- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Bildiğim için doğumu sanırımOkuyorum minnosum ama 15 tatilden artılarla döndüm bu ara onları vermek için uğraşıyorum bakalım.
Niyebkorkuyon balım önceden de yaptin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildiğim için doğumu sanırımOkuyorum minnosum ama 15 tatilden artılarla döndüm bu ara onları vermek için uğraşıyorum bakalım.
Niyebkorkuyon balım önceden de yaptin
Ay kuzum annem babam kardesim kuzenim bendeler haftasonu gezmelerle gecti.aha simdi banyoya girdim dus alcam da yatacam guya sabahin köründe kalkcam gece uyanmalari haric..Bildiğim için doğumu sanırım
Evet çok üzülmüştüm ben kimse yazmayacak buraya artık diyeGünaydın kızlarrrrr... hadi el birliği ile takımı hareketlendirelim
Üzülme balım.. yazarım ben :)Evet çok üzülmüştüm ben kimse yazmayacak buraya artık diye
Tamam inş yazalım şimdi dip köşe temizlik var evde uğraşıyoruz bakalım bu arada miulego dan haber var mıÜzülme balım.. yazarım ben :)
kolay gelsin bende oğlanı uyutursam evi toparlarım inş.. miu da iyi şükür :))Tamam inş yazalım şimdi dip köşe temizlik var evde uğraşıyoruz bakalım bu arada miulego dan haber var mı
Yok com zor bu saatten sonra...Gelmiyor mu buralara
Niye kızz :))Ben ayakta uyuyorum
Hayırdır uykunu alamadın mıBen ayakta uyuyorum
Niye ya ayrı takılalım işteNiye kızz :))
Anlamadım ki.. niye ayakta uyuyo diye sordum bernayaNiye ya ayrı takılalım işte
Niye kızz :))
5bucukta kalktimHayırdır uykunu alamadın mı
Yaa berna geçtin beni senin boy kaçtı??19 şubat pazartesi tartı kontrolü
1. hippotalamus : 69.7
2. matematik61 : 62.8 +200
3. Ak kelebek
4. sem35
5. B bilinmeyenkullanici
6. tevafuk55