Sensin ŞİŞKO

Özgürlüğün 50 tonu :) biraz ayıptı ben bilmiyordum hiç
Bence gayet iyi canım afiyet olsun
Ohhh yarasınnnn süper
Afiyet olsun canım benimm
Gayet iyi afiyet olsunn

Günaydın canlar. Dun nasıl yorulduysam oğlumun yaninda uyumusum.ordan kalkip salonda uyumusum.yerime zor gectim valla.bugun de nobetciyim.dustum okul yollarina.

Iyiyim kuzum yorgunum nobetciyim s4n nasilsin :)
Benimde kafam yorgun .. ders çalışmaya başlamalıyım ama inan fırsat bulupta başlayamadım.. diyet yap yap yoruldum.. ayy ne bilim berna yaa.. inan bazen akşam oluyo bakıyorum doğru düzgün yaptığım bi işte yok.. oğlum aşırı hareketli.. çok yoruyo beni..

Bekarlık sultanlık diyorum ya :) evlenince sorumluluk artıyor maalesef. Diyet yapmaktan bende yoruldum ömrüm hep dikkat etmek ile geçti kilo koruma almama hep yemezdim sonuç yine hüsran

Benim oğlum da öyle .kv zayifladi ona bakacan derken bende tık yoktu ben de cok yoruluyorum yeni sehir yeni ortam calismak oglumu birakmak..cok zorlanıyorum. Diyetten ben bile sıkıldım seni dusunemiyorum.
Bekarlık sultanlık diyorum ya :) evlenince sorumluluk artıyor maalesef. Diyet yapmaktan bende yoruldum ömrüm hep dikkat etmek ile geçti kilo koruma almama hep yemezdim sonuç yine hüsran
Bence cocuksuz takilinca da esin kafa dengiyse bekar gibi oluyon :) Ben de cok cavuk kilo aliyorum gulbe yaa omur boyu dikkat etmek zorundayim.

Tabi çocuksuz daha rahat olur ama sürekli diyet yoruyor insanı bende bunalıyorum hamilelik boyunca bile rahat edemedim sonrasını düşününce ona rağmen çok kilo aldım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…