• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Kuzum arden32 arden32

Bizim oralarda takım karışıktı sen geldiğinde alamamıştık seni. Burası da bizim zaten :)

Ama düzeni oturttum ben. Rahatladık şükür. 7. Takıma bekliyorum emi kuzucum. Seve seve:KK200:

Tabi ki buraya da gelirsin ikisi de bizim evimiz

Anlaştık mı:KK60:
Anlaştık canim:KK5:

hippotalamus hippotalamus @tevafuk55 matematik61 matematik61

Kızlaaar arden32 arden32 i ellerinden tutun 7. Takıma getirin emi

Size emanet
Takıma alalım bir güzel mezun edelim eritelim bakalım

Gülbişim de doğum yapınca gelip zayoflayacak bizle:KK37:
Ayy canım ya ben sizleri çok sevdim,:KK200:7.takimi bayadir takip ediyordum ne güzel zayifladiginiZi muhabbetinizi görünce üye oldum orada yer yok doluyuz denilince buraya baktım hangi kişiler bende hemen muhabbete katıldım,o kadar yanlış besleniyormusumki başlayıp birakiyordum şimdi sizlerin sayesinde eriyip gidecem,burada diyeti biraz düzene katıp hemen gelecem canım yoksa bu diyetle oradakilere mahcup olmayayim:olamaz:Allah razı olsun buraki arkadaslarda çok yardım ediyorlar hepinizide çok seviyorum:KK200::KK200:

5.5 ay olmak üzere. Ilk 4 ay 20 kg verdim tam.sonra benin tayin tasinma isleri fln oldu bi yavasladi.yavasladi dedigim en kotu gittigi hafta 500 gr gitti o da sadece 2 kere :)

matematik61 matematik61 ne kadar sürede verdin canım bu kiloyu
Pembiş takıma gie ilk sayfadaki bilgileri doldur hem yakıma yaz hem miu ya özelden at ki deneme süren başlasın... hadi acele et .. Burda da yazışmaya devam edicez cnm .. dört bi koldan gidicek kilolar ... zati 2 hafta deneme süresi .. menülerde güzelleşmeye başladı..

Pembiş takıma gie ilk sayfadaki bilgileri doldur hem yakıma yaz hem miu ya özelden at ki deneme süren başlasın... hadi acele et .. Burda da yazışmaya devam edicez cnm .. dört bi koldan gidicek kilolar ... zati 2 hafta deneme süresi .. menülerde güzelleşmeye başladı..
Tamam canım hemen yapayım

Ayy canım ya ben sizleri çok sevdim,:KK200:7.takimi bayadir takip ediyordum ne güzel zayifladiginiZi muhabbetinizi görünce üye oldum orada yer yok doluyuz denilince buraya baktım hangi kişiler bende hemen muhabbete katıldım,o kadar yanlış besleniyormusumki başlayıp birakiyordum şimdi sizlerin sayesinde eriyip gidecem,burada diyeti biraz düzene katıp hemen gelecem canım yoksa bu diyetle oradakilere mahcup olmayayim:olamaz:Allah razı olsun buraki arkadaslarda çok yardım ediyorlar hepinizide çok seviyorum:KK200::KK200:
Hayır kuzum olur mu

Hemen geliyosun

Düzeltip gelmek de ne demek
Biz o yolda her aşamada birlikte olalım ki anlamı olsun değil öi?

1. Sayfadaki formu doldur sen takımda paylaş bir de bana özel mesaj at. Menü de ver bu akşam.

Hadi bakalım gel bekliyorum.

Hayır kuzum olur mu

Hemen geliyosun

1. Sayfadaki formu doldur sen takımda paylaş bir de bana özel mesaj at. Menü de ver bu akşam.

Ben hallettim geliyoo ;)

Hayır kuzum olur mu

Hemen geliyosun

:KK36:tamam canim ,formu okudum ama özel mesaj nasıl yazılıyor buralarda yabancı olunca yapamiyom

Back