• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Ben geldimmmmmmm :bicak::bicak::bicak::bicak:
20180309_102834.jpg

Berna süpersin 5 li rakamlar gelmiş Tebrikelr ❤️
Pembiş süpersin haftaya 2 kg daha gider süper olur bak çok sevindim adına ;)

Tuzsuz ne depresyonu kız sen bir ileri iki geri şimdiye 65 altı olurdun kuzum ya

Pembiş süpersin haftaya 2 kg daha gider süper olur bak çok sevindim adına :KK66:

Tuzsuz ne depresyonu kız sen bir ileri iki geri şimdiye 65 altı olurdun kuzum ya
Bir ayı geçti bırakmıştım diyeti bide bu depresyon çıktı başıma sorma hic memnun değilim halimden o yüzden bugün geri dönme kararı aldım daha sıkı yapicam

Pembiş süpersin haftaya 2 kg daha gider süper olur bak çok sevindim adına :KK66:

Sagol kuzum valla mucize gibiydi ama gordum o 5i.agladim tartiyi gorunce

"]:KK19:9MART CUMA EN COK KILOYU BEN VERDIM YARİSMASİ :KK19:

1.matematik61 (61.2/59.9/1.3/%2.14)
2. Tuzsuz_ruh (72.3/76.4/+4.1/%-5.67):olamaz:
Alta ekleyerek devam edelim:KK200:

İns canim Mart sonu 89.9 görmek istiyom,kendim veremesem bile kilo ve:KK36:ren arkadaşlar adına seviniyor nede olsa bı aile olduk

Kimler gelmiş böyle gidenler oldu mu yaaa burdan benim yokluğumda hepiniz hoşgeldiniz kızlar ben sibel memnun oldum tanıştığıma

Back