• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Idare ediyorum canim.yeni yerlestim dolabim fln anca geldi.ufak tefek seyler kaldi.perşembe annem babam gelecek haftasonu da kardesim.beklemedeyim :)
Sen nasilsin?
İyi canım dün bir yaş aşılarını olduk amanallahım çok huysuzlar onun dışında iyi benimde kv burda haftasonuda eşimin kız kardeşiyle abisi gelecek evde adım atacak yer kalmayacak :)

İyi canım dün bir yaş aşılarını olduk amanallahım çok huysuzlar onun dışında iyi benimde kv burda haftasonuda eşimin kız kardeşiyle abisi gelecek evde adım atacak yer kalmayacak :)
Ay 1 yas asilari fena yaa benim oglum 1 yasina kadar hicbir asisinda hastaliginda sunnetinde fln huysuzlanmadi ateslenmedi ama 1 yas asisinda 1 hafta cektik neredeyse.
Ay cok iyi bilirim o halleriii istanbulda 2+1 evde o kadar cok yatili misafir aldim ki ayni anda :)

Ay 1 yas asilari fena yaa benim oglum 1 yasina kadar hicbir asisinda hastaliginda sunnetinde fln huysuzlanmadi ateslenmedi ama 1 yas asisinda 1 hafta cektik neredeyse.
Ay cok iyi bilirim o halleriii istanbulda 2+1 evde o kadar cok yatili misafir aldim ki ayni anda :)
Bernam şimdiki ev kaç metrekare genişmi bari canım, okul nasıl gidiyor alıştın mı

Bayağı azmış ya sınıf sayısı bende 30 altı sınıfa girmedim hiç
Okulda 53 derslik var gulbem baya az mevcutlar.Benim de en az girdigim 37ydi o da daha atandigim ilk yillar sadece 1 sinif.sonrasinda 40in altina hic dusmedi.40 a az diyoduk istanbulda :)
Şöyle soyliim burdaki sibiftaki ogrenci kadar gelmeyen olsa bile ders islerdim ben orada :D

Okulda 53 derslik var gulbem baya az mevcutlar.Benim de en az girdigim 37ydi o da daha atandigim ilk yillar sadece 1 sinif.sonrasinda 40in altina hic dusmedi.40 a az diyoduk istanbulda :)
Şöyle soyliim burdaki sibiftaki ogrenci kadar gelmeyen olsa bile ders islerdim ben orada :KK70:
Kontrolü kolay olur ne güzel kağıt okuması da:) birebir iletişim de güzel olur ya bence

Kontrolü kolay olur ne güzel kağıt okuması da:) birebir iletişim de güzel olur ya bence
Bekleyip gorcez valla henuz bisey anlamadim.Ama benim de ilk dusundugum kagit okumasi oldu :D
Bana musade canlar sabah erken kalkis var seviyorum sizi mucuk mucuk

Back