- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Bence gayet güzel menü ama bakınca kalori olarak biraz fazla çıkıyor. Sorun bitterler değil onların 1 karesi 20 25 kcal civarı. Muzla elma tek başına nerdeyse 200 kcal bence ikisini aynı gün tüketmemelisin elma çok masum görünüyor ama muzla kalorisi yakın şekeri fazlaŞuraya oglunu uyuturken uyuyakalan bir berna menüsü ekleyelim
Sabah 07.30
Tost
1 haslanmis yumurta beyazı
7 zeytin
Ara 08.45
Sade nescafe
1 kare bitter(ulker napolitenlerden 4 gr sadece)
Ara 11.30
1 elma
7 8 cig findik
Ara 12.00
Sade nescafe
1 kucuk bitter daha
Oglen 13.30
1 porsiyon urfa kebap
1 catal bulgur pilavi(degisik biseydi tadina baktim)
Salata
Ara 14.30
Yesil cay
Ara 16.00
1 kucuk muz
5 6 cig fındık
Aksam 18.00
1 tabak etli kurufasulye
Bol salata
Su 2 lt
Harika sonuç tebriklerKizlar ben gecen hafta reglin ilk gunu
67.6
Bu hafta 66.8
Haftaya 65.1
Ay ben de cok severim elmayi haaa cilde de iyi geldigi soyleniyor.oturur bi kasa yerim su an yıkıldımBence gayet güzel menü ama bakınca kalori olarak biraz fazla çıkıyor. Sorun bitterler değil onların 1 karesi 20 25 kcal civarı. Muzla elma tek başına nerdeyse 200 kcal bence ikisini aynı gün tüketmemelisin elma çok masum görünüyor ama muzla kalorisi yakın şekeri fazla
Aman CIS yok tuz yok bir şey yok olur arada öyle boşver sıkma canını her gün diyet insan sıkılıyor.Ay ben de cok severim elmayi haaa cilde de iyi geldigi soyleniyor.oturur bi kasa yerim su an yıkıldımbitteri ilk defa 1 ay once yedim o gunden beri de totalde 10 kare bile olmamistir.persembe cok canim istediydi ondan cuma yedim.bana da biraz fazla geldi yediklerim ama sanirim tum haftanin yorgunlugundan oldu.
Sabah 11.30
2 bardak aç karna su 2 gün kurusu
2 haşlanmış yumurta ile salata
Peynir
7 zeytin
Çeyrek simit
Ara 15.00
Yarım avuç kuruyemiş
2 kare bitter
1 bardak sütlü kahve
Ara 16.40 komşuda Türk kahvesi
Ara 17.30 1 dilim peynir 2 cherry
Akşam 19.00
1 tabak yoğurtlu karnabahar
Üzeri 75 gr et
Su 2 lt şimdilik
Cok güzel canım benim afiyet olsunSabah 11.30
2 bardak aç karna su 2 gün kurusu
2 haşlanmış yumurta ile salata
Peynir
7 zeytin
Çeyrek simit
Ara 15.00
Yarım avuç kuruyemiş
2 kare bitter
1 bardak sütlü kahve
Ara 16.40 komşuda Türk kahvesi
Ara 17.30 1 dilim peynir 2 cherry
Akşam 19.00
1 tabak yoğurtlu karnabahar
Üzeri 75 gr et
Su 2 lt şimdilik
Kuzum bizim takimda yapanlar vardi genelde memnunlar.saglam kahvalti ve sifira yakin karbonhidrat oluyo ekmek kesinlikle yasak.saglikli yaglarda sınır yok peynirde mesela kasara fln zararli demiyo zeytine de oyle.gunde 2 ogun ve arasiz beslenmeyi oneriyor leptin hormonunun çalışmasını onemsiyor.bildiklerim bunlarKızlar bu Karatay diyeti hakkında neler biliyorsunuz önerir misiniz yarın sabah başlamayı düşünüyorum ne dersiniz
Bulgur filan varmış sanırım ekmek zaten yemiyorum biliyorsunuz. DiyetiM raydan çıktı ondan dolayı Karatay mı yapsam diyorumCok güzel canım benim afiyet olsun
Kuzum bizim takimda yapanlar vardi genelde memnunlar.saglam kahvalti ve sifira yakin karbonhidrat oluyo ekmek kesinlikle yasak.saglikli yaglarda sınır yok peynirde mesela kasara fln zararli demiyo zeytine de oyle.gunde 2 ogun ve arasiz beslenmeyi oneriyor leptin hormonunun çalışmasını onemsiyor.bildiklerim bunlar
Süper menü spor afiyet olsunnBen de menu vereyim
!Sabah 11.00
Tost
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
1 bardak sekersiz cay
Ara 15.30
1 yesil elma
Ara 16.00
1 salatalik
Aksam 19.30
1 tabak etli kurufasulye
Salata
Birazdan da az sutlu nescafe icicem
Su 2 lt
3mil leslie ile 15 dk da bolgesel yaptim
Bence deneyebilirsin canım ekmek yemeyen birine cok zor gelecegini düşünmüyorumBulgur filan varmış sanırım ekmek zaten yemiyorum biliyorsunuz. DiyetiM raydan çıktı ondan dolayı Karatay mı yapsam diyorum
Süper menü spor afiyet olsunn
Işte ara öğün olayının altından kalkabilir miyim ama asıl amacım da ara öğün kaldırmak istemem Of yarın denicem bakalım kahvaltıda 2 yumurta diyor benim yumurtaların da maşallah var nasıl yicem 2 yumurta kahvaltıda bilmemBence deneyebilirsin canım ekmek yemeyen birine cok zor gelecegini düşünmüyorum
Yumurtan buyukse 1 tane ye simdilik ya da 1,5Işte ara öğün olayının altından kalkabilir miyim ama asıl amacım da ara öğün kaldırmak istemem Of yarın denicem bakalım kahvaltıda 2 yumurta diyor benim yumurtaların da maşallah var nasıl yicem 2 yumurta kahvaltıda bilmem
Menün güzel olmuş vanım afiyet olsunBen de menu vereyim
!Sabah 11.00
Tost
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
1 bardak sekersiz cay
Ara 15.30
1 yesil elma
Ara 16.00
1 salatalik
Aksam 19.30
1 tabak etli kurufasulye
Salata
Birazdan da az sutlu nescafe icicem
Su 2 lt
3mil leslie ile 15 dk da bolgesel yaptim
Yarın ben denicem bakalım neler olacakYumurtan buyukse 1 tane ye simdilik ya da 1,5
Sen bugun neler yedin de bakayim hele mevlute gidecektin
Bulgur vs yedin mi peki akşam neler yedinB bilinmeyenkullanici canım ben Karatay ile 18 kg verdim süper bir diyet yumurtadan korkma ye 2 tane tam bir kahvaltı yap canım kesinlikle öneririm ben çok memnun kaldımm
Akşam sebze yemeği et yemeği falan doyanaBulgur vs yedin mi peki akşam neler yedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?