Sensin ŞİŞKO

Dedim sana 5 gün yeter de artar.. bu isveç çok fena.. yarın eski dengeli menülerine dön :))

Dedim sana 5 gün yeter de artar.. bu isveç çok fena.. yarın eski dengeli menülerine dön :))
Ya et tabu balık adamakaıklı yiyen biri olsam günde 200 ve 400 gr bunlar var epey doyarım ama sevmiyorum arkadaş ondan aç kalıyorum o da yaramadı 34 beden abiye sipariş verdim yarın gelecek eğer içine girersem diyet defteri kapanmıştır

Acliktan bayilacan dedik sana dinlemedin ki

Maşallah çok güzel vermişsin hayranlıkla baktım ne kadar sürede verdin tebrik ederim bu arada geçmiş olsun

Ay kizlar menulerin hepsi cok guzel elestirecek hicbir nokta bulamadim harikasiniz

Haklısınız hala çok kötüyüm başım dönüyor

Teşekkür ederim canım
Temmuz ortasından ocak ayına kadar verdim diyet artı sporla
Azmin örneğisin maşallah maşallah darısı başımıza ayy çok sevindim senin adına isveç bayağı zorlu ya artık görüntünden memnunsan boşver sağlığından olma o daha önemli

Azmin örneğisin maşallah maşallah darısı başımıza ayy çok sevindim senin adına isveç bayağı zorlu ya artık görüntünden memnunsan boşver sağlığından olma o daha önemli
Çok teşekkürler darısı herkesin başına insanın kendine yapacağı en büyük iyilik diyebilirim..
Görüntü okey de işte tartı ile kafayı bozdum. Sen kaç kilosu boyun kaç

günaydın dün iş çıkışı alışverişte 2 saat dolanmaktan yorulduğumdan akşam uyuyakalmışım dünkü menümü yazayım
sabah bir dilim ekmek bir yumurta peynir zeytin domates ve yeşillik
öğlen 3 köfte ve 3 kaşık menemen turşu
akşam dışarda yedik 7 buçukta ızgara şiş kuzu ve ciğer yedim 2 parça lavaşla bol salata ve yeşillik yanında ayran

su 2 buçuk litre

menüleriniz harika hatunlar

Afiyet olsun canım sabah ekmek olmasa lavaş güzel seçim ama ekmek de var menüde ama beğendim mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…