- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.213
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarhana çiğ köfte ve ekmek 3ü aynı gün olmamışİyi akşamlar kızlar
Menum sabah bir yumurtadan omlet 1 dilim t.b. ekmeği domates zeytin peynir yeşillik
Öğlen 4 sıkım cigkofte marula sararak yedim bir bardak ayran
Aksam 1.5kase acılı tarhana çorbası bir tabak salata
Spor 45 dk yürüyüş
Su 2.5 litre
Tarhana masum değilmi yaTarhana çiğ köfte ve ekmek 3ü aynı gün olmamış
Tarhana unlu ekmek unlu çiğ köfte zaten bulgurTarhana masum değilmi ya
Bende ne hafif bi gün geçirdim diye seviniyodum
Tmm dikkat ederim artikTarhana unlu ekmek unlu çiğ köfte zaten bulgur
Çok yakışmış canınKızlar elbise geldiiiii
Bende aynı bilinmeyen gibi düşünüyorum .. çarşamba menüsü olmamış.. spor var mı??Tarhana masum değilmi ya
Bende ne hafif bi gün geçirdim diye seviniyodum
Tam çarşamba menüsü.. eksi var mı??Kızlar menü vereyim oglen acikmamistim. Aea yapinca kursa girmeden de yiyesim gelmedi kurs zaten 80 dk araliksiz cikip eve gelince yedim goturdugum yemegi.inşallah yarina güzel bi eksiyle uyanirim amin
Sabah 08.00
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
Ara 08.50
Sade nescafe
Ara 13.15
1 kutu süt
1 elma
10 kadar cig badem
Uzerine yesil cay
Ara 15.15
1 mandalina
Aksam 17.30
Actifryda karisik kizartma 2 tk yag ile pisti
(2 carliston 1 kapya 1 kabak)
Salatalik
Ara 19.45
Az sütlü nescafe
Yatmadan belki yesil cay icerim
Su 2 oldu artacak
Arkadaslar soylemis canım her seyi.diyet yapmak az yemek demek degil.dogru saglikli beslenmemiz lazim.sen bugun az yemissin ama doğru yememissin.zamanla ogreneceksin buradan kopma :)İyi akşamlar kızlar
Menum sabah bir yumurtadan omlet 1 dilim t.b. ekmeği domates zeytin peynir yeşillik
Öğlen 4 sıkım cigkofte marula sararak yedim bir bardak ayran
Aksam 1.5kase acılı tarhana çorbası bir tabak salata
Spor 45 dk yürüyüş
Su 2.5 litre
Cok guzelllMenüm gelsin benimde müsaitken
Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 11de..
2 yağda yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
7 zeytin
Şekersiz çay
Ara 17.30da..
Türk kahvesi
1 ceviz
5 badem
1 incir
1 kayısı
Akşam 19da..
Közlenmiş domates ve patlıcanı karıştırıp yemek yaptım işte :)) orta boy bi tabak
1 kaşık yoğurtlu kereviz
1 kase yoğurt
Spor şimdilik 500 ip..
@MiuLego
Yok kiz gormedin mi takima yazdiklarimiTam çarşamba menüsü.. eksi var mı??
Aynı senin gibi düşündüğümden diyete devam ediyordum ama çevreden de eleştiri çok geliyor ve kemiklerim çok batıyor otururken vs vs.. sen de çok iyi duruyorsun ama rakamlara takıldık kendimizi rakam takıntısından kurtarmamız imkansız gibiB bilinmeyenkullanici mükemmel olmuşsun ya.. 60 kilolu hallerinde hafif yanlar vardı şimdi süper olmuş.. bence yeter artık..
sana diyorum da bende 64ü görmeden durmak istemiyorum.. herkes yeter diyo ama diyeti 2 gün bozsam 7leri görmek istemiyorum o yüzden dişimi sıkmam lazım.. ve hala ama hala kendimi şişko görüyorum ...
Çok teşekkürler canımmmÇok yakışmış canın
Kızartma yerine brokoli vs olsa harika olurdu afiyet olsunKızlar menü vereyim oglen acikmamistim. Aea yapinca kursa girmeden de yiyesim gelmedi kurs zaten 80 dk araliksiz cikip eve gelince yedim goturdugum yemegi.inşallah yarina güzel bi eksiyle uyanirim amin
Sabah 08.00
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
Ara 08.50
Sade nescafe
Ara 13.15
1 kutu süt
1 elma
10 kadar cig badem
Uzerine yesil cay
Ara 15.15
1 mandalina
Aksam 17.30
Actifryda karisik kizartma 2 tk yag ile pisti
(2 carliston 1 kapya 1 kabak)
Salatalik
Ara 19.45
Az sütlü nescafe
Yatmadan belki yesil cay icerim
Su 2 oldu artacak
Kuzum o aslinda kizartma degil firinlanmis gibi oluyo.reklamlarda gormussundur tefal actifry var ya bi kasik yagla 1 kilo patates kizartan makine.onda yapiyorum.brokoli yenmiyo evde ben de pek sevemedim zaten sisirme ihtimali var çarşamba yemezdim muhtemelen :)Kızartma yerine brokoli vs olsa harika olurdu afiyet olsun
Anladım brokolinin şişirdiğini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu Kızartma da çok severim bu araarada. Annem yazbaşı kış için birsürü yaptı ben de diyete girince dolapta bekliyorlar bizimkiler tabi öyle bir kaşık yağ değil 1 Kg zeytinyağı ile kızardılarKuzum o aslinda kizartma degil firinlanmis gibi oluyo.reklamlarda gormussundur tefal actifry var ya bi kasik yagla 1 kilo patates kizartan makine.onda yapiyorum.brokoli yenmiyo evde ben de pek sevemedim zaten sisirme ihtimali var çarşamba yemezdim muhtemelen :)
Ne lezzetlidirAnladım brokolinin şişirdiğini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu Kızartma da çok severim bu araarada. Annem yazbaşı kış için birsürü yaptı ben de diyete girince dolapta bekliyorlar bizimkiler tabi öyle bir kaşık yağ değil 1 Kg zeytinyağı ile kızardılar
Kötü bi menü olmus ac kalmissin sabah hem elma hem kuru meyve fazla olmus kuru olması farketmez meyve meyvedir.ve gune sekerli baslaman yorar seni cabuk acikirsin cubuk krakerden bahsetmiyorum bile.aksama kadar sadece onlarla durmussun vucut kitlik moduna girer aralar icin kuruyemis sut vs bulundur yaninda.aksamki corbayi hic bilmiyorum ama genel olarak aksam iyi duruyo tabi ki helva haric.Ben de yazayım sabah derse yetişmem lazımdı kahvaltı yapamadım
Sabah 8:00
1 yeşil elma
1 avuç kuru meyve
Arada 5-6 tane çubuk kraker attım
Akşam 17:00
1 kase minestrone çorba
3 tane köfte
1 kase yoğurt
Bi de bunu özür dilerek yazıyorum 1 tane met helvacık yani küçücük bişeydi
2 lt su
1 tane maden suyu
1 fincan sade türk kahvesi
6 km yürüyüş
Mis gibi missssMenüm gelsin benimde müsaitken
Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 11de..
2 yağda yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
7 zeytin
Şekersiz çay
Ara 17.30da..
Türk kahvesi
1 ceviz
5 badem
1 incir
1 kayısı
Akşam 19da..
Közlenmiş domates ve patlıcanı karıştırıp yemek yaptım işte :)) orta boy bi tabak
1 kaşık yoğurtlu kereviz
1 kase yoğurt
Spor şimdilik 500 ip..
@MiuLego
Kraker helva vs beğenmedimBen de yazayım sabah derse yetişmem lazımdı kahvaltı yapamadım
Sabah 8:00
1 yeşil elma
1 avuç kuru meyve
Arada 5-6 tane çubuk kraker attım
Akşam 17:00
1 kase minestrone çorba
3 tane köfte
1 kase yoğurt
Bi de bunu özür dilerek yazıyorum 1 tane met helvacık yani küçücük bişeydi
2 lt su
1 tane maden suyu
1 fincan sade türk kahvesi