- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Tekrar 5leri gormussun bile bikac gunde23 Şubat en çok ben kilo verdim yarışması
1.bilinmeyen (60.7/59.1/1.6/2.64%)
Senin de 5lere az kalmış yaaa öbür haftaya olursun23 Şubat en çok ben kilo verdim yarışması
1.bilinmeyen (60.7/59.1/1.6/2.64%)
2.matematik61 (62.6/61.7/0.9/1.44)
Ay inşallah 2 haftaya inerim cok istiyorum.2003 yilindan beri en dusuk gordugum kilo 60.9Senin de 5lere az kalmış yaaa öbür haftaya olursun
maşallah valla ya bu azimle 55i de görürsün 1 aya kalmazAy inşallah 2 haftaya inerim cok istiyorum.2003 yilindan beri en dusuk gordugum kilo 60.9
Annem giderse zayiflarimmaşallah valla ya bu azimle 55i de görürsün 1 aya kalmaz
Anne Babalar hep öyle amaAnnem giderse zayiflarimannem babam cok fena sabote etmeye çalışıyorlar
Canım benim seni tekrar görmek çok güzel senin gibi insanlar hiç kaybolmasın ya hayatımızda dopingsiniz cidden sen herkes için çok uğraşıyorsun Rabbim de karşına hep iyi insanlar çıkarsın haketmediğin şeyler ile karşılaşma iyi ki seni tanıdım iyi ki varsın kendi gibi yüreği de Gül Gülistan olan arkadaşım seni seviyorumsana bakmaya gelmiştim benimle ilgili yazmışsın duygulandım gülbemmmmm
nasılsın kuzucuğum
yokluğumda buraya da baktım
takım sessiz kimse gelmeyecek mi gibi şeyler yazdın
ki kızlar hemen geldiler..
aslaaaaaa... buradayız.. ben de daha sık geleceğim canım benim
Hippocuuuuummmmm sanki artı ya da sabit haftam varmis gibi konusuyosuuuuuuunnnnHayır domdom berna bu hafta bile eksisin maşallahmatematik61
Havanı sevsinler.. bende listedeyken hiç artı yada sabitle gitmemiştim :)) bakim bugün liste olursa giriyorum :))Hippocuuuuummmmm sanki artı ya da sabit haftam varmis gibi konusuyosuuuuuuunnnnfok baligi gibi konuştuğumu hayal et
Bebeğim benim en kötü haftam geçen haftaydi malum takım olaylari yuzunden.onda bile yuzde 0.79 gibi bi yuzdeyle geldim
Sayenizde havam var bebişim. Ben de kilo hedefimi 55e revize etcemHavanı sevsinler.. bende listedeyken hiç artı yada sabitle gitmemiştim :)) bakim bugün liste olursa giriyorum :))
Kız sen de bildirim yapsanaHavanı sevsinler.. bende listedeyken hiç artı yada sabitle gitmemiştim :)) bakim bugün liste olursa giriyorum :))
Cıss ne ola ki??75 dakika fitness
20 dakika eliptik
5 dakika kürek çekme
100 dakika yürüyüş 5 dakika koşu
3 lt su
Sabah 08.00
1 hurma
sade kahve
09.15
Yarım kibrit kutusu peynir
Yarım adet cısss
Çay
Öğle 14.15
Koca bir tabak Lorlu salata
Yarım kase Yoğurtlu kereviz
Sade soda
Ara 15.30
Sütlü tarçınlı Nescafe
Yarım ceviz
Akşam 17.00 gibi yiyeceğim
5 6 yk ıspanak yemeği
1 2 yk yoğurt
Alınan 800 kcal
Yakılan 600 kcal
Kız 55e revize etmişsin maşallahsem35 nirdesinnnnnnnn
Terayağlı simitttttttCıss ne ola ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?