Sensin ŞİŞKO

Fala sivili bi menu olmus ama guzel begendim hem menunu hem iradeni :)

Fala sivili bi menu olmus ama guzel begendim hem menunu hem iradeni :)
Sıvılardan mi bilmem sistim zaten

Etli nohut
bulgur pilavı
hoşaf
yaprak sarma
Yufka.ekmegi (arasına yeşillik bayılırım sofrada da tere vardı )
Ve kadayıf tatlısı

Hayır dediklerim

Sıvılardan mi bilmem sistim zaten

Etli nohut
bulgur pilavı
hoşaf
yaprak sarma
Yufka.ekmegi (arasına yeşillik bayılırım sofrada da tere vardı )
Ve kadayıf tatlısı

Hayır dediklerim
Yemek yarışmasındaki kadayıf çanaklı tatlıyı gördün mü??

Arkadaşlarım menumu beğendiğiniz için çok çok tşk ederimkisa zamanda daha güzel menüler verecem inş,ve sizin sayenizde zayiflayacam yoksa çok çok zor benim için zayiflamak
Yazdıkça kendi hatalarını görüp düzeleceğine eminim cnm.. git gide düzelecek menülerin.. iyi zayıflamalar ♡♡♡

Tevo bu sefer hedef kaç 60 altı mı istiyorsun ben kelle paça içemiyorum ya çok sağlıklı biliyorum

Hippo tatlı mı yapacaksın

Tevo bu sefer hedef kaç 60 altı mı istiyorsun ben kelle paça içemiyorum ya çok sağlıklı biliyorum

Hippo tatlı mı yapacaksın
Ne kadar açık anlaşılır yazmışsın gülbem :))

Canım bende kelle paça hayatta içemem.. ama haşlamalık etle çakma kelle paça yapıcam bakalım :))

Yarışma için sütlü tatlı yapmayı düşünüyorum..

:) ay ben yemek zor yapıyorum ya :) annem de yapıyor yalancı kelle paça onu içiyorum bende aynı şey aslında çorba olarak muhakkak

Bence de 3 öğün fazla ya insanın aslında yapı olarak 2 kere yemesi lazım şeker vs hastalığı varsa ara öğün filan yapmak lazımmış
Akşam YÖK canım ya bir kaç ara azalt ama akşam muhakkak ye canım halden düşersin

Mısır yetti mi bari insan bir kere kaçamak yapınça canı istiyor yapmayınca aramıyor
Mısır pek yetmedi ama cipsten iyidir ya idare ettim
Ya malesef krizim tuttu böyle oldu bugün
Afiyet olsun canım süper
Evet sağlıksız oldu malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…