- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sibelllll sen nettin kendine yaaaBen geldimmmmmmm Eki Görüntüle 2121390
Deprasyona girdim çıktım neyseki kısa sürdü Bu kendimeSibelllll sen nettin kendine yaaa
Iyi beni bulastirma dov kendini aferinDeprasyona girdim çıktım neyseki kısa sürdü Bu kendime
Yok yok kimseye bırakmam kendimi benIyi beni bulastirma dov kendini aferin
Haftaya ozellikle seni takip edecem
Bir ayı geçti bırakmıştım diyeti bide bu depresyon çıktı başıma sorma hic memnun değilim halimden o yüzden bugün geri dönme kararı aldım daha sıkı yapicamBerna süpersin 5 li rakamlar gelmiş Tebrikelr
Pembiş süpersin haftaya 2 kg daha gider süper olur bak çok sevindim adına
Tuzsuz ne depresyonu kız sen bir ileri iki geri şimdiye 65 altı olurdun kuzum ya
Sagol kuzum valla mucize gibiydi ama gordum o 5i.agladim tartiyi gorunceBerna süpersin 5 li rakamlar gelmiş Tebrikelr
Tuzsuz ne depresyonu kız sen bir ileri iki geri şimdiye 65 altı olurdun kuzum ya
MAşalalh hiç takılmadan geldin ya süpersin ama Azmi’ne hayrandımSagol kuzum valla mucize gibiydi ama gordum o 5i.agladim tartiyi gorunce
Sagol canım ben de duraklarim dedim ama hic durmadiMAşalalh hiç takılmadan geldin ya süpersin ama Azmi’ne hayrandım
Tşk ederim canımtebrik ederim
İns canim Mart sonu 89.9 görmek istiyom,kendim veremesem bile kilo veren arkadaşlar adına seviniyor nede olsa bı aile oldukBerna süpersin 5 li rakamlar gelmiş Tebrikelr
Hoşbulduk canimKimler gelmiş böyle gidenler oldu mu yaaa burdan benim yokluğumda hepiniz hoşgeldiniz kızlar ben sibel memnun oldum tanıştığıma
Maşallahhhh süperrrr
9MART CUMA EN COK KILOYU BEN VERDIM YARİSMASİ
1.matematik61 (61.2/59.9/1.3/%2.14)
Alta ekleyerek devam edelim
Berna nasıl yüzde bu??9MART CUMA EN COK KILOYU BEN VERDIM YARİSMASİ
1.matematik61 (61.2/59.9/1.3/%2.14)
Alta ekleyerek devam edelim