- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
matematik61 senin mortin var mı?? Bu hafta biz morti olalım mı??
Kuzum ilk defa böyle oluyorum ilk defa persembe sabitim.saliya kadar sabit kaldigim olmuştu. Çarşamba persmbe gitmisti.simdi detoks da yapamiyorum.dunku menum guzeldi spor da yapmistim ama sabah yine sabittim.tartimi bozuldu diye kontrol bile ettim ama yok gitmiyor. .Böyle diyosun diyosun yüzde 1le geliyorsun ..
Sevinirim :))Morti olabilürük :)hippotalamus
Afiyet olsun ben beğendim gofrete rağmenKızlar misafirim vardı ancak yazıyorum
Sabah 10.00
Aç karna 2 bardak su 2 gün kurusu
Pastırmalı Menemen
Peynir
Çiğ köfte lavaşı 1 tane
Ara 17.00
1 fincan sütlü kahve
3 kare gofret
Akşam 19.00
El kadar haşlam et
3 yk mercimekli bulgur pilavı
Yarım çiğ köfte lavaşı
Ara 20.30
1 yeşil elma
1 küçük muz
Su 2.5 daha içiyorum
Misafir olunca yedim acıktım ekstra birşey de yapamadımAfiyet olsun ben beğendim gofrete rağmen
Olsun o kadar hamilesin bir iki Gofretten bir şey olmaz. Aslında Canın aburcubur istiyorsa hep acaba kalori hesabı yaparak abur cubur da mı yesen hem kilo kontrolü de yapmış olursunMisafir olunca yedim acıktım ekstra birşey de yapamadım
Canım neler istiyo ama yemiyorum kuzum ya sonrasını düşününce yiyemiyorumOlsun o kadar hamilesin bir iki Gofretten bir şey olmaz. Aslında Canın aburcubur istiyorsa hep acaba kalori hesabı yaparak abur cubur da mı yesen hem kilo kontrolü de yapmış olursun
Işte ditorum ya kalori mi saysan istediklerini de yemiş olursun. Günlük ihtiyacın 2000 ise mesela ona göre. Bir simit mi canın çekti 400 kcal atıyorum kurabiye mi çekti 80 kcal gibiCanım neler istiyo ama yemiyorum kuzum ya sonrasını düşününce yiyemiyorum
Evet günlük almam gerekeen 2000 kcal canımIşte ditorum ya kalori mi saysan istediklerini de yemiş olursun. Günlük ihtiyacın 2000 ise mesela ona göre. Bir simit mi canın çekti 400 kcal atıyorum kurabiye mi çekti 80 kcal gibi
Işte ona göre her şeyden yesen azar azar aslında almazsın kilo diye düşünüyorumEvet günlük almam gerekeen 2000 kcal canım
Kalorilerine bakmam lazım dimiIşte ona göre her şeyden yesen azar azar aslında almazsın kilo diye düşünüyorum
Aynen ama en azından bu kadar strese girmezsin yemiyorum diyeKalorilerine bakmam lazım dimi
Herşeyin
Bu arada ben de korumada kalori sayimi yapmayi düşünüyorum.Aynen ama en azından bu kadar strese girmezsin yemiyorum diye
Yaaaa okurken ben yoruldum kusura bakma ama insanlar çok düşüncesiz bu ne canım bu kadar gelmek mi olur yaAy kızlar menu vermemisim oglumun yaninda da uyumus kalmisim kuZenim hastaydi bana geldi cumartesiye de esimin akrabalari gelecekmis.bu haftasonu esimle cocugumla kalip dinlenecektim guya.onlar geliyo diye kv de gitmiyo oyy oy..sobraki 2 hafta da baska plan var.resmen ayni evde gorusemiyoz adamla.
Menü bol Aralı ve çok güzelMenumu de vereyim
Sabah 07.30
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta beyazi
5 zeytin
Salatalık
Ara 08.45
Sade nescafe
Ara 11.45
Az sütlü nescafe
1 kucuk elma
Ara 13.30
Yesil cay
Ara 14.30
1 kucuk kutu süt
Oglen-aksam 15.15
Ton balikli salata
Ara 19.00
1 bardak süt
2 hurma
5 cig badem
Az once
Yesil cay
Su 2yi gecti
Spor
3mil leslie
Tavsiye ederim ben hayatım boyunca yaptığım her diyette kalori saydım ve başarılı oldu diyetlerim sonradan bırakmasam iyiydiBu arada ben de korumada kalori sayimi yapmayi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?