- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Allah razı olsun canım yarın telafi ederim yediklerimi az kaldı Doğuma da inşAllah yardımcın olsun gülbem ♡♡♡
Selam kızlar
menum sabah 10da iki dilim ekmek arasına kaşar peynirli tost bir bardak sut
Ara bir fincan az şekerli türk kahvesi bir muz 4-5 çilek
Aksam 5te saymadıgim kadar yaprak sarması yedim sanırım fazla oldu 1 kase yoğurt 5-6 çilek
Su 2 litre
Lesli 45 dk 45 squat 30mekik ve bacak hareketleri
Yarın dengelemem lazım cok kaçırdım bugun
Hamisligine gore cok.bulmadim gulbisimSabah 10.00
Aç karna 2 bardak su 2 gün kurusu
3 dilim patates ile yumurta
1 dilim tbe
Domates
Peynir
5 zeytin
Ara 14.00
1 avuç kabak çekirdeği
Ara 15.00
5 yaprak galeta 1 dilim peynir
1 küçük elma
Ara 17.00
1 küçük muz
1 avuç kuruyemiş
Akşam 18.45
2 kepçe et suyu çorba
7 yk taze fasülye
1 yk makarna
Yarım dilim tbe
Ara 21.00 1 sütlü kahve
2 kare bitter
Çok kaçırdım bugün
Su 2.5 lt
Geçmiş olsun canım bizde aynı durumdayız büyük kızım sürekli uyandı küçük zaten saat başı uyanıyor ikiside grip Allah tan ateşleri yokGünaydın kızlar. . Benim küçüğün ateşi vardı gece.. giç uyumadık maalesef
Cidden mi kuzum bilmiyordum yeşil çay içilenildiğini
Hamisligine gore cok.bulmadim gulbisim
Peki wc durumlari ne alemde.. yesil cay icebiliyorsun bikiyirsun degil mi abartmadqn
Hayırdır canımGünaydın kızlar. . Benim küçüğün ateşi vardı gece.. giç uyumadık maalesef
Üşütmüş.. eşim büyük oğlanla acile götürdü. İğne olmuş.. şimdi uyuyo sallıyorum bende..Hayırdır canım
Kuzum benim doktorum 1 f8ncan zarar etmez demisti ama sen yine de kendi doktoruna da sor. Netten baktim genelde icilmemesi hakkinda gorusler var.Cidden mi kuzum bilmiyordum yeşil çay içilenildiğini
Ben hamileyken içilmez diye biliyorum cnm.. emzirirken de yasak.. ben 3 senedir hiç içmedim. .Kuzum benim doktorum 1 f8ncan zarar etmez demisti ama sen yine de kendi doktoruna da sor. Netten baktim genelde icilmemesi hakkinda gorusler var.
Anladım canım geçmiş olsunÜşütmüş.. eşim büyük oğlanla acile götürdü. İğne olmuş.. şimdi uyuyo sallıyorum bende..
kontrolde sorayım zaten az kaldı Doğuma artık :)Kuzum benim doktorum 1 f8ncan zarar etmez demisti ama sen yine de kendi doktoruna da sor. Netten baktim genelde icilmemesi hakkinda gorusler var.
Menün ehh işte cnm.. hem sabah yufka ekmeği hem lahmacun fazla karbon.. ama erken yemişsin.. hamur işi süt yapmaz pembiş .. keşke 1 lahmacun ile bi kase çorba olsaymışYarın kilo bildirimi oluyormu arkadaslar
Menüyü vereyim sonra spora kalkayim
Kalkınca 1 bardak limonlu su
9.30
1kk peynir
1yumurta
7 yeşil zeytin
1 ck tahin pekmez
2 veya 3 çatal menemen
Çok küçük ev yapımı yufka ekmeği
Ara 12.00
7 fındık
Aksam16.00
Dışarıda yedik 2 lahmacun bol salata 1bardak ayran
Acirkirsam tarçınlı süt içerim
Su 3lt olur
Spor 30 dk koşu bandında yuruyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?