Sensin ŞİŞKO

Cnm akşam olmamış tabi ama düzelecek inş dimi??

Kızlar yarın Doğum için gidiyorum hastaneye dua edin olur mu
Allah yardımcın olsun insallah

menu guzelde meyveyi geç yemissin canim

afiyet olsun ne güzel irade var ben olsam hepsini yerdim

afiyet olsun cnm güzel menu

Afiyet olsun cnm menu güzelmiş cok severim lahana sarmasini

Cnm akşam olmamış tabi ama düzelecek inş dimi??
Canım gittiğim yerde ısrar ederlerse dayanamam diye aksam yemek yemedim onun yerine tabaktakilerin tadına baktım ve bıraktım bu benim için büyük bişey başladımmi duramam normalde. Sporda çok yaptım o yüzden suyuna bolbol içtim şimdiden bile sabahkinden az kilodayim sabahı iple cekiyorum

Cnm bundan sonra gitmeden güzelce yemeğini ye..karnın ve gözün tok olsun.. asıl aç gidersen gözün döner kendini kaybedersin.. sorarlarsa da tokum yeni yedim geldim diyip sadece çay içersin

Cok begendim canım duzelme muhtesem :)
Cok iyi menu nohut icin dogru gün secmissin
Hippoooo sen anladin onuuuuu listeeee
Aha bi listeli de burda var .kiz aksam aksam o kadar sarma yedin bari mercimek yemeyeydin.sabittin bi deee
Aksam olmamis canim.ayip olmasin demek yok artık. Kimseye ayıp olmaz sen alacagin yeni kiyafetleri dusun

Tamam canım inşallah

16 MART CUMA EN COK KILOYUBEN VERDIM YARISMASI

1.matematik61 (59.9/59.4/0.5/%0.83)
2.Külkedisi30(70.6/70.2/0.4/% ) Yüzdeyi hesaplayamadım
3.pempisler(94.5/92.3/2.2)yuzdeyi bende yapamiyorum
4.bilinmeyen (61.4/57.6/3.8/6.18%)
5.hippotalamus(67.1/65.7/1.4/%2.08)
6.Tuzsuz_ruh(76.4/75.1/1.3/%1.70)
7.tevafuk : (64.2 sabit )
Alta ekleyerek devam edelimmmm...

Gerçekten mi :)) çok saol cnm.. kız hala kendimi şişko görüyorum.. resim atim bi ara da bakın
At at ama sen 70 ken de çok iyiydin hep diyorum 15lik kız gibi görünüyorsun diye.. neden öyle görüyorsun biliyor musun ben de öyleyim kendimizi hep şişman olarak o aynada gördük şimdi zayıf olmaya alışamadık

Kız sabah bi kalkıyorum kemiklerim çıkmış batıyo :)) seninde geçen günki resim süperdi. .

Kız sabah bi kalkıyorum kemiklerim çıkmış batıyo :)) seninde geçen günki resim süperdi. .
Ben de hayatım boyunca hiç kemiklerinin battığını bilmem batıyor artık ve hoşuma gidiyor teşekkür ederim ayrıca artık zayıf olmaya alışmamız lazım Aynadaki görüntülerimize bakıp bu benim dememiz lazım... ne zaman korumaya geçecesin

64 olmam lazım mezuniyet için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…