- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Yaa ben kabakları minicik doğruyorum.. soğanla soteliyip azcık salça.. yoğurtla yiyorum..Yedim ki
1 tabak çıktı harika oldu dediğim gibi yap miss
Ya aç da değilim gözüm aç önümde acayip şeyler yeniyorEee böyle tamamen aç ne olacak bari güçlü tutardı yedin mi salatanı vur kafayı yat bari uykuda insan acikmiyor
Git odana kapat kendini kuzum kaç kurtar kendini ordakilerdenYa aç da değilim gözüm aç önümde acayip şeyler yeniyor
Ayy ben anayım ana.. yapamam öle halsiz bırakan şeyler...Ya aç da değilim gözüm aç önümde acayip şeyler yeniyor
Bu havuç taratora benzedi içine ceviz de yakışır heeYaa ben kabakları minicik doğruyorum.. soğanla soteliyip azcık salça.. yoğurtla yiyorum..
Yulaf yok ki.. tam buğday işlenmemiş unum var..Bu havuç taratora benzedi içine ceviz de yakışır heeama yulaf ezmesi de cok yakıştı
Brokolimi yiyim köpeği çıkarıp yatıcam zaten akşam ağır yaşamlar var onu bile izlememGit odana kapat kendini kuzum kaç kurtar kendini ordakilerden
Ya dün ve önceki günler çok iyiydim yumurta varsa süper ama yumurtasız geçmiyor günAyy ben anayım ana.. yapamam öle halsiz bırakan şeyler...
Ben de yulaf ezmesi koyup Mücver gibi yapardım normal Mücverden farkı olmuyor hiçBu havuç taratora benzedi içine ceviz de yakışır heeama yulaf ezmesi de cok yakıştı
Sen bildiğin yemeg i yap cano ben dün akşam kavurma yaptım soğan domates az salça kabak üstüne yoğurt afiyet olsunYulaf yok ki.. tam buğday işlenmemiş unum var..
Ün olmaz çünkü bendeki taneli yulaf ezmesi..Yulaf yok ki.. tam buğday işlenmemiş unum var..
Öyle yap canım boşver ağır yaşamlarıda yat sinlenBrokolimi yiyim köpeği çıkarıp yatıcam zaten akşam ağır yaşamlar var onu bile izlemem
Ya dün ve önceki günler çok iyiydim yumurta varsa süper ama yumurtasız geçmiyor gün
Yarın geri alır izlerim zatenÖyle yap canım boşver ağır yaşamlarıda yat sinlen
Enerji depola sen izlersinYarın geri alır izlerim zaten
Kız benim onu izlemeye yüreğim dayanmıyoYarın geri alır izlerim zaten
Cnm fırında mücver yaptım.. en kısa zamanda yulaf edinmem lazım ondan sonra denerim inş... başka şeylere de lazım oluyo..Ün olmaz çünkü bendeki taneli yulaf ezmesi..
O zaman sarımsakla soteleyup içine iki ceviz kir üzerine sarımsaklı yoğurt
Hippo beğendiBende vereyim bugünkü menümü
Sabah elma sirkeli su 9 da
11 kahvaltı beş dilim patlıcan ızgara bir biber ızgara
Iki yumurta
Bir salatalık dereotu maydanoz
Bir kk beyaz peynir
Ara 2 kayısı 1 gibi
Öğle 3 gibi
Bir tabak kesikli ısırgan otlu pırasalı ıspanaklı domatesli salata üç kaşık kabak kavurma
Ara 1 hurma yarim elma
Akşam 7 gibi
Fırında balık yaptım takribi 200 gram
Yanında iki kaşık ısırgan kavurma içind e bir kaşık yağ var
Salata
Su 2 buçuk litre
Aksam bir kahve içerim belki yanında kayısı bir tane
Spor 1 mil leslie
100 ip atlama
200 bölgesel
200 squat daha da yapicam ama yarın yazarım onu artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?