- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Sen kaç kilosun sibel ??Bernaya katiliyorum bu kadar zayiflamak iyi degil hippo sen yeter artik sem bence sende canim bilinmeyen sen hic acma agzini kizim 56 kilo kaldin hala batiyo diyosun pessss
Aynen aynen bizimki biraz psikolojik oldu sanırımAynen.. bende biraz daha sıkılaşmak istiyorum bide 70ten uzaklaşmak..hani 1 kilo alsam 70 bari 65 olsam bi iki kilo daha alsam öle o aralıkta
72.3 'te ara verdim minik tartılmadım kaç gundurSen kaç kilosun sibel ??
Hadi sık dişini 6ları gör sende ..72.3 'te ara verdim minik tartılmadım kaç gundur
2 paket çikolataya bakar kız ne aneroksiyası :))Aynen aynen bizimki biraz psikolojik oldu sanırımanoreksiyaya gitmesin de
60 a inicem bebeğim en geç nisan diye kendime söz verdim izin bitsin bomba geliyorum nasipseHadi sık dişini 6ları gör sende ..
Doğru gerçi ya ben çok seviyorum yemek yemeyi asla öyle bir hastalık beni bulmaz gibi2 paket çikolataya bakar kız ne aneroksiyası :))
Şimdi kaçsın bilinmeyen ??ben sabah tartıldım 69.5Doğru gerçi ya ben çok seviyorum yemek yemeyi asla öyle bir hastalık beni bulmaz gibi
Şimdi 59um tatile 57 ile gittimŞimdi kaçsın bilinmeyen ??ben sabah tartıldım 69.5
Aynen yaa bende sanki koruma moduna girdim.. 70i görmiyim de diyorum.. 65 olmalıyım yaa bananeeŞimdi 59um tatile 57 ile gittim
Bizimkiler koruma gibi oldu bir ileri bir geri nasıl olacak diyet moduna giricez
Bence artık abanalım şu diyetlere de bu yolculuk bitsinAynen yaa bende sanki koruma moduna girdim.. 70i görmiyim de diyorum.. 65 olmalıyım yaa bananee
Yarın bi detoks yapim de kırim şu inadı diyorum .. hani detoks yapınca bikaç gün normal bile beslensem cıss yiyormuş gibi seviniyorum :)) o yüzden yapmalıyım :))Bence artık abanalım şu diyetlere de bu yolculuk bitsin
Ben Yoğurtlu bir kür buldum onu yapıyorum denemek istersen tarifi verebilirimYarın bi detoks yapim de kırim şu inadı diyorum .. hani detoks yapınca bikaç gün normal bile beslensem cıss yiyormuş gibi seviniyorum :)) o yüzden yapmalıyım :))
Ver bakim eğer uyarsa yapim.. evde yoğurt çok :))Ben Yoğurtlu bir kür buldum onu yapıyorum denemek istersen tarifi verebilirim
3 yk ev yoğurduVer bakim eğer uyarsa yapim.. evde yoğurt çok :))
Afiyet olsun canımSabah 11.30
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Peynir
4 cherry
1.5 dilim tbe
Ara 15.45
1 kutu süt
5 çiğ badem 5 çiğ fındık
1 yk siyah kuru üzüm
2 ceviz
1 avuç kabak çekirdeği
Ara 17.45 1 avuç kabak çekirdeği
3 cherry
2 kibrit kutusu peynir
2 küçük yer elması
Akşam 19.15
2 kepçe yoğurt çorbası
8 yk kabak yemeği
Salata
Akşam bir sütlü kahve içerim kuru meyve ile
Su 2.5 lt şimdilik
Bence de ağla :))Memleketten annem geldi ev yapimi baklava ve sarma getirmis aglamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?