- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Şimdi kaptancım olmuş muBendende gelsin menü o zaman
Sabah 9 elma sirkeli su
11 bir buçuk bardak altın süt 250 ml kadar iki hurma iki kayısı
Ara bir kk beyaz peynir 1 gibi
Ara 3 yarim portakal
Akşam 6.30
Bir kepçe çorba tarhana
Bir tencere sebze türlü yaptım bir avuç kıyma bir soğan bir pırasa bir havuç iki kabak yarim patlıcan sarımsak baharat ve komple tencerede bir kaşık bulgur var ondan bir dolu tabak yedim üç kaşık cacık
Ara 8 şekersiz kahve bir hurma
2 buçuk litre su
Spor sabah yazarim[
Suyunu yemedim toplasan 3 havuç dilimi geldi o da cipsten az kalın sabah o altin sütü içince canım başka bişey istemedi tok tutuyor cok peyniri de tuzlu istedi canım ondan yedjmŞimdi kaptancım olmuş mu
Hani kahvaltı hani.. güne tatlı ile başlamışsın üstelik iki hurma iki kayısı aynı anda çok.. ara peynir olur mu??
Yarın dikkat edicem menüne.. güzel sağlam bi kahvaltı bekliyorum senden..
Akşam yemeğine gelirsek havuç koymasan iyiysi.. çünkü havuç pişince şeker oluyo .. suyu tüm yemeğe geçmiştir.. havuç olmasa iyi olurdu..
Altın süt ne bilmem ama kahvaltıyı sağlam yap .. örnek olacaksın artık ..Suyunu yemedim toplasan 3 havuç dilimi geldi o da cipsten az kalın sabah o altin sütü içince canım başka bişey istemedi tok tutuyor cok peyniri de tuzlu istedi canım ondan yedjm
Tşk ederim canimCanım ben begendim ya arkadaslara katilamayacam ama.su var akşama peynitli salata veya tavuklu slaata tarzi olsaydi daha guzel olurdu
Mis gibi canim bol eksi olsun
Yogurt yiyebilseydin akşamın yanına mis olurdu ama.bu haliyle de harika
Canım ben sana sanırım hoş geldin demedim kusura bakma
Hoş geldiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn
Branş neydi bu arada, evli miydin niye kaciridm ben bunları ya
Menü maalesef arkadaşların dediklerine katılıyorum canım
Harika canım süper
Tşk ederim canımbende begendim tek corba miktari az olabilirdi cig kofte 3 olabilirdi
cok guzel hippo menusu
kraker olmadı hiç tok tutmaz zaten iç rahatlatmaya yaramış sadece
afiyet olsun güzel olmus
herkes kabak yemiş bugün afiyet olsun
Bir karışım zencefil zerdeçal havlıcan meyan kökü var icinde birde çörekotu ben bir kaşık da öğütülmüş siyah üzüm çekirdeği koydum çok faydalı ve tok tutucu bisey bu hafta böyle ama haftaya güzel kahvaltilar yapicam insallahAltın süt ne bilmem ama kahvaltıyı sağlam yap .. örnek olacaksın artık ..
Kahvalti neredeeeeeee onun disinda ben begendimBendende gelsin menü o zaman
Sabah 9 elma sirkeli su
Ara 3 yarim portakal
Akşam 6.30
Bir kepçe çorba tarhana
Bir tencere sebze türlü yaptım bir avuç kıyma bir soğan bir pırasa bir havuç iki kabak yarim patlıcan sarımsak baharat ve komple tencerede bir kaşık bulgur var ondan bir dolu tabak yedim üç kaşık cacık
2 buçuk litre su
Spor sabah yazarim[
Akşama kadar acıkmadım da normalde ben de kahvaltısız asla diyenlerdenim çok geç kaldım en azından bunları yiyeyim dedim Eskişehir in meşhur helva gibi değil zaten pişmanNe lezzetlidir
Kötü bi menü olmus ac kalmissin sabah hem elma hem kuru meyve fazla olmus kuru olması farketmez meyve meyvedir.ve gune sekerli baslaman yorar seni cabuk acikirsin cubuk krakerden bahsetmiyorum bile.aksama kadar sadece onlarla durmussun vucut kitlik moduna girer aralar icin kuruyemis sut vs bulundur yaninda.aksamki corbayi hic bilmiyorum ama genel olarak aksam iyi duruyo tabi ki helva haric.
Bubarada met helvasi nerenin meshurdu?
Hışbuldum yok bekarım öğrenciyim daha çok haklısınız yaa off çok pişmanımCanım ben begendim ya arkadaslara katilamayacam ama.su var akşama peynitli salata veya tavuklu slaata tarzi olsaydi daha guzel olurdu
Mis gibi canim bol eksi olsun
Yogurt yiyebilseydin akşamın yanına mis olurdu ama.bu haliyle de harika
Canım ben sana sanırım hoş geldin demedim kusura bakma
Hoş geldiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn
Branş neydi bu arada, evli miydin niye kaciridm ben bunları ya
Menü maalesef arkadaşların dediklerine katılıyorum canım
Harika canım süper
Offf öyle görünüyor ama ekmek yerine diye düşünsekbende begendim tek corba miktari az olabilirdi cig kofte 3 olabilirdi
cok guzel hippo menusu
kraker olmadı hiç tok tutmaz zaten iç rahatlatmaya yaramış sadece
afiyet olsun güzel olmus
herkes kabak yemiş bugün afiyet olsun
Ben de eskisehirdeyim de yaklasik 1.5 aydir ondan sordum :)Akşama kadar acıkmadım da normalde ben de kahvaltısız asla diyenlerdenim çok geç kaldım en azından bunları yiyeyim dedim Eskişehir in meşhur helva gibi değil zaten pişman
Aa bir de tanışıyor olurmuşuzBen de eskisehirdeyim de yaklasik 1.5 aydir ondan sordum :)
Sanmam cunku ben kimseyi tanımıyorum :) Aslinda eskisehirde olan iki arkadasimiz daha vardi ama uzun zamandir yoklar Y Yesilelma90Aa bir de tanışıyor olurmuşuz
Menüm gelsin benimde müsaitken
Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 11de..
2 yağda yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
7 zeytin
Şekersiz çay
Ara 17.30da..
Türk kahvesi
1 ceviz
5 badem
1 incir
1 kayısı
Akşam 19da..
Közlenmiş domates ve patlıcanı karıştırıp yemek yaptım işte :)) orta boy bi tabak
1 kaşık yoğurtlu kereviz
1 kase yoğurt
Spor şimdilik 500 ip..
@MiuLego
Kızlar menü vereyim oglen acikmamistim. Aea yapinca kursa girmeden de yiyesim gelmedi kurs zaten 80 dk araliksiz cikip eve gelince yedim goturdugum yemegi.inşallah yarina güzel bi eksiyle uyanirim amin
Sabah 08.00
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
Ara 08.50
Sade nescafe
Ara 13.15
1 kutu süt
1 elma
10 kadar cig badem
Uzerine yesil cay
Ara 15.15
1 mandalina
Aksam 17.30
Actifryda karisik kizartma 2 tk yag ile pisti
(2 carliston 1 kapya 1 kabak)
Salatalik
Ara 19.45
Az sütlü nescafe
Yatmadan belki yesil cay icerim
Su 2 oldu artacak
Menu vereyim
Sabah ılık limonlu su 1 k.kayisi
Kahv 8.15: 1 has yumurta kk peynir
Küçük domates ve 1 dilim ekmek
Ara 2 ceviz 1 badem 1 fındık
Öğle 12.00: 1.5 servis taze fasulye, 4 çatal patlıcan turşusu (doymadım ama)
Ara sütlü kahve ve kiraz sapı çayı
Akşam 17.00: yogurtlu kabak sote+ içine 1 ceviz
2 baget
Su 2.5 litre
Spor 50 dakika yürüyüş
60 dakika tempolu yürüyüş
250 ip atlama
Slm kızlar gelmişken menuyu vereyim
Kalkınca limonlu su
9:15
Küçük bi tabak menemen
Peynir ,8 zeytin,2 ceviz salatalık yeşillik
15;00 öğle
1 kase aksamdan kalan tavuk çorbası yoğurt bı tabak salata
19;00
Bı tabak kabak yemeği yogurt bol salata
Su 2 ,5 litre 3 olur yatana kadar
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
@MiuLego
Çok güzel gidiyorsunuz bol eksiler size iyi ki katılmışım bu gruba çok azimliBendende gelsin menü o zaman
Sabah 9 elma sirkeli su
Ara 3 yarim portakal
Akşam 6.30
Bir kepçe çorba tarhana
2 buçuk litre su
Spor sabah yazarim[
Hımm sevdin mi peki güzeldir EskişehirSanmam cunku ben kimseyi tanımıyorum :) Aslinda eskisehirde olan iki arkadasimiz daha vardi ama uzun zamandir yoklar Y Yesilelma90sem35
Aynen nerdesiniz kızlar yaSanmam cunku ben kimseyi tanımıyorum :) Aslinda eskisehirde olan iki arkadasimiz daha vardi ama uzun zamandir yoklar Y Yesilelma90sem35
Valla cok gezip dolasip sevecek vaktim olmadi :) ama.istanbuldan sonra baska sehri sevmek zor.kucuk geliyo mesela burasi bana :)Hımm sevdin mi peki güzeldir Eskişehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?