• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Gunaydin gunaydin... :KK200:
Bugun bebek.mevlidine gidecem aşırı kalabalik bir ortam olacak hic korkmiyorum ki :KK73:

Günaydın
bende bugün başladım inşallah ve güne limonlu su başladım ,kilo 95 diye biliyordum ama 96.4 cikti:110:veririz dimi arkadaşlarım bu kilolari
Hos geldin canim vwririz tabi.. ama pes etmek yok ;)
Sen kendini tanittin mi ben gormedim
Kisaca yas boy evli bekar cocuk coluk.. is durumu bahseder misin :KK51:

Günaydın
bende bugün başladım inşallah ve güne limonlu su başladım ,kilo 95 diye biliyordum ama 96.4 cikti:110:veririz dimi arkadaşlarım bu kilolari
Hadi bakalım günün aydın olsun verirsin tabi ki yeter ki azimli ol iste kafana takılan herşeyi sor kendine küçük küçük hedefler koy ilk hedef kilon 89 u görmek olsun mesela sonra yavaş yavaş çekersin hedefini bire en önemli ip ucu şu canım aman bir taneden ne olacak deme onlar diyet süresini uzatıp seni bıktırmaktan Başak birşey yapmıyor sen hiç kaçamak yapma 6 ayda 60 kg olursun sadece istikrarlı ol tamam mı

Hadi bakalım günün aydın olsun verirsin tabi ki yeter ki azimli ol iste kafana takılan herşeyi sor kendine küçük küçük hedefler koy ilk hedef kilon 89 u görmek olsun mesela sonra yavaş yavaş çekersin hedefini bire en önemli ip ucu şu canım aman bir taneden ne olacak deme onlar diyet süresini uzatıp seni bıktırmaktan Başak birşey yapmıyor sen hiç kaçamak yapma 6 ayda 60 kg olursun sadece istikrarlı ol tamam mı

Maşallah canım çok çok güzel vermişsin kilolarimiz hep aynı hiç zayıf biri olamadım ilk kizima 85 ile hamile kalıp 105 ile doğuma girdim sonra 92 ye düştüm tekrar 92 ile hamile kalıp 105 le doğuma girdim

Back