- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Kız ne kokusu etiketledim ya seni.. buraya da uğra diye..Nörüyonuz kız buralarda kokunuzu aldım geldim
Evlendiğinde nasıldın peki canımmMaşallah canım çok çok güzel vermişsin kilolarimiz hep aynı hiç zayıf biri olamadım ilk kizima 85 ile hamile kalıp 105 ile doğuma girdim sonra 92 ye düştüm tekrar 92 ile hamile kalıp 105 le doğuma girdim
Aynı yine 82 kiloluydumEvlendiğinde nasıldın peki canımm
O kadar çok bildirim oluyorki görmedim ben iyi olmus o zaman gelmisimKız ne kokusu etiketledim ya seni.. buraya da uğra diye..
Aynen esra ora kalabalık diye çoğu zaman berna ile bile denk gelemiyoruz.. yada tevoş ile.. menüleri burdan yorumluyoruzO kadar çok bildirim oluyorki görmedim ben iyi olmus o zaman gelmisim
Önce evlendiğin kiloya gel bakalımm sonra yavaş yavaş giderAynı yine 82 kiloluydum
79 a gelsem çok iyi olacak devamı gelir inşallah,kucuklugumden kiloluyum yazin memlekete bu kilo ile gitmeyeyim diye ugrasacam inşÖnce evlendiğin kiloya gel bakalımm sonra yavaş yavaş gider
Baya kalabalık ya para sayma makinası gibi işliyor sayfalarAynen esra ora kalabalık diye çoğu zaman berna ile bile denk gelemiyoruz.. yada tevoş ile.. menüleri burdan yorumluyoruz
Baya kalabalık ya para sayma makinası gibi işliyor sayfalar
Bende bismillah ilk yorumu yapim canım sana...İlk menüye bismillah diyeyim
Kalkınca 1 bardak limonlu su
Saat 10 da kahvaltı
5 zeytin
1 dilim peynir
1yumurta
1 dilim ekmek
Salatalık
Çay
12 ara
1 elma
Öğle 13.30
1 dilim fırında pırasa
2 kucuk
kepçe tarhana çorbası
1 ince dilim ekmek
15.30 ara
1 yemek kaşığı kuru üzüm
Akşam 19.15
2 kucuk dilim tavada gözleme
3 yk bol yeşillikli patates salatası
5 yk .menemen
Cay
21. 30da elma yemeyi düşünüyorum
Su yatana kadar 3 lt olur
Spor 30 dk leslie
Dışarı çıktıko30 dk da yürüyüş
kızım fırsat verirse 30 dk da koşu bandında yuruyecegim
İlk menüye bismillah diyeyim
Kalkınca 1 bardak limonlu su
Saat 10 da kahvaltı
5 zeytin
1 dilim peynir
1yumurta
1 dilim ekmek
Salatalık
Çay
12 ara
1 elma
Öğle 13.30
1 dilim fırında pırasa
2 kucuk
kepçe tarhana çorbası
1 ince dilim ekmek
15.30 ara
1 yemek kaşığı kuru üzüm
Akşam 19.15
2 kucuk dilim tavada gözleme
3 yk bol yeşillikli patates salatası
5 yk .menemen
Cay
21. 30da elma yemeyi düşünüyorum
Su yatana kadar 3 lt olur
Spor 30 dk leslie
Dışarı çıktıko30 dk da yürüyüş
kızım fırsat verirse 30 dk da koşu bandında yuruyecegim
Bebişi 5 aylık cnm..
Bende bismillah ilk yorumu yapim canım sana...
Kahvaltı çok güzel ♡
Aralar ölçülü
Öğlen çok güzel
Ama akşam yemeği hiç hiç olmamış.. hem börek hem patates salatası.. full karbon hemde akşam
21 gibi bence sakın elma yeme.. acıkacağını sanmıyorum.. ha acıkırım diyorsan tarçınlı süt iç
Sporu da çok beğendim ama daha fazla spor yapma cnm bebeğin 5 aylık sütün azalır
Beğendin mi yorumu :))
Akşam aceleye geldi hatalarimi öğrendikçe daha dikkatli olurum inşallahBende bismillah ilk yorumu yapim canım sana...
Kahvaltı çok güzel ♡
Aralar ölçülü
Öğlen çok güzel
Ama akşam yemeği hiç hiç olmamış.. hem börek hem patates salatası.. full karbon hemde akşam
21 gibi bence sakın elma yeme.. acıkacağını sanmıyorum.. ha acıkırım diyorsan tarçınlı süt iç
Sporu da çok beğendim ama daha fazla spor yapma cnm bebeğin 5 aylık sütün azalır
Bebesi olduğunu okudumda karbon acisindan dedim bende sen gibi börek patates ne faydası var sute daha sebzeli proteinli şeyler ye acıkınca bol bol süt yogurtBebişi 5 aylık cnm..
Duzeltecem ins canimBebesi olduğunu okudumda karbon acisindan dedim bende sen gibi börek patates ne faydası var sute daha sebzeli proteinli şeyler ye acıkınca bol bol süt yogurtarden32
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?