- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Yorgunum bebisim ya dün bugun bostayim biraz dinlenmeye calisiyorum yarin sabah esya gelecek maraton tekrar baslayacak :) sen nasilsin.izne ayrildin galiba takimdaNasilsin kız bernoş
Kolay gelsin canım sagol ıyiyim bende yok ayrılmadım ya önce ayrılacaktım sonra takıma kıyamadım izind3 değilimYorgunum bebisim ya dün bugun bostayim biraz dinlenmeye calisiyorum yarin sabah esya gelecek maraton tekrar baslayacak :) sen nasilsin.izne ayrildin galiba takimda
Sevindim :) liste dizginliyor insaniKolay gelsin canım sagol ıyiyim bende yok ayrılmadım ya önce ayrılacaktım sonra takıma kıyamadım izind3 değilim
Aynen canım birde seviyorum 4. Takimi takım ruhu iyi geliyor bana sen baya verdin kilo haaa güzel oldu böyle son halini bi atsana gruptanSevindim :) liste dizginliyor insani
Tam 4 ayda tam 20 kg gitti :)Aynen canım birde seviyorum 4. Takimi takım ruhu iyi geliyor bana sen baya verdin kilo haaa güzel oldu böyle son halini bi atsana gruptan
sopalar çıkarmalar demek
Ay kuzum ankaradayım annenlerle vakit geçiriyorum ya zaten daha sonra uzun süre gelmeyeceğim
ohhh bolca uyu doğuma kadar keyfini çıkar sen o zaman :)Ay kuzum ankaradayım annenlerle vakit geçiriyorum ya zaten daha sonra uzun süre gelmeyeceğimAnnem gelecek yanıma Doğuma bol bol vakit geçiriyorum sen nasılsın
Kızım dan dolayı çok uyuyamıyorum canım :) Doğumdan sonra tabi ki kilolar verilecek sen buralarda ol da takıma gireyim ben de inş :)ohhh bolca uyu doğuma kadar keyfini çıkar sen o zaman :)
ben iyiym canom aynı uğraş dur
doğumdan sonra kilolar verilecek miiiiiiiiiiiiii
inşallah olurum gülbişimmmKızım dan dolayı çok uyuyamıyorum canım :) Doğumdan sonra tabi ki kilolar verilecek sen buralarda ol da takıma gireyim ben de inş :)
Tabi canım inş :) 6 ayda hedefe ulaşırım sizinle inşinşallah olurum gülbişimmm
bakalım zaman ne gösterecek
olursam bendesin inşallah
Miuşuuuummmm
Çok güzel vallahi sen benden daha fazla verdinTam 4 ayda tam 20 kg gitti :)
Yavrum yerlesmemis dogumdan kalan kilolardi :) ben 2003 yilindan beri 65in etrafinda dolastim durdum bi ara 61 oldum nişan zamanim o kadar.asıl iş simdi basliyor 15 senelik kilolari gondermeye caliscam :)Çok güzel vallahi sen benden daha fazla verdin
Benimde bunlar yerleşmiş artık gerçekten gıdım gıdım gidiyor insanın sinirini bozuyorYavrum yerlesmemis dogumdan kalan kilolardi :) ben 2003 yilindan beri 65in etrafinda dolastim durdum bi ara 61 oldum nişan zamanim o kadar.asıl iş simdi basliyor 15 senelik kilolari gondermeye caliscam :)
E dusununce yillarin anisi var cabuk terketmek istemiyolar biziBenimde bunlar yerleşmiş artık gerçekten gıdım gıdım gidiyor insanın sinirini bozuyor
napıyosun kuzucummmmmmmmmmm evine ne zaman dönüyrsunMiuşuuuummmm
Yaaaa sorma bakalım o mu yaman ben miE dusununce yillarin anisi var cabuk terketmek istemiyolar bizi
Tabi ki biz kazanacagizzzzzYaaaa sorma bakalım o mu yaman ben mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?