Sensin ŞİŞKO

Anlaştık canim

Ayy canım ya ben sizleri çok sevdim,7.takimi bayadir takip ediyordum ne güzel zayifladiginiZi muhabbetinizi görünce üye oldum orada yer yok doluyuz denilince buraya baktım hangi kişiler bende hemen muhabbete katıldım,o kadar yanlış besleniyormusumki başlayıp birakiyordum şimdi sizlerin sayesinde eriyip gidecem,burada diyeti biraz düzene katıp hemen gelecem canım yoksa bu diyetle oradakilere mahcup olmayayimAllah razı olsun buraki arkadaslarda çok yardım ediyorlar hepinizide çok seviyorum

5.5 ay olmak üzere. Ilk 4 ay 20 kg verdim tam.sonra benin tayin tasinma isleri fln oldu bi yavasladi.yavasladi dedigim en kotu gittigi hafta 500 gr gitti o da sadece 2 kere :)

matematik61 ne kadar sürede verdin canım bu kiloyu
Pembiş takıma gie ilk sayfadaki bilgileri doldur hem yakıma yaz hem miu ya özelden at ki deneme süren başlasın... hadi acele et .. Burda da yazışmaya devam edicez cnm .. dört bi koldan gidicek kilolar ... zati 2 hafta deneme süresi .. menülerde güzelleşmeye başladı..

Tamam canım hemen yapayım

Hayır kuzum olur mu

Hemen geliyosun

Düzeltip gelmek de ne demek
Biz o yolda her aşamada birlikte olalım ki anlamı olsun değil öi?

1. Sayfadaki formu doldur sen takımda paylaş bir de bana özel mesaj at. Menü de ver bu akşam.

Hadi bakalım gel bekliyorum.

Ben hallettim geliyoo

tamam canim ,formu okudum ama özel mesaj nasıl yazılıyor buralarda yabancı olunca yapamiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…