hemen geliyorumSeni 7. Takıma alalım cnm.. detoks için henüz çok erken .. kilo vermen durunca detoksgel ilk sayfadaki formu doldur da deneme süren başlasın
Etiket yaptım seni.. ilk sayfayu oku doldur soruları önce takıma sonra miu kaptana özelden atTamam canım hemen geliyorum
Doldurdum formu yolladım ama takım işlerini hiç bilmiyorum ayy çok teşekkür ederimEtiket yaptım seni.. ilk sayfayu oku doldur soruları önce takıma sonra miu kaptana özelden at
Hadi bakalım inş.. kaptana özel msj da at aynı msjıDoldurdum formu yolladım ama takım işlerini hiç bilmiyorum ayy çok teşekkür ederim
Ben bi cevap beklemeden gruba yazdım ama kabul gibi bi olay var mıHadi bakalım inş.. kaptana özel msj da at aynı msjıarada kaynamasın ...
Hiç kaçamak yok güzel benceErkenden menüyü vereyim
9:00
Küçük tabak menemen
7 yeşil zeytin
Peynir
Yeşillik salatalık
11:30
1 dilim armut 1 elma
13:00
Dünden bi tabak kabak kavurmasinin yarisi, salata yoğurt
15;00
Şekersiz türk kahvesi
1hurma 2 ceviz
18;30 da yiyeceğiz
2 kepçe mercimek çorbası salata yoğurt yiyecem
Su 3 oldu
Spor
Leslie 1,
25 mekik
30 dk koşu bandı
çok güzel beslenmişsinSelam kızlar ben geldim
Bende vereyim menümü dünde yazmadım sırayla gelsin
Dün
Sabah maden suyu yogurt kürü 10
11 kahvalti iki yumurta bir dilim peynir maydonoz
Ara bir elma
Öğlen yemedim ara yok
Akşam iki kaşık kıymaya iki yumurta kırdım onu yedim yaninda soğan domates söğüş ve maydonoz
2 buçuk litre su
2 saat yürüyüş
Bugünkü menüm
Sabah maden suyu yogurt kürü 9
10 iki yumurta haşlanmış bir dilim peynir iki çeri domates bir küçük salatalık
Ara bir avuç badem 12 de
1 buçukta bir elma
3 buçukta yarim kase kısır yeşillikli limonlu
Yanında 2 biber turşusu
Akşam 7
Haşlanmış et 200 gram kadar bir kase de suyu çorba gibi ıcicem yanında soğan domates maydonoz
Su 2 buçuk litre
Spor 2 saat yuruyus
çok hafif olmuş sabah miden bayağı küçülmüş3 lt su
Sabah 08.30
1 kibrit kutusu peynir
Nescafe
Öğle 12.15
Kabak kavurma 3 yk yoğurt
Akşam 17.30
Kabak kavurma 3 yk yoğurt
Kaçamak olursa kaptanın verdiği hedefe ulaşamam canım birde emziriyorum sıkı diyet yapamıyorum,bu arada hoşgeldin takimaHiç kaçamak yok güzel bence
çok güzel beslenmişsin
çok hafif olmuş sabah miden bayağı küçülmüş
Emzirenler daha hızlı veriyor hoşbuldum canımKaçamak olursa kaptanın verdiği hedefe ulaşamam canım birde emziriyorum sıkı diyet yapamıyorum,bu arada hoşgeldin takima
Evet öyle canim birde kilo fazla olunca çabuk gidiyorEmzirenler daha hızlı veriyor hoşbuldum canım
Cnm ben kaptanla görüştüm .. deneme sürecini başarı ile atlatırsan gruptasınBen bi cevap beklemeden gruba yazdım ama kabul gibi bi olay var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?