Sensin ŞİŞKO

Yaaa 3 4 kaşık da yeter de artar bile. Ben de başlıcam 18 kg verdim diyorsun.. hem de doyarak. Ben de yapıcam bunu ya yarın denicem cidden çok gaza geldim. Sabah kuryemiş diyor ya acaba leblebi dahil mi ki

Yaaa 3 4 kaşık da yeter de artar bile. Ben de başlıcam 18 kg verdim diyorsun.. hem de doyarak. Ben de yapıcam bunu ya yarın denicem cidden çok gaza geldim. Sabah kuryemiş diyor ya acaba leblebi dahil mi ki
Leblebi YÖK canım kuruyemiş olarak çiğ olacak hepsi
Ceviz badem fındık çekirdek bunlar bir çay bardağı dolusu sabahları kahvaltı ile tüketiyorsun canım zaten tabağın bol dolu olsun Yani
Sonra 6 saat kadar birşey YÖK çünkü çay kahve serbest ama süt ile olmayacak meyve de mevsim meyvesi sabahları 1tane

Leblebi olmaması çok çok kötü oldu çok seviyorum menülerimden de malum görüyorsunuz
1 çay bardağı da çokmuş evde baktım şimdi dediklerinden sadece kabak çekirdeği ve ceviz var yarın badem ve fındık da alayım madem doymam lazım yarından itibaren başlıyorum haftaya pazara 1 hafta sonra yani bomba gibi bir kilo ile gelicem inşallah

Hadi inş canım sürekli diyet yapan biri olarak Karatay bana çok iyi gelmişti dukan diyeti de yaptım ama Karatay sağlıklı başla bakalım nasıl olacak ara öğünler bitiyor ama bi yere gittiğinde çok sıkıntı çekmiyorsun en azından bunun rahatlığı oluyor

çok güzel hamişim :))

Kızlar bu Karatay diyeti hakkında neler biliyorsunuz önerir misiniz yarın sabah başlamayı düşünüyorum ne dersiniz
cnm ben karatay yapmıyorum ama fazla arada yapmam.. ama sen çok ara yapıyorsun.. bilmem dayanabilir misin :))

kız hala bitmedi mi kuru fasülyen :))

Uyanınca 1 incir 1 ceviz

Limonlu su

Kahvaltı 11.30da..
2 haş yumurta
Peynir
5 zeytin
2 çeri
Salatalık
Şekersiz çay

Öğlen oturması
Küçük bi kase makarna salatası
1 içli köfte
Şekersiz çay
(İlk defa gittiğim biriydi.. başka şeylerde yapmıştı ama diyetteyim dedim bu kadar idare edebildim )

Ara
Türk kahvesi

500 ip: 100 puan
30 dk yürüyüş: 30 puan
15 dk leslie: 45 puan

Toplam: 175 puan

cnm ben karatay yapmıyorum ama fazla arada yapmam.. ama sen çok ara yapıyorsun.. bilmem dayanabilir misin :))

Işte o çok ara yapma olayından kurtulmak istiyorum artık
Bence gayet iyi atlatmışsım afiyet olsun canım benim

Ay dün bugün yedim ayol :) benim kv yemekleri düğün yemegi gibi yapiyo 2 gunde bitti cok sukur
Saat oglen oldugu icin bisey demicem mecburmussun.yoksa aksam ac kalmis olmana kizardim.sporda da leslie yapinca hic degilse 2 mil yapmaya calis kuzum 15 dkda isinilmiyo bile.illa 1 mil yapacaksan da 1 mil ekspres yap daha tempolu oluyo

Kız 1 mili inan zor yapıyorum bebekle.. 1 mil fast var onu yapıyorum

Hadi ya geçmiş olsun kilo olmasın :)

Bu mu gülbişimmmm
Görmemiştim yok çok iyi geldi şimdi okumak kuzucum

Allah razı olsun
Sen de çok seviliyorsun biliyorsun
İyi ki tanıdım seni ben
Kalbi güzel arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…