• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Bende menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su

Kahv 2 has yumurtalı yeşillikli salata
(Ispanak tere marul yarim salatalık domates)

Ara sade kahve 2 ceviz

Ogle 12.00: 1.5 kepçe çorba ve 2 y kasigi turşu

Ara 17.00: türk.kahvesi 7 fındık 1 hurma 2 k.kayisi

Akşam 19.30: 1 kepçe yoğurt vorbasi
1 kase kelle paça
Bol salata ve yogurt

2.5 litre su

45 dakika yürüyüş

Annemlerde bir suru seye hayir dedim yengem 1 catal da olsa tatlinin tadina bakmamai rica etti ama net bir sekilde reddettim :)
Fala sivili bi menu olmus ama guzel begendim hem menunu hem iradeni :)

Fala sivili bi menu olmus ama guzel begendim hem menunu hem iradeni :)
Sıvılardan mi bilmem sistim zaten :anneadayı:

Etli nohut
bulgur pilavı
hoşaf
yaprak sarma
Yufka.ekmegi (arasına yeşillik bayılırım sofrada da tere vardı )
Ve kadayıf tatlısı

Hayır dediklerim En Büyük KK

Sıvılardan mi bilmem sistim zaten :anneadayı:

Etli nohut
bulgur pilavı
hoşaf
yaprak sarma
Yufka.ekmegi (arasına yeşillik bayılırım sofrada da tere vardı )
Ve kadayıf tatlısı

Hayır dediklerim En Büyük KK
Yemek yarışmasındaki kadayıf çanaklı tatlıyı gördün mü??

Arkadaşlarım menumu beğendiğiniz için çok çok tşk ederim:KK200:kisa zamanda daha güzel menüler verecem inş,ve sizin sayenizde zayiflayacam yoksa çok çok zor benim için zayiflamak
Yazdıkça kendi hatalarını görüp düzeleceğine eminim cnm.. git gide düzelecek menülerin.. iyi zayıflamalar ♡♡♡

Tevo bu sefer hedef kaç 60 altı mı istiyorsun ben kelle paça içemiyorum ya çok sağlıklı biliyorum

Hippo tatlı mı yapacaksın

Tevo bu sefer hedef kaç 60 altı mı istiyorsun ben kelle paça içemiyorum ya çok sağlıklı biliyorum

Hippo tatlı mı yapacaksın
Ne kadar açık anlaşılır yazmışsın gülbem :))

Canım bende kelle paça hayatta içemem.. ama haşlamalık etle çakma kelle paça yapıcam bakalım :))

Yarışma için sütlü tatlı yapmayı düşünüyorum..

Ne kadar açık anlaşılır yazmışsın gülbem :))

Canım bende kelle paça hayatta içemem.. ama haşlamalık etle çakma kelle paça yapıcam bakalım :))

Yarışma için sütlü tatlı yapmayı düşünüyorum..
:) ay ben yemek zor yapıyorum ya :) annem de yapıyor yalancı kelle paça onu içiyorum bende aynı şey aslında çorba olarak muhakkak

Toplu cevap yazayim canlar cumartesi tursu kavurmasini cok yemistim odem yapmasin diye dun detoks gibi takilacaktim zaten kahvaltiyi gec yapinca acikmadim.

Bugun de aksam yemgi yicektim hazirdi hatta aksamdan karnabahar ama canımı sıkan şeyler vardı istahim yoktu zaten doyurucu 2 ogun ve ara yapmistim o yuzden yemedim.hala bile hic ac degilim.

3 öğün bana fazla geliyor onu farkettim yapabildigim kadar 2 öğün yemeye caliscam
Bence de 3 öğün fazla ya insanın aslında yapı olarak 2 kere yemesi lazım şeker vs hastalığı varsa ara öğün filan yapmak lazımmış
Akşam YÖK canım ya bir kaç ara azalt ama akşam muhakkak ye canım halden düşersin

Mısır yetti mi bari insan bir kere kaçamak yapınça canı istiyor yapmayınca aramıyor
Mısır pek yetmedi ama cipsten iyidir ya idare ettim
Oglene de biraz sebze yemegi ekleyebilirsin.ayrica sebze yeneklerinde porsiyonunu cok kucuk tutma 3 kasik yerine 1 tabak ye.emziriyosun zaten.kahvaltinda yesillik bulundur hem süt yapar hem tok tutar.

Sarnalari okuyana kadar harika menu diyodum :KK70: bebegim sarma yemen degol de sayisi azucuk fazla gibi.

Kahvaltin iyi duruyor bal disinda cis sayilacak bisey yok miktarlari abarttin heralde.aksam yatmadan mutlaka yogurt ye

Cok iyi canım

Kiz hani kahvalti.misirdan kahvalti mi olur.bi de senin bol arali menulere alismisim gözüme az geliyo boyle :)
Ya malesef krizim tuttu böyle oldu bugün
Bende menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su

Kahv 2 has yumurtalı yeşillikli salata
(Ispanak tere marul yarim salatalık domates)

Ara sade kahve 2 ceviz

Ogle 12.00: 1.5 kepçe çorba ve 2 y kasigi turşu

Ara 17.00: türk.kahvesi 7 fındık 1 hurma 2 k.kayisi

Akşam 19.30: 1 kepçe yoğurt vorbasi
1 kase kelle paça
Bol salata ve yogurt

2.5 litre su

45 dakika yürüyüş

Annemlerde bir suru seye hayir dedim yengem 1 catal da olsa tatlinin tadina bakmamai rica etti ama net bir sekilde reddettim :)
Afiyet olsun canım süper
Menun harika arkadaşlara katılıyorum ıspanak daha cok oalbilir canim :KK66:

Afiyet olsun canim daha duzenli menuler calisan meta demek bence :KK66:

Harika :KK66:

Ogleden Sonra Si aralarla geçmiş canım inşallah sonucu güzel olur :KK66:

Sağlıksız bir menu olmuş canım spor şahane :KK66:
Evet sağlıksız oldu malesef :(

Back