Sensin ŞİŞKO

Yorgunum bebisim ya dün bugun bostayim biraz dinlenmeye calisiyorum yarin sabah esya gelecek maraton tekrar baslayacak :) sen nasilsin.izne ayrildin galiba takimda
Kolay gelsin canım sagol ıyiyim bende yok ayrılmadım ya önce ayrılacaktım sonra takıma kıyamadım izind3 değilim

Ay kuzum ankaradayım annenlerle vakit geçiriyorum ya zaten daha sonra uzun süre gelmeyeceğim Annem gelecek yanıma Doğuma bol bol vakit geçiriyorum sen nasılsın
ohhh bolca uyu doğuma kadar keyfini çıkar sen o zaman :)

ben iyiym canom aynı uğraş dur

doğumdan sonra kilolar verilecek miiiiiiiiiiiiii

ohhh bolca uyu doğuma kadar keyfini çıkar sen o zaman :)

ben iyiym canom aynı uğraş dur

doğumdan sonra kilolar verilecek miiiiiiiiiiiiii
Kızım dan dolayı çok uyuyamıyorum canım :) Doğumdan sonra tabi ki kilolar verilecek sen buralarda ol da takıma gireyim ben de inş :)

Çok güzel vallahi sen benden daha fazla verdin
Yavrum yerlesmemis dogumdan kalan kilolardi :) ben 2003 yilindan beri 65in etrafinda dolastim durdum bi ara 61 oldum nişan zamanim o kadar.asıl iş simdi basliyor 15 senelik kilolari gondermeye caliscam :)

Yavrum yerlesmemis dogumdan kalan kilolardi :) ben 2003 yilindan beri 65in etrafinda dolastim durdum bi ara 61 oldum nişan zamanim o kadar.asıl iş simdi basliyor 15 senelik kilolari gondermeye caliscam :)
Benimde bunlar yerleşmiş artık gerçekten gıdım gıdım gidiyor insanın sinirini bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…