• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Bence de 3 öğün fazla ya insanın aslında yapı olarak 2 kere yemesi lazım şeker vs hastalığı varsa ara öğün filan yapmak lazımmış

Mısır pek yetmedi ama cipsten iyidir ya idare ettim

Ya malesef krizim tuttu böyle oldu bugün

Afiyet olsun canım süper

Evet sağlıksız oldu malesef :KK43:
Eksi var mı eksi??

Kızlar bugün yine kilomu nötrledim ve doğum günüm olduğu için annem geldi akşam da arkadaşlarım gelecek yani bugün yeme günü :KK70: 2 ileri 2 geri gidiyorum koruma gibi oldu iyice hakkımda hayırlısı
O zaman iyi ki dogdunnnnnn:KK200:
Yiyin gari :D

Teşekkür ederimmm :))
Annem resmen bana abur cubur yiyecekler hazırlamak için kalkmış gelmiş yoksa gelmicektim yersin bugünlük diyor biliyorsunuz yemek yemeyi özellikle hamurişi tatlı hiç hiç hiç sevmemm :KK70:
Bilmez miyiz hepimiz ayniyiz ama iste anneleri de kiramiyosun napcan :D

Kızlar bugün yine kilomu nötrledim ve doğum günüm olduğu için annem geldi akşam da arkadaşlarım gelecek yani bugün yeme günü :KK70: 2 ileri 2 geri gidiyorum koruma gibi oldu iyice hakkımda hayırlısı
Canım rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin:KK200:

İyiki doğdun cnm.. cuma da benim büyük oğlumun doğum günü :))

Canlar menüyü vereyim hata yapmadan bitireyim
Kalkınca ılık limonlu su
10:00da
1 yumurta
7 yeşil zeytin
1kk peynir
1 ince dilim ekmek
7 findik
12:00
Küçük elma 1 hurma
13:30
1 kase çorba küçük kase yoğurt
16:00 bı avuç patlamış mısır komşuya çıkmıştım çok ısrar etti ama başka bişey yemedim kızda durmadı zati
19:00
1 kepçe corba ile tas kebabı yiyecen acaba ne kadar yesem ,
Spor ,30 dk koşu bandında yürüdüm
Suyu 3 ltye tamamlarim

Back