Vayyy süper canım .. takımda araları çok buluyorlar ama ben karatay yapmıyorum ki..yemeklere saldırmamak için ara yapmalıyız benceSabah ılık limonlu su
Kahv 8.15: 2 yum omlet 5 zeytin
Bol yesillik 2 ceri domates
1 dilim tam.tahilli ekmek
Ara 2 ceviz ve sade kahve
Ögle 12.00: 1.5 kepce corba
4 kasik karnabahar yemegi
2 kasik corba
Ara: turk kahvesi 1 hurma 2 k kayısı
Maden suyu
Aksam 18.30: 2 servis kasigi pirasa yemegi
2 y kasigi tavuk
Biraz salata
Su 2.5 litre ve bitki cayi
Spor 2 saat tempolu yürüyüş
SüperSabah ılık limonlu su
Kahv 8.15: 2 yum omlet 5 zeytin
Bol yesillik 2 ceri domates
1 dilim tam.tahilli ekmek
Ara 2 ceviz ve sade kahve
Ögle 12.00: 1.5 kepce corba
4 kasik karnabahar yemegi
2 kasik corba
Ara: turk kahvesi 1 hurma 2 k kayısı
Maden suyu
Aksam 18.30: 2 servis kasigi pirasa yemegi
2 y kasigi tavuk
Biraz salata
Su 2.5 litre ve bitki cayi
Spor 2 saat tempolu yürüyüş
Tevoş iyi gidiyo maşallah..
Kız bari yarım simit yeseydin.. yazık sanaSabah 10.00
2 bardak aç karna su 2 gün kurusu
Pastırmalı yumurta
1 lokma simit
Peynir
2 zeytin
4 cherry
Ara 14.00 1 kupa sütlü kahve
2 tane kurabiye yulaflı karışık cevizli
Ara 16.00 1 büyük muz çeyrek patates kızdan kaldı
Akşam 19.00
Yarım kepçe tarhana çorbası
8 yk pırasa
Küçük kase yoğurt
Su 2 lt şimdilik
Niye kız az mıKız bari yarım simit yeseydin.. yazık sana
Yaa ben simit çok severim.. ben yiyemiyorum sen yeseydin :))Niye kız az mı
Bende çok seviyorum ama işte malum zalım hayatYaa ben simit çok severim.. ben yiyemiyorum sen yeseydin :))
Çok sevinirim :)M maloputifos cnm bize katılabilirsin :))
Canım öncelikle kendini tanıt boy kilo.. bebişin kaç aylık falan .. ona göre sana daha iyi yardımcı oluruzÇok sevinirim :)
Canım bebişin çok küçük.. o yüzden sıkı bir diyet yapmıyoruz.. fazla kilon yok zati.. az dikkatle 6 ay gelmeden verirsin senBen 26 yaşındayım 158 boyum 65 kilom 2 aylık bebeğim var sezaryen doğum yaptım o yüzden henüz karın hareketi yapamıyorum inşallah burası iyi gelir gerçi hippotalamus önerdiyse başımın üstünde yeri var :)
Teşekkür ederim bunlara uymaya çalışırımCanım bebişin çok küçük.. o yüzden sıkı bir diyet yapmıyoruz.. fazla kilon yok zati.. az dikkatle 6 ay gelmeden verirsin sen
Öncelikle bana süt yapan yiyecekler et,baklava ve helvaydı.. sende kendinin farkındasındır
Sütlü hafif tatlıları öğlen tüketebilirsin cnm.. sıkı bi kahvaltı şart, yumurta peynir.. ekmekmiş börekmiş yeme amaekmeği sadece kahvaltıda tam buğday olarak tüket.. akşam yemeğinden sonra çayla incir, ceviz, badem ye incir iyi süt yapar .. yeşil çay yasak sana.. emzirenler için olam çaylardan iç mesela tane kimyon aş demle 4 dk.. hem süte iyi gelir hem ödem atar hem bebeğin gazına iyi gelir..
Abur cubur süt yapmaz .. üstelik içindeki zararlı maddeler sütten bebişe geçer .. bebeğini düşünürsen yemezsin paketli gıdaTeşekkür ederim bunlara uymaya çalışırıminşallah da uyabilirim çünkü canım çok abur cubur çekiyor habere yiyorum çok üzgünüm
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/basardim-mi-simdi-ben.1059590/Çok sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?