- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Özgürlüğün 50 tonu :) biraz ayıptı ben bilmiyordum hiçHangi film??
Bence gayet iyi canım afiyet olsunKarvonlu menumu takdim edeyim kizlar
Sabah 07.30
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
Yarim bardak süt
Ara 08.45
Sade nescafe
Ara 11.30
1 elma
7 8 cig fındık
Ara 12.00
Sade nescafe
Öğlen 13.15
Yarim kase tarhana corbasi
Sulu kofte(4 misket kofte 2 kup patates)
Uzerine yesil cay
Ara 15.15
1 kucuk muz 7 8 cig fındık
Aksam 18.00
Yarim kase ezogelin corbasi
1 tabak taze fasulye
Salata
Su 2 oldu
Ohhh yarasınnnn süperSabah 11.00
2 bardak aç karna su 2 gün kurusu
2 haşlanmış yumurta ile salata
1.5 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Ara 13.00 1 avuç çiğ kabak çekirdeği
1 küçük elma
Ara 15.00 1 bardak süt
Küçük kase üzüm fındık fıstık karışımı
4 kuru erik
Ara 17.00 1.5 dilim peynir 3 cherry domates
1 kare çikolata
Akşam 19.00
1 kase kemik suyu çorba
5 yk patlıcan yemeği
Su 2 lt şimdilik
Afiyet olsun canım benimmBende menümü verim..
Sabah limonlu su
Kahvaltı 11 de ( erken yaptım valla)
2 yumurta ile biberli soğanlı omlet
Peynir
5 zeytin
Şekersiz çay
Akşam 18de..
Ayran detoksu çorbası büyük bi kase ...
Su: 3+
Acıksırsam çay kahve bakıcezz
Spor olarakta ip atladım 400 tane daha yapıcam onu geç paylaşırım
Gayet iyi afiyet olsunnMenü vereyim
Sabah ılık.limonlu su
Kahv: 2 yumurta az maydanoz ile salata
3 zeytin ve salatalık
Ara sade kahve 2 ceviz
Ögle 12.00: 1.5 kepçe çorba
4 kaşık soğan kavurma
Ve salata
Akşam 18.00: 6 kaşık kadar bamya yemeği
4 kaşık Yoğurt
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Güzel hamisim sadece seninn icicn yine gelirimSüper canım yaz burya da menü hiç gelmiyorsun
Gunaydinn hamisim nasilsin bugunGünaydın kızlar
Çok şükür canım yuvarlanıyorum :)Gunaydinn hamisim nasilsin bugun
Bu mecazen degildi galibaÇok şükür canım yuvarlanıyorum :)
Iyiyim kuzum yorgunum nobetciyim s4n nasilsin :)Berna öbür topikte senle hiç rastlaşamıyoruz :)) nasılsın??
Benimde kafam yorgun .. ders çalışmaya başlamalıyım ama inan fırsat bulupta başlayamadım.. diyet yap yap yoruldum.. ayy ne bilim berna yaa.. inan bazen akşam oluyo bakıyorum doğru düzgün yaptığım bi işte yok.. oğlum aşırı hareketli.. çok yoruyo beni..Iyiyim kuzum yorgunum nobetciyim s4n nasilsin :)
Bekarlık sultanlık diyorum ya :) evlenince sorumluluk artıyor maalesef. Diyet yapmaktan bende yoruldum ömrüm hep dikkat etmek ile geçti kilo koruma almama hep yemezdim sonuç yine hüsranBenimde kafam yorgun .. ders çalışmaya başlamalıyım ama inan fırsat bulupta başlayamadım.. diyet yap yap yoruldum.. ayy ne bilim berna yaa.. inan bazen akşam oluyo bakıyorum doğru düzgün yaptığım bi işte yok.. oğlum aşırı hareketli.. çok yoruyo beni..
Benim oğlum da öyle .kv zayifladi ona bakacan derken bende tık yoktuBenimde kafam yorgun .. ders çalışmaya başlamalıyım ama inan fırsat bulupta başlayamadım.. diyet yap yap yoruldum.. ayy ne bilim berna yaa.. inan bazen akşam oluyo bakıyorum doğru düzgün yaptığım bi işte yok.. oğlum aşırı hareketli.. çok yoruyo beni..
Bence cocuksuz takilinca da esin kafa dengiyse bekar gibi oluyon :) Ben de cok cavuk kilo aliyorum gulbe yaa omur boyu dikkat etmek zorundayim.Bekarlık sultanlık diyorum ya :) evlenince sorumluluk artıyor maalesef. Diyet yapmaktan bende yoruldum ömrüm hep dikkat etmek ile geçti kilo koruma almama hep yemezdim sonuç yine hüsran
Tabi çocuksuz daha rahat olur ama sürekli diyet yoruyor insanı bende bunalıyorum hamilelik boyunca bile rahat edemedim sonrasını düşününce ona rağmen çok kilo aldım yaBenim oğlum da öyle .kv zayifladi ona bakacan derken bende tık yoktuben de cok yoruluyorum yeni sehir yeni ortam calismak oglumu birakmak..cok zorlanıyorum. Diyetten ben bile sıkıldım seni dusunemiyorum.
Bence cocuksuz takilinca da esin kafa dengiyse bekar gibi oluyon :) Ben de cok cavuk kilo aliyorum gulbe yaa omur boyu dikkat etmek zorundayim.
Ben de 21 kilo almistimTabi çocuksuz daha rahat olur ama sürekli diyet yoruyor insanı bende bunalıyorum hamilelik boyunca bile rahat edemedim sonrasını düşününce ona rağmen çok kilo aldım ya
Kızım da hiç dikkat etmedim ben 23-24 kg aldım bunda dikkat ediyorum şu an 15 kg daha 7 hafta var düşünBen de 21 kilo almistim
Diyet yaparken hamile kalmanin da etkisi var bence cabuk kilo almandaKızım da hiç dikkat etmedim ben 23-24 kg aldım bunda dikkat ediyorum şu an 15 kg daha 7 hafta var düşün
Sanırım öyle başka çözüm bulamıyorum benDiyet yaparken hamile kalmanin da etkisi var bence cabuk kilo almanda
Dogurunca zayiflarsin :) 3 ay olmaz 5 ay olur nolacak simdi bi de onu dusunup stres yapmaSanırım öyle başka çözüm bulamıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?