- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Doğum sonrası bir 25 kg vermem lazım sanırım tabi ki geleceğim iple çekiyorum o günlerihippotalamus @tevafuk55 matematik61
Kızlaaararden32 i ellerinden tutun 7. Takıma getirin emi
Size emanet
Takıma alalım bir güzel mezun edelim eritelim bakalım
Gülbişim de doğum yapınca gelip zayoflayacak bizle
Ben deeeDoğum sonrası bir 25 kg vermem lazım sanırım tabi ki geleceğim iple çekiyorum o günleri
Öyle yapacağım akşama da hafif geçireceğim inşSdece bisküvi kötü olmuş ama bol su içersen tartıya yansımaz kuzum üzülme
iner o ineeeer :)Cumartesi 96,4 ile basladim
Ben bu hafta 25.kilomu def ediyoruminer o ineeeer :)
zapzayıf olacaksın inşallah
ay Allahım şaka gibi yahu maşallah sanaBen bu hafta 25.kilomu def ediyorumarden32 darisi basina :)
İnşallah canım :)ay Allahım şaka gibi yahu maşallah sana
en son başarı hikayeni de yaz Berna ilgili topiğe
kesinlikle yazmalısın
Anlaştık canimKuzumarden32
Bizim oralarda takım karışıktı sen geldiğinde alamamıştık seni. Burası da bizim zaten :)
Ama düzeni oturttum ben. Rahatladık şükür. 7. Takıma bekliyorum emi kuzucum. Seve seve
Tabi ki buraya da gelirsin ikisi de bizim evimiz
Anlaştık mı
Ayy canım ya ben sizleri çok sevdim,hippotalamus @tevafuk55 matematik61
Kızlaaararden32 i ellerinden tutun 7. Takıma getirin emi
Size emanet
Takıma alalım bir güzel mezun edelim eritelim bakalım
Gülbişim de doğum yapınca gelip zayoflayacak bizle
İnşallah canım inşallahiner o ineeeer :)
zapzayıf olacaksın inşallah
Amin canım amin aminBen bu hafta 25.kilomu def ediyorumarden32 darisi basina :)
Pembiş takıma gie ilk sayfadaki bilgileri doldur hem yakıma yaz hem miu ya özelden at ki deneme süren başlasın... hadi acele et .. Burda da yazışmaya devam edicez cnm .. dört bi koldan gidicek kilolar ... zati 2 hafta deneme süresi .. menülerde güzelleşmeye başladı..matematik61 ne kadar sürede verdin canım bu kiloyu
Maşallah sübhanallah canim5.5 ay olmak üzere. Ilk 4 ay 20 kg verdim tam.sonra benin tayin tasinma isleri fln oldu bi yavasladi.yavasladi dedigim en kotu gittigi hafta 500 gr gitti o da sadece 2 kere :)
Tamam canım hemen yapayımPembiş takıma gie ilk sayfadaki bilgileri doldur hem yakıma yaz hem miu ya özelden at ki deneme süren başlasın... hadi acele et .. Burda da yazışmaya devam edicez cnm .. dört bi koldan gidicek kilolar ... zati 2 hafta deneme süresi .. menülerde güzelleşmeye başladı..
Hayır kuzum olur muAyy canım ya ben sizleri çok sevdim,7.takimi bayadir takip ediyordum ne güzel zayifladiginiZi muhabbetinizi görünce üye oldum orada yer yok doluyuz denilince buraya baktım hangi kişiler bende hemen muhabbete katıldım,o kadar yanlış besleniyormusumki başlayıp birakiyordum şimdi sizlerin sayesinde eriyip gidecem,burada diyeti biraz düzene katıp hemen gelecem canım yoksa bu diyetle oradakilere mahcup olmayayim Allah razı olsun buraki arkadaslarda çok yardım ediyorlar hepinizide çok seviyorum
Ben hallettim geliyooHayır kuzum olur mu
Hemen geliyosun
Düzeltip gelmek de ne demek
Biz o yolda her aşamada birlikte olalım ki anlamı olsun değil öi?
1. Sayfadaki formu doldur sen takımda paylaş bir de bana özel mesaj at. Menü de ver bu akşam.
Hadi bakalım gel bekliyorum.
Hayır kuzum olur mu
Hemen geliyosun
Düzeltip gelmek de ne demek
Biz o yolda her aşamada birlikte olalım ki anlamı olsun değil öi?
1. Sayfadaki formu doldur sen takımda paylaş bir de bana özel mesaj at. Menü de ver bu akşam.
Hadi bakalım gel bekliyorum.
Miu nun adını tıkla .. hani ekrana çıkıyo ya özel msj ata gir ordan yaztamam canim ,formu okudum ama özel mesaj nasıl yazılıyor buralarda yabancı olunca yapamiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?