Sensin ŞİŞKO

Bendende gelsin menü o zaman

Sabah 9 elma sirkeli su
11 bir buçuk bardak altın süt 250 ml kadar iki hurma iki kayısı

Ara bir kk beyaz peynir 1 gibi

Ara 3 yarim portakal

Akşam 6.30
Bir kepçe çorba tarhana
Bir tencere sebze türlü yaptım bir avuç kıyma bir soğan bir pırasa bir havuç iki kabak yarim patlıcan sarımsak baharat ve komple tencerede bir kaşık bulgur var ondan bir dolu tabak yedim üç kaşık cacık

Ara 8 şekersiz kahve bir hurma

2 buçuk litre su
Spor sabah yazarim[

Şimdi kaptancım olmuş mu
Hani kahvaltı hani.. güne tatlı ile başlamışsın üstelik iki hurma iki kayısı aynı anda çok.. ara peynir olur mu??
Yarın dikkat edicem menüne.. güzel sağlam bi kahvaltı bekliyorum senden..

Akşam yemeğine gelirsek havuç koymasan iyiysi.. çünkü havuç pişince şeker oluyo .. suyu tüm yemeğe geçmiştir.. havuç olmasa iyi olurdu..

Suyunu yemedim toplasan 3 havuç dilimi geldi o da cipsten az kalın sabah o altin sütü içince canım başka bişey istemedi tok tutuyor cok peyniri de tuzlu istedi canım ondan yedjm

Suyunu yemedim toplasan 3 havuç dilimi geldi o da cipsten az kalın sabah o altin sütü içince canım başka bişey istemedi tok tutuyor cok peyniri de tuzlu istedi canım ondan yedjm
Altın süt ne bilmem ama kahvaltıyı sağlam yap .. örnek olacaksın artık ..

Tşk ederim canim

Altın süt ne bilmem ama kahvaltıyı sağlam yap .. örnek olacaksın artık ..
Bir karışım zencefil zerdeçal havlıcan meyan kökü var icinde birde çörekotu ben bir kaşık da öğütülmüş siyah üzüm çekirdeği koydum çok faydalı ve tok tutucu bisey bu hafta böyle ama haftaya güzel kahvaltilar yapicam insallah

Kahvalti neredeeeeeee onun disinda ben begendim

Akşama kadar acıkmadım da normalde ben de kahvaltısız asla diyenlerdenim çok geç kaldım en azından bunları yiyeyim dedim Eskişehir in meşhur helva gibi değil zaten pişman
Hışbuldum yok bekarım öğrenciyim daha çok haklısınız yaa off çok pişmanım
Offf öyle görünüyor ama ekmek yerine diye düşünsek

Akşama kadar acıkmadım da normalde ben de kahvaltısız asla diyenlerdenim çok geç kaldım en azından bunları yiyeyim dedim Eskişehir in meşhur helva gibi değil zaten pişman
Ben de eskisehirdeyim de yaklasik 1.5 aydir ondan sordum :)

Çok güzel gidiyorsunuz bol eksiler size iyi ki katılmışım bu gruba çok azimli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…