• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

B bilinmeyenkullanici canım hindi eti kirmizi et gibi vok lezzetli ama daha hafif.. marketlerde dondurulmuş olarak satılıyor :KK66:
Hindi döner hiç görmemiştim hindi eti filan neyse de denemek lazım merak ettim hindiyi seviyorum genel olarak

Ya bunlar eskiden beri böyle. Hep esim toparliyo hatta esimden yuz bulsaydi kv coktan cekip giderdi eminim.ama kp yapmamasi gereken bisey yapti ve aman ne var ki yaptiysam modunda konusmus.esim de artik sıkıldım ne haliniz varsa gorsun der mi bilmem.

Trabzonda canim
Ah Be kuzum bilemedim ya inşallah çözüme ulaşır bir an önce işin zor cidden :( tam da sizin taşıdığını zamana böyle virkavga denk gelmesi çok kötü
Süper canım. Bugünkü kilo bildirimini de gördüm cumaya bomba gibi gel :)

Güzel canım begendim.sehriye corbasi karbonhidrat o yuzden ogle yemegindeki tas kebabiyla onu yer degistirebilirsin.aksam saatlerine kalmamasi iyi olur

Hippo dan inciler :) cok begendi,

O tek ogunde ne yedin acaba:işsiz:

Arkadasim sen bu isi kafanda henüz bitirememissin benim anladigim o.cok actim yefim bahane degil.yeni basladigin icin soyluyorum cantanda kuru veya normal meyve cig kuruyemis hatta kuru süt bulundur disarida olunca cok acikip yeneklere gomulmemek icin bunlar isini gorur.
Boşver ne yediğimi :D
İyi geceler ben yeni üyeyim aranıza katılmak ve kilolarımı vermek istiyorum ama nasıl yapacağımı anlamadım neler yapmalıyım :KK16:
Hoşgeldin canım kendini tanıt

Günaydın guzeller
Zalımın biri kokulu kokulu simitle binmis dolmusa

Nasıl gidiyo kızlar... bugün perşembe unutmayın.. akşamı erkenden kapatıyoruz.... bugün karbon almıyoruz.. cıss yiyen olursa kötü olur.. yarın az da olsa hepimiz eksi ile gelmeliyiz..

Nasıl gidiyo kızlar... bugün perşembe unutmayın.. akşamı erkenden kapatıyoruz.... bugün karbon almıyoruz.. cıss yiyen olursa kötü olur.. yarın az da olsa hepimiz eksi ile gelmeliyiz..
Ehh işte iyi gibi gidiyor sabahları eksi cikiyom ama asıl yarın gorecez artık aksamida 18 :00 kapatmayı dusunuyom benim kızlar fırsat verirse

Back