- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Yaaa 3 4 kaşık da yeter de artar bile. Ben de başlıcam 18 kg verdim diyorsun.. hem de doyarak. Ben de yapıcam bunu ya yarın denicem cidden çok gaza geldim. Sabah kuryemiş diyor ya acaba leblebi dahil mi kiAkşam sebze yemeği et yemeği falan doyana
Kadar yiyorsun bulgur u haftada bi kere 3-4 kaşık yiyorsun canım Karatay da çok çeşit var yeme noktasında başlangıçta çok yiyor Muş gibi geliyor insana ama sonra kg gitmeye başlıyor ben kuru fasülye mercimek kabak patlıcan taze fasülye kereviz her şeyden yiyordum canım salata ve yoğurt eksik olmuyordu soframdan
Leblebi YÖK canım kuruyemiş olarak çiğ olacak hepsiYaaa 3 4 kaşık da yeter de artar bile. Ben de başlıcam 18 kg verdim diyorsun.. hem de doyarak. Ben de yapıcam bunu ya yarın denicem cidden çok gaza geldim. Sabah kuryemiş diyor ya acaba leblebi dahil mi ki
Leblebi olmaması çok çok kötü olduLeblebi YÖK canım kuruyemiş olarak çiğ olacak hepsi
Ceviz badem fındık çekirdek bunlar bir çay bardağı dolusu sabahları kahvaltı ile tüketiyorsun canım zaten tabağın bol dolu olsun Yani
Sonra 6 saat kadar birşey YÖK çünkü çay kahve serbest ama süt ile olmayacak meyve de mevsim meyvesi sabahları 1tane
Hadi inş canım sürekli diyet yapan biri olarak Karatay bana çok iyi gelmişti dukan diyeti de yaptım ama Karatay sağlıklı başla bakalım nasıl olacak ara öğünler bitiyor ama bi yere gittiğinde çok sıkıntı çekmiyorsun en azından bunun rahatlığı oluyorLeblebi olmaması çok çok kötü olduçok seviyorum menülerimden de malum görüyorsunuz
1 çay bardağı da çokmuş evde baktım şimdi dediklerinden sadece kabak çekirdeği ve ceviz var yarın badem ve fındık da alayım madem doymam lazım yarından itibaren başlıyorum haftaya pazara 1 hafta sonra yani bomba gibi bir kilo ile gelicem inşallah
çok güzel hamişim :))Sabah 11.30
2 bardak aç karna su 2 gün kurusu
2 haşlanmış yumurta ile salata
Peynir
7 zeytin
Çeyrek simit
Ara 15.00
Yarım avuç kuruyemiş
2 kare bitter
1 bardak sütlü kahve
Ara 16.40 komşuda Türk kahvesi
Ara 17.30 1 dilim peynir 2 cherry
Akşam 19.00
1 tabak yoğurtlu karnabahar
Üzeri 75 gr et
Su 2 lt şimdilik
cnm ben karatay yapmıyorum ama fazla arada yapmam.. ama sen çok ara yapıyorsun.. bilmem dayanabilir misin :))Kızlar bu Karatay diyeti hakkında neler biliyorsunuz önerir misiniz yarın sabah başlamayı düşünüyorum ne dersiniz
kız hala bitmedi mi kuru fasülyen :))Ben de menu vereyim
!Sabah 11.00
Tost
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
1 bardak sekersiz cay
Ara 15.30
1 yesil elma
Ara 16.00
1 salatalik
Aksam 19.30
1 tabak etli kurufasulye
Salata
Birazdan da az sutlu nescafe icicem
Su 2 lt
3mil leslie ile 15 dk da bolgesel yaptim
Işte o çok ara yapma olayından kurtulmak istiyorum artıkçok güzel hamişim :))
cnm ben karatay yapmıyorum ama fazla arada yapmam.. ama sen çok ara yapıyorsun.. bilmem dayanabilir misin :))
kız hala bitmedi mi kuru fasülyen :))
Bence gayet iyi atlatmışsım afiyet olsun canım benimUyanınca 1 incir 1 ceviz
Limonlu su
Kahvaltı 11.30da..
2 haş yumurta
Peynir
5 zeytin
2 çeri
Salatalık
Şekersiz çay
Öğlen oturması
Küçük bi kase makarna salatası
1 içli köfte
Şekersiz çay
(İlk defa gittiğim biriydi.. başka şeylerde yapmıştı ama diyetteyim dedim bu kadar idare edebildim)
Ara
Türk kahvesi
500 ip: 100 puan
30 dk yürüyüş: 30 puan
15 dk leslie: 45 puan
Toplam: 175 puan
Ay dün bugün yedim ayol :) benim kv yemekleri düğün yemegi gibi yapiyo 2 gunde bitti cok sukurçok güzel hamişim :))
cnm ben karatay yapmıyorum ama fazla arada yapmam.. ama sen çok ara yapıyorsun.. bilmem dayanabilir misin :))
kız hala bitmedi mi kuru fasülyen :))
Saat oglen oldugu icin bisey demicem mecburmussun.yoksa aksam ac kalmis olmana kizardim.sporda da leslie yapinca hic degilse 2 mil yapmaya calis kuzum 15 dkda isinilmiyo bile.illa 1 mil yapacaksan da 1 mil ekspres yap daha tempolu oluyoUyanınca 1 incir 1 ceviz
Limonlu su
Kahvaltı 11.30da..
2 haş yumurta
Peynir
5 zeytin
2 çeri
Salatalık
Şekersiz çay
Öğlen oturması
1 içli köfte
Şekersiz çay
(İlk defa gittiğim biriydi.. başka şeylerde yapmıştı ama diyetteyim dedim bu kadar idare edebildim)
Ara
Türk kahvesi
Kız 1 mili inan zor yapıyorum bebekle.. 1 mil fast var onu yapıyorumAy dün bugün yedim ayol :) benim kv yemekleri düğün yemegi gibi yapiyo 2 gunde bitti cok sukur
Saat oglen oldugu icin bisey demicem mecburmussun.yoksa aksam ac kalmis olmana kizardim.sporda da leslie yapinca hic degilse 2 mil yapmaya calis kuzum 15 dkda isinilmiyo bile.illa 1 mil yapacaksan da 1 mil ekspres yap daha tempolu oluyo
Hadi ya geçmiş olsun kilo olmasın :)Uyanınca 1 incir 1 ceviz
Limonlu su
Kahvaltı 11.30da..
2 haş yumurta
Peynir
5 zeytin
2 çeri
Salatalık
Şekersiz çay
Öğlen oturması
1 içli köfte
Şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
İyiyim kuzum senin için yazdıklarımı okudun mu sen daha önceki sayfalarda bana cevap yazmadın
Görmedim kuzum ne zamna yazdınİyiyim kuzum senin için yazdıklarımı okudun mu sen daha önceki sayfalarda bana cevap yazmadın
2-3 gün öncesi sanırım ya senin buraya yazdığın günGörmedim kuzum ne zamna yazdın
Zamanı söyle de bir bulayım ben
Bu mu gülbişimmmmCanım benim seni tekrar görmek çok güzel senin gibi insanlar hiç kaybolmasın ya hayatımızda dopingsiniz cidden sen herkes için çok uğraşıyorsun Rabbim de karşına hep iyi insanlar çıkarsın haketmediğin şeyler ile karşılaşma iyi ki seni tanıdım iyi ki varsın kendi gibi yüreği de Gül Gülistan olan arkadaşım seni seviyorum@MiuLego
Bu mu gülbişimmmm
Görmemiştim yok çok iyi geldi şimdi okumak kuzucum
Allah razı olsun
Sen de çok seviliyorsun biliyorsun
İyi ki tanıdım seni ben
Kalbi güzel arkadaşım
NE güzel öptün öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?