• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Bana da çok kokuyormsabahları ya herkes yiyor bir de
dimi ya
valla tatlı delisi olarak onu bile canım istemiyorda
simit kokusuna dayanamıyorum
ya cuma günü yiyip öğlen yemeyerek dengelemek istiyorum bilmiyorum aklım fikrim simitte şu an

dimi ya
valla tatlı delisi olarak onu bile canım istemiyorda
simit kokusuna dayanamıyorum
ya cuma günü yiyip öğlen yemeyerek dengelemek istiyorum bilmiyorum aklım fikrim simitte şu an
Ben olsam asla diyete başlar başlamaz simit hayali kurmazdım.. her hafta ister canın o zaman... daha ödül verilecek vakit değiş bence.

günaydın dün iş çıkışı alışverişte 2 saat dolanmaktan yorulduğumdan akşam uyuyakalmışım dünkü menümü yazayım
sabah bir dilim ekmek bir yumurta peynir zeytin domates ve yeşillik
öğlen 3 köfte ve 3 kaşık menemen turşu
akşam dışarda yedik 7 buçukta ızgara şiş kuzu ve ciğer yedim 2 parça lavaşla bol salata ve yeşillik yanında ayran

su 2 buçuk litre
Gayet güzel olmuş
:mad:

nasıl kokuyor burnuma her sabah bir bilsen
Benim de yanımda yiyorlar ahh ahhh bide bu sefer de diyetimi bozacağımı düşünüp ye diyorlarda benden uzak oluyorum hepsi de zayıf zalımların :KK70:

Kızlar elbise geldiiiii

Eklentiler

• 20180314_154902-1.jpg
    20180314_154902-1.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 25
  • 20180314_154906.jpg
    20180314_154906.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 33
Olur anammm 36 bile olurrrr
58 olayim cikcam biseyler almaya baya bol gelmeye basladi tunikler pantolonlar.eskiden cok giyerdim beli lastikli tayt pantolonlardan bugun onlardan birini giydim 40 bedendi hafif bol lastikli oldugu halde

58 olayim cikcam biseyler almaya baya bol gelmeye basladi tunikler pantolonlar.eskiden cok giyerdim beli lastikli tayt pantolonlardan bugun onlardan birini giydim 40 bedendi hafif bol lastikli oldugu halde
Şimdi lastikli Tayt giyme zaten insan anlamıyor şişti mi zayıfladı mı şöyle beyaz pantolonlar al :D

Sorma cok düzgün ya :KK70:
Ciddiyim bak ben önceki zayıflamamda kocaman bel yanlarına sahiptim o düşük beller yüzünden
Çok yakışmış canım önceden attıklarından daha güzel :KK37:
Nacizane tavsiyem korumaya geçmelisin şok diyet yapmamalısın sağlıklı ölçülü yemelisin :KK39:
Bu duyduğum en güzel tavsiye canım öyle diyorsanız korumaya geçeyim bunalım diyette zaten

Back