- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Ekmeksiz güzel olmuş öğlene salata ekleyebilirsin mesela akşam da bol ye ıspanağı emziriyorsunMenüyü vereyim
Kalkınca limonlu su
9.30 da
1kk peynir
5 yeşil zeytin
,2 yumurta
Salatalık
Şekersiz çay
11:30
5 fındık
13: 30
Küçük kase tarhana çorbası
Yoğurt
15:45 küçük elma
Akşamda 19:00 yiyoruz
1 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık yoğurtlu ıspanak
Su 3 lt yaparım
Spor yapamadım daha kızım hiç durmadı ama akşam 30 dk yürürüm
Ekmek sadece tabaklari sunnetlemek için birer parça yedim
Şerbetli tek sevdiğim tatlı kadayıftır ama yermiyim yememAkşam.yemeğine annemlerdeyiz, aldığım.istihbarata göre yengem kadayıf tatlısı yapmış fincanda..yemekleri bilmiyorum bile.. hain kadın
Yer miyim yemem
Sunun şurasında cumaya ne kaldı canııımmmm
Sen sarma yemişsin zatenŞerbetli tek sevdiğim tatlı kadayıftır ama yermiyim yemem
Yemiyorum ki amaSen sarma yemişsin zaten
Bir de tatlı mı yicen
TamamBi tabak ıspanak yiyebilirsin
canım emziriyosun yediğin miktarlar az gibi özellikle aksam çok az olmusMenüyü vereyim
Kalkınca limonlu su
9.30 da
1kk peynir
5 yeşil zeytin
,2 yumurta
Salatalık
Şekersiz çay
11:30
5 fındık
13: 30
Küçük kase tarhana çorbası
Yoğurt
15:45 küçük elma
Akşamda 19:00 yiyoruz
1 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık yoğurtlu ıspanak
Su 3 lt yaparım
Spor yapamadım daha kızım hiç durmadı ama akşam 30 dk yürürüm
Ekmek sadece tabaklari sunnetlemek için birer parça yedim
afiyet olsun tadına bakta ayıp olmasinAkşam.yemeğine annemlerdeyiz, aldığım.istihbarata göre yengem kadayıf tatlısı yapmış fincanda..yemekleri bilmiyorum bile.. hain kadın
Yer miyim yemem
Sunun şurasında cumaya ne kaldı canııımmmm
afiyet olsun ye bebise yarasin insallah . hesapsizca yemistim hamileyken maşallah dikkat ediyosunSabah 10.00
Aç karna 2 bardak su 2 gün kurusu
2 yumurtalı omlet
2 dilim tbe
5 zeytin
3 cherry
Yeşillik
Ara 13.30
1 avuç kuruyemiş çiğ kuru üzüm ile karışık
1 kutu süt
1 dilim ayva
Ara 15.00
1.5 avuç kabak çekirdeği
Sütlü kahve
2 lokma ekmek ile 1 dilim peynir
Akşam 18.00 e kadar
Sarma yedim 20 tane Rahat olmuştur
Bulgurlu idi akşam yemeği bu oldu yiyecek yerim kalmadı acıkırsam meyve ywrim
Su 2 lt içmeye devam
Salatayı domatessiz yiyemiyorum canım domates yapsam kızımda pişik yapıyor ama arada yiyorumEkmeksiz güzel olmuş öğlene salata ekleyebilirsin mesela akşam da bol ye ıspanağı emziriyorsun
Daha yemedik canım 19:00 yiyeceğim ıspanağı fazla yiyecen yoğurt yerinecanım emziriyosun yediğin miktarlar az gibi özellikle aksam çok az olmus
afiyet olsun tadına bakta ayıp olmasin
afiyet olsun ye bebise yarasin insallah . hesapsizca yemistim hamileyken maşallah dikkat ediyosun
Cacık yap o zaman ama doy ekmek yemedenSalatayı domatessiz yiyemiyorum canım domates yapsam kızımda pişik yapıyor ama arada yiyorum
Aslında bal dışında sıkıntı YÖK neden rahatsız ettiMenu
Sabah 10da 2 dilim ekmek peynir zeytin yumurta domates sosu yeşillik bal yedim ama böyle masum menu olduğunu sanmayın sanırım abarttim midem çok rahatsız oldu hala kötüyüm ve o saatten beri bişey yemedim canımda istemiyor acikirsam bir meyve yada yoğurt yerim
hava çok güzeldi 40dk yürüyüş yaptım
Su 2.5 lt
Canım Kilo vereceğim diye sutunu azaltmaDaha yemedik canım 19:00 yiyeceğim ıspanağı fazla yiyecen yoğurt yerine
Bilemedim ki miktarı çok olmuştur belki midem küçüldü demekkiAslında bal dışında sıkıntı YÖK neden rahatsız etti
Ki
İlk hamileliğimde hiç dikkat etmedim bunda dikkat ettim ama farkı olmadı ya
Tamam canımO
Cacık yap o zaman ama doy ekmek yemeden
Canım bana su iyi süt yapıyor günde 3lt iciyom acikmiyorum simdilik bi sıkıntı yok Allahin izniyleCanım Kilo vereceğim diye sutunu azaltma
Sadece ekmeği ve tatlıyı kes sütun için kendin için vitaminler ihtiyaxin var herseyden ye ama kararında.
Menu
Sabah 10da 2 dilim ekmek peynir zeytin yumurta domates sosu yeşillik bal yedim ama böyle masum menu olduğunu sanmayın sanırım abarttim midem çok rahatsız oldu hala kötüyüm ve o saatten beri bişey yemedim canımda istemiyor acikirsam bir meyve yada yoğurt yerim
hava çok güzeldi 40dk yürüyüş yaptım
Su 2.5 lt
Afiyet olsun cıs cos yokBende menü verim..
Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 13.30da.. geç ama oğlum gece uyumadı sabah uyuduk anca uyandık ...
2 peynirli yumurta
2 çeri domates
Salatalık
Peynir
3 zeytin
Şekersiz çay
Akşam 18de...
Mantarlı tavuk sote
Salata
20.00 gibi türk kahvesi ile incir ceviz fln yicem çünkü belli ki bu gece de doğru dürüat uyumam dün gece açlıktan mahvoldum bastırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?