Sensin ŞİŞKO

Sabah ılık limonlu su

Kahv 8.15: 2 yum omlet 5 zeytin
Bol yesillik 2 ceri domates
1 dilim tam.tahilli ekmek

Ara 2 ceviz ve sade kahve

Ögle 12.00: 1.5 kepce corba
4 kasik karnabahar yemegi
2 kasik corba

Ara: turk kahvesi 1 hurma 2 k kayısı
Maden suyu

Aksam 18.30: 2 servis kasigi pirasa yemegi
2 y kasigi tavuk
Biraz salata

Su 2.5 litre ve bitki cayi

Spor 2 saat tempolu yürüyüş

Vayyy süper canım .. takımda araları çok buluyorlar ama ben karatay yapmıyorum ki..yemeklere saldırmamak için ara yapmalıyız bence

Süper

Sabah 10.00
2 bardak aç karna su 2 gün kurusu
Pastırmalı yumurta
1 lokma simit
Peynir
2 zeytin
4 cherry

Ara 14.00 1 kupa sütlü kahve
2 tane kurabiye yulaflı karışık cevizli

Ara 16.00 1 büyük muz çeyrek patates kızdan kaldı

Akşam 19.00
Yarım kepçe tarhana çorbası
8 yk pırasa
Küçük kase yoğurt

Su 2 lt şimdilik

Kız bari yarım simit yeseydin.. yazık sana

Çok sevinirim :)
Canım öncelikle kendini tanıt boy kilo.. bebişin kaç aylık falan .. ona göre sana daha iyi yardımcı oluruz

Sonrasında kurallara geçelim.. her akşam menü yazıyoruz saatleri ile birlikte... Varsa sporumuz yazıyoruz.. her cuma kilo bildiriyoruz.. sonrası sohbet muhabbet

1. Kizlar menumu vereyim.yorumlar icin firsat bulursam gelcem sonra

Sabah 12.30
    1 haslanmis yumurta beyazi
    Peynirli biber
    5 zeytin
    Salatalik

Ara 16.00
    Çeyrek muz
    1 yesil elma

Aksam 17.30
    1 tabak ispanak
    1 salatalik

Yatmadan yesil cay icerim

Su 2.5 oldu

Ben 26 yaşındayım 158 boyum 65 kilom 2 aylık bebeğim var sezaryen doğum yaptım o yüzden henüz karın hareketi yapamıyorum inşallah burası iyi gelir gerçi hippotalamus önerdiyse başımın üstünde yeri var :)

Canım bebişin çok küçük.. o yüzden sıkı bir diyet yapmıyoruz.. fazla kilon yok zati.. az dikkatle 6 ay gelmeden verirsin sen

Öncelikle bana süt yapan yiyecekler et,baklava ve helvaydı.. sende kendinin farkındasındır

Sütlü hafif tatlıları öğlen tüketebilirsin cnm.. sıkı bi kahvaltı şart, yumurta peynir.. ekmekmiş börekmiş yeme ama ekmeği sadece kahvaltıda tam buğday olarak tüket.. akşam yemeğinden sonra çayla incir, ceviz, badem ye incir iyi süt yapar .. yeşil çay yasak sana.. emzirenler için olam çaylardan iç mesela tane kimyon aş demle 4 dk.. hem süte iyi gelir hem ödem atar hem bebeğin gazına iyi gelir..

Teşekkür ederim bunlara uymaya çalışırım inşallah da uyabilirim çünkü canım çok abur cubur çekiyor habere yiyorum çok üzgünüm

Teşekkür ederim bunlara uymaya çalışırım inşallah da uyabilirim çünkü canım çok abur cubur çekiyor habere yiyorum çok üzgünüm
Abur cubur süt yapmaz .. üstelik içindeki zararlı maddeler sütten bebişe geçer .. bebeğini düşünürsen yemezsin paketli gıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…