- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Bana da çok kokuyormsabahları ya herkes yiyor bir de
nasıl kokuyor burnuma her sabah bir bilsen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da çok kokuyormsabahları ya herkes yiyor bir de
dimi yaBana da çok kokuyormsabahları ya herkes yiyor bir de
Off bende o dertten muzdaribim...
Ben olsam asla diyete başlar başlamaz simit hayali kurmazdım.. her hafta ister canın o zaman... daha ödül verilecek vakit değiş bence.dimi ya
valla tatlı delisi olarak onu bile canım istemiyorda
simit kokusuna dayanamıyorum
ya cuma günü yiyip öğlen yemeyerek dengelemek istiyorum bilmiyorum aklım fikrim simitte şu an
Gayet güzel olmuşgünaydın dün iş çıkışı alışverişte 2 saat dolanmaktan yorulduğumdan akşam uyuyakalmışım dünkü menümü yazayım
sabah bir dilim ekmek bir yumurta peynir zeytin domates ve yeşillik
öğlen 3 köfte ve 3 kaşık menemen turşu
akşam dışarda yedik 7 buçukta ızgara şiş kuzu ve ciğer yedim 2 parça lavaşla bol salata ve yeşillik yanında ayran
su 2 buçuk litre
Benim de yanımda yiyorlar ahh ahhh bide bu sefer de diyetimi bozacağımı düşünüp ye diyorlarda benden uzak oluyorum hepsi de zayıf zalımların
Ay diğer tarafa da yazdim mükemmel otesi bisey yaa kendinle gurur duymalisin tekrar tekrar tebriklerKızlar elbise geldiiiii
Canımın canımmm 34 olmaz diyenler oldu ama olacağını biliyordumAy diğer tarafa da yazdim mükemmel otesi bisey yaa kendinle gurur duymalisin tekrar tekrar tebrikler
Valla cuk olmus süper. Ben kac bedenim acaba 38 olur heralde artik banaCanımın canımmm 34 olmaz diyenler oldu ama olacağını biliyordum
Olur anammm 36 bile olurrrrValla cuk olmus süper. Ben kac bedenim acaba 38 olur heralde artik bana
58 olayim cikcam biseyler almaya baya bol gelmeye basladi tunikler pantolonlar.eskiden cok giyerdim beli lastikli tayt pantolonlardan bugun onlardan birini giydim 40 bedendi hafif bol lastikli oldugu haldeOlur anammm 36 bile olurrrr
Şimdi lastikli Tayt giyme zaten insan anlamıyor şişti mi zayıfladı mı şöyle beyaz pantolonlar al58 olayim cikcam biseyler almaya baya bol gelmeye basladi tunikler pantolonlar.eskiden cok giyerdim beli lastikli tayt pantolonlardan bugun onlardan birini giydim 40 bedendi hafif bol lastikli oldugu halde
harika 10 numara olmuşsunKızlar elbise geldiiiii
pekiBen olsam asla diyete başlar başlamaz simit hayali kurmazdım.. her hafta ister canın o zaman... daha ödül verilecek vakit değiş bence.
Dusuk bel pantolon alcam yaa neredeyse 2 senedir giymiyorumŞimdi lastikli Tayt giyme zaten insan anlamıyor şişti mi zayıfladı mı şöyle beyaz pantolonlar al
Teşekkür ederimmmmharika 10 numara olmuşsun
Düşük bel alma kız proporsiyonunu bozarDusuk bel pantolon alcam yaa neredeyse 2 senedir giymiyorum
Sorma cok düzgün yaTeşekkür ederimmmm
Düşük bel alma kız proporsiyonunu bozar
Çok yakışmış canım önceden attıklarından daha güzelKızlar elbise geldiiiii
Ciddiyim bak ben önceki zayıflamamda kocaman bel yanlarına sahiptim o düşük beller yüzündenSorma cok düzgün ya
Bu duyduğum en güzel tavsiye canım öyle diyorsanız korumaya geçeyim bunalım diyette zatenÇok yakışmış canım önceden attıklarından daha güzel
Nacizane tavsiyem korumaya geçmelisin şok diyet yapmamalısın sağlıklı ölçülü yemelisin