- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Bende hemen ev halkından birine yediriyorumAksamda komşum kibris tatlısı getirmiş hiç tadına bakmadan kocama yedirin o alsın kiloyu :)
Sağım solum tatli kaynıyor ama bu aralar
Çok inat ettim yemiyorum sukur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hemen ev halkından birine yediriyorumAksamda komşum kibris tatlısı getirmiş hiç tadına bakmadan kocama yedirin o alsın kiloyu :)
Sağım solum tatli kaynıyor ama bu aralar
Çok inat ettim yemiyorum sukur
Hahaha bende hele güzel kokan bişeysee ağzımdan nefes alıyorum onlar yiyip bitiren kadarBende hemen ev halkından birine yediriyorum
Hadi sık dişini bu hafta nolur yaa.. bak hemen uzaklaş 70lerden...Hahaha bende hele güzel kokan bişeysee ağzımdan nefes alıyorum onlar yiyip bitiren kadar
Bu arada sabah 69.3 tüm dün 70.2
Valla sıkıyorum 68leri görsem cumaya kadar inş.Hadi sık dişini bu hafta nolur yaa.. bak hemen uzaklaş 70lerden...
Bak menülere cnm.. örnek olsun sana.. 7den sonra sadece çay kahveValla sıkıyorum 68leri görsem cumaya kadar inş.
Çayla aram yok hiç içmemBak menülere cnm.. örnek olsun sana.. 7den sonra sadece çay kahve
Sen de alışacaksın elbet bu haline.. insanlar da başta öyle derler ama alışacaklar göre göre. Benim çevremdekiler alıştı bileKız bugün gören herkes şok oldu beni.. bi deri bi kemik diyollaa.. ama inanamiyorum ...
Akşam yemek olsa iyiydiİyi geceler kızlar
Sabah 10da bir dilim ekmek 2 kaşık domates sosu acılı, peynir zeytin yumurtà bir bardak süt
Aksam 3te 6-7 kaşık kisir yanına bol yeşillik turşu ayran
Su 2 litreyi geçmiştir.
Spor yok ama 1 saat pazarda dolandım aksama temizlik yaptim
Aman onlar da değişikler ben anlamıyorum şişko olsak ne çok yedi pis boğaz derler yemeyince de zayıf olunca da takıntı yaptı hasta olacak derlerBana herkes ne güzel zayıflamışsın diyo bide yedirmeye çalışıyolar.. hasta olurum diye :))
Ayy benimde ders çalışmam lazım..Günaydın kızlarr sporumu yaptım dersime bakıcam birazdan
Dersimi çalıştım 2. Sporumu da yaptım günü kapatıyorumAyy benimde ders çalışmam lazım..
Seninde midende kabak ağacı çıkar az kaldı :))3 lt su
60 dakika eliptik
1 saat fitness
5 dakika kürek çekme
10 dakika evde karın egzersizleri
60 dakika yürüyüş
Sabah 08.45
2 haş yumurta
25 gr peynir
Nescafe
Öğle 13.00
Kabak sote
3 yk yoğurt
1 ceviz
Ara 15.45
1 armut
Akşam 17.30
Kabak sote
3 yk yoğurt
Tadı çok güzel ama kızSeninde midende kabak ağacı çıkar az kaldı :))
Poğaça hariç güzelİyi akşamlar
Menüm sabah 11de bir küçük kendi yaptığım poğaça peynir zeytın yumurta yeşillik kuru domates salatası 1 çay kaşığı bal
Ara türk kahvesi 1 incir
Ara yarım portakal yarım elma
Aksam 6da 1 buçuk kase ıspanak çorbası 3 kofte salata 2 kaşık yoğurtlu havuç 1 bardak ayran
Spor 55 dk yürüyüş
Su 2yi gecmistir saymadim
Bugun biraz çok yemisim gibi olmuş yarın telafi yapicam